Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 7 september 2021

Coronavirus: een officier van justitie die terug wil naar normaal en censuur op Linkedin na vragen van een bezorgde burger

 Via  Dimitri Georganas  kwam ik op Linkedin de hieronder opgenomen berichten tegen:

E. de Vries • 3de+ Officier van justitie

Iedereen die wil heeft de kans gehad zich in te laten enten. Die vaccinatie beschermt de risico groepen behoorlijk tegen IC opnames en het leven laten. Kunnen we dan nu alsjeblieft stoppen met de randen van het toelaatbare in onze rechtsstaat op te rekken en weer gewoon gaan leven?

Ik ben nog nooit gevaccineerde mensen tegen gekomen die continue bang zijn voor kinkhoest of de mazelen. Ik ben op mijn reizen geen mensen tegen gekomen die niemand in de buurt wilden hebben vanwege angst voor BMR of DTP ziekten. Als we steeds de vergelijking trekken met deze vaccinaties (die haal je toch ook gewoon..), zullen we dan net als bij deze ziektes weer gewoon gaan leven?

-------------------------------------------

 Dimitri Georganas

vindt dit interessant

(op persoonlijke titel) 

Het blijkt not done om verduidelijkende vragen te stellen. Toch doe ik het weer. Gewoonweg een plicht van een betrokken burger binnen een democratie. Mijn vorige reeks vragen werden door LinkedIn in de ban gedaan: gecensureerd. ‘In strijd met de professionele communityrichtlijnen’, was de opgegeven reden. Ik ben dus benieuwd hoelang deze post blijft staan.

Demissionairen De Jonge, Rutte cum suis lijken er koste wat kost voor te willen zorgen dat iedereen zich gedwongen gaat voelen om zich te laten vaccineren. De gebezigde retoriek lijkt er op gestoeld om de groep gevaccineerden op te zetten tegen de groep niet-gevaccineerden. Framing en drogredenen lijken daarbij geoorloofd om dit doel te behalen.

Waarom? Ouderen en kwetsbaren, die een risico liepen om op het IC-bed te belanden, zijn toch gevaccineerd? En de kans dat gewoon gezond levende mensen die jonger zijn dan 50 jaar, met Covid19 op de IC komen, is toch te verwaarlozen?

Waarom worden mensen die nu gezond zijn en geen vreemde substantie in hun lijf willen, in het verdomhoekje gedrukt? We nemen, wanneer we dat willen, een vaccin met name ter eigen bescherming; helemaal nu de risicogroepen zijn bediend met één of twee vaccins. Het is toch bekend dat juist gevaccineerden besmettelijk kunnen zijn en dat vaccins niet helpen tegen de verspreiding van het virus? En het is toch ook bekend dat jongeren, wanneer zij via de natuurlijke weg het virus oplopen, nauwelijks ziek worden en zij een natuurlijke immuniteit (sterker dan via een vaccin) opbouwen tegen het virus? 

Waarom dan toch die aanstaande segregatiepoging? Waarom het bijna vernietigen van onder meer de kleine en middelgrote ondernemers in de horeca, de sport en de kunsten in de slibstream van die overheidsmaatregelen?

Wat als straks een steeds grotere groep beseft dat de maatregelen bij nader inzien niet om de volksgezondheid draait? Wat als het besef bij een steeds grotere groep groeit dat politieke besluiten feitelijk het IC-beddentekort veroorzaken; dat tekort wordt toch keer op keer opgevoerd als het excuus voor alle buitenproportionele coronamaatregelen van de overheid?

Politiek, met als reden om niet-gevaccineerden als zondebok aan te kunnen wijzen voor alle ellende die het kabinet zelf aanricht. Een politiek met als reden om de reeds gevaccineerden er van te overtuigen om alle in petto zijnde boosters (of hoe ze ook gaan heten) ook maar te nemen, willen zij niet het zelfde lot treffen als straks – op veel maatschappelijke terreinen – de uitgesloten niet-gevaccineerden.

Mijn vraag is wederom: Waarom?

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

================================

Op het bericht van Schorren met vragen is amper kritiek te leveren* en laten zien in wat voor vreemde en antidemocratische ellende we terecht zijn gekomen, ellende waarbij de verantwoordelijke bewindslieden: VVD premier Rutte, CDA minister van Volksgezondheid de Jonge en CDA minister van Justitie en 'Veiligheid' Grapperhaus (plus in feite de rest van dit afbraakkabinet) het gevaccineerde deel van de bevolking opzet tegen het niet-gevaccineerde deel, zoals Derwin Schorren volkomen terecht opmerkt..... Lullig om te zeggen en er zal gegarandeerd veel kriek komen op het volgende: maar wanneer hebben we gezien dat een regering de bevolking tegen elkaar opzet? Juist, in dictaturen en niet in zogenaamde democratieën!! 

Officier van justitie de Vries stelt dat iedereen de kans heeft gehad om zich te laten vaccineren en de meest zwakker groepen nu beschermd zijn, echter daarbij vergeet deze dat de meest zwakke mensen al zijn overleden aan COVID-19 of aan een zware griep (met veel van dezelfde symptomen)..... Hoe kunnen deskundigen stellen dat de jaarlijkse griep nu al tot 2 keer toe amper slachtoffers heeft geëist, terwijl dat een totaal buiten de werkelijkheid liggende stelling is, ofwel een groot aantal mensen dat is overleden aan de griep werd meegerekend als Coronaslachtoffer, zonder dat men deze mensen daarop heeft getest middels een bloedanalyse..... 

Hoe kan je mensen verplichten of chanteren een vaccin te nemen:

  • dat alleen een voorlopige goedkeuring heeft?? Met andere woorden: de gevaccineerden dienen de komende jaren als proefdier voor de zich scheel verdienende farmaceuten..
  • dat de makers zelf niet vertrouwen en daarom bij elke regering waar hun vaccin zal worden ingezet van te voren eisen dat zij niet verantwoordelijk mogen worden gesteld voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn.....?? (de normale termijn waarin een vaccin wordt gemaakt en getest vergt minstens 5 jaar, maar meestal nog veel langer.....)
  • waarvan nu duidelijk is dat na verloop van een paar maanden de werking sterk afneemt en men na een maand of 8 een nieuwe vaccinatie nodig heeft, dat even experimenteel is als de eerste(n), inclusief de nieuwe proefperiode......??
  • waarvan nu duidelijk is dat de al gevaccineerden even besmettelijk kunnen zijn dan niet-gevaccineerde?? Ofwel gevaccineerde verzorgende en verpleegkundige krachten zouden zomaar het virus kunnen overbrengen op degen die zij verzorgen dan wel verplegen, mensen die door hun lichamelijke toestand al minder weerstand hebben....... De vaccinaties zorgen er tevens voor zoals Schorren in zijn eerste schrijven al opmerkte dat men de symptomen van het virus amper of niet bemerkt, maar waarbij men wel 'super besmettelijk' is voor anderen.....
  • waarvan men weet dat gevaccineerden zelfs ziek kunnen worden en zelfs op de IC kunnen belanden
  • waarvan men de bijwerkingen zoveel mogelijk uit de media probeert te houden, maar die in de VS zeker al hebben geleid tot een groot aantal heftige bijwerkingen, waarvan het maar de vraag is of die ooit over zullen gaan, om over de doden na vaccinatie nog maar te zwijgen (die men afdoet met de dooddoener dat deze mensen al onderliggende klachten hadden >> hoe in godsnaam kan je deze mensen dan om te beginnen al vaccineren?).......
  • terwijl de maatregelen als lockdown, avondklok, sluiting van winkels, horeca en scholen heeft genomen daar er een tekort aan IC bedden en verpleegkundigen was, waar de verantwoordelijke regeringspartijen, VVD, CDA, D66 en ChristenUnie onlangs een motie hebben verworpen** die erop gericht was om juist de IC capaciteit, intensivisten en verpleegkundigen uit te breiden?? Tijdens de kabinetten Rutte 2 en 3 tot de uitbraak van het Coronavirus heeft men 1.100 van de 2.200 IC bedden wegbezuinigd, plus daarnaast toestemming heeft gegeven tot het sluiten van een aantal ziekenhuizen, zodat het aantal verpleegkundigen ook fiks is gedaald (hoe geloofwaardig is kabinet Rutte 3 dan nog???!!!) De AIVD en MIVD hebben al in 2016 Rutte 2 en daamee kabinet Rutte 3 gewaarschuwd dat Nederland niet klaar was voor een pandemie, juist vanwege het tekort aan IC bedden en verpleegkundigen.......
  • waar men aan de andere kant weigert een onderzoek te doen onder het volk naar wie het virus al onder de leden had en die daardoor beter beschermd zijn tegen het virus dan gevaccineerden, een onderzoek dat middels een bloedanalyse zou moeten gebeuren..... (dat vindt men te duur, terwijl men al miljarden over de bak heeft gegooid met steunmaatregelen....)

Gezien het voorgaande: hoe kan je mensen dan dwingend advies geven zich te laten vaccineren, of mensen zelfs te chanteren zich te laten vaccineren?? Dit daar ze anders alleen toegang hebben tot het maatschappelijk leven als ze een test van niet ouder dan 48 uur kunnen tonen en dan daarbij dreigt dat men deze testen zelf moet betalen..... Je kan er de klok op gelijkzetten dat straks toch beslist zal worden dat ook gevaccineerden zich voor een aantal evenementen zullen moeten laten testen, juist daar ze even besmettelijk kunnen zijn dan niet-gevaccineerden...... (waarbij men de gevaccineerden deze testen wel gratis ter beschikking zal stellen.....) 

Voorts zou ik ten overvloede nog eens willen wijzen op het grote aantal tegenstrijdige maatregelen die tot nu toe in de voortdurende Coronacrisis werden genomen en opgelegd (warvan ik er al een paar heb genoemd), vind je het dan gek dat velen zich wel 2 keer bedenken voor ze zich laten inenten...... Neem ook de Grand Prix van afgelopen weekeinde: hoe kan men mensen toestaan daar in zulke grote hoeveelheden naar toe te gaan, hetzelfde geldt voor voetbalwedstrijden >> waarom kunnen muziekfestivals dan niet doorgaan daar het te gevaarlijk zou zijn (kijk nooit voetbal, maar hoorde onlangs 's avonds een deel van een verslag van zo'n wedstrijd: het gedrag van het publiek zorgt ervoor dat het één grote kolkende massa is die op de tribunes zit, alsof dat geen besmetting kan veroorzaken, totaal belachelijk!! >> blijkbaar denkt men in Rutte 3 dat deze wedstrijden beter met publiek kunnen worden gespeeld om ontevredenheid onder het volk tegen te gaan......) 

Nogmaals: het is een schande van enorme proporties om bevolkingsgroepen tegen elkaar op te zetten........

*  Hier het bericht van Derwin Schorren dat werd gecensureerd op Linkedin: 'Coronavirus: belangrijke punten en vragen van een leek over de grote tegenstrijdigheden aangaande het virus en het vaccin'

** Zie: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie'

--------------------------------------------------------

Zie ook: 'COVID-19: gevaccineerden kunnen even besmettelijk zijn als niet-gevaccineerden en toch wordt de laatste groep straks uitgesloten'

'COVID-19 booster goed voor de aandelen en dat is nog maar het begin aldus Money & Markets' en zie wat dit betreft ook:

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' Terwijl dit bedrijf als andere vaccinmakers, minstens 1 miljard dollar aan subsidie kreeg voor de ontwikkeling van het vaccin.....

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) De bezuinigingen op de gezondheidszorg zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Zoals eerder in dit blog en dit bericht al gemeld: het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3....... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Zie ook de link hierboven die begint met: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capactieit enz... Zie wat dat bericht betreft ook: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' (de video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Fort Detrick eindelijk als verdachte van oorsprong aangemerkt'

'Vaccinatie tegen Spaanse Griep: miljoenen doden' (!!!!)

'COVID vaccinmakers: hoe betrouwbaar zijn deze farmaceuten' (en zie de links in dat bericht)

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......'

'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!) (en zie de links in dat bericht)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......' (!!!!)

'Coronavirus: alarmerend aantal dodelijke slachtoffers mRNA vaccins' (!!!!) (en zie ook de reactie onder dat bericht)

'Coronacrisis: Australische militairen moeten de straten en huizen van o.a. moslims in Sydney controleren' zie wat betreft Australië en de Coronamaatregelen ook:

'Zwangere vrouw in Australië gearresteerd voor het op Facebook posten van protest tegen de COVID-19 maatregelen'

'Premier Rutte, minister de Jonge, OMT en andere 'deskundigen' bezig met omzichtige voorlichting dat gevaccineerden besmettelijk blijven' Hoewel men, op het moment van deze toevoeging op 21 augustus 2021, toch blijft volhouden dat gevaccineerden een passe partout behouden (een gat in de CoronaCheck), hoewel het zeker is dat ook gevaccineerden zwaar besmettelijk kunnen zijn voor anderen en zeker voor mensen met een slechte gezondheid....... Zie wat dat betreft ook de link hierboven die begint met >> 'COVID-19: de Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie enz....'

'COVID-19 vaccinaties: Hugo de Jonge met 10 km/u. uit de bocht, plus EU besluit: gedwongen vaccineren en discriminatie verboden' (!!!!)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden' (en zie de links in dat bericht!!)

'COVID-vaccin slachtoffers openen website na censuur van media die imago van vaccinmakers belangrijker achten dan volksgezondheid' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

--------------------------------------------------

Zie wat betreft de PCR test en testen op antilichamen: 'PCR test in VS meer en meer onder vuur, ook de FDA en CDC willen ermee stoppen' zie ook:

'Killing off the PCR Test would go a long way to "solving" the "casedemic" and offer Biden and his pals a positive talking point for voters' zie wat dat betreft ook:

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test' en zie:

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus) voorts zie:

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media'

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten