Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 september 2021

Coronavirus: geen epidemiologische basis voor een Coronapaspoort

Dimitri Georganas heeft weer een artikel over het virus geschreven waarin hij aantoont dat er geen basis is voor het Coronapaspoort, dat bovendien een grote scheiding in de bevolking zal geven en waarbij men in feite haatzaait tegen niet-gevaccineerden....... Uit het schrijven van Georganas blijkt dat juist de groei van het aantal besmettingen (in feite positief uitgevallen testen*) steeds meer aan de kant van de gevaccineerden te zien zal zijn, toenemend naarmate de hoeveelheid gevaccineerden stijgt (een logica waar m.i. geen speld tussen is te krijgen)

Na het schrijven van Georganas een post van Farid Azarkan op :Linkedin, waarin een stemming in de Tweede Kamer voor een motie van zijn hand waarin wordt gevraagd geen beperkingen op te leggen voor toegang tot publieke voorzieningen voor iedereen, ongeacht de status, dus de vaccinatie- of teststatus.

Na het bericht van Azarkan nog een door Georganas gedeeld bericht van Derwin Schorren, waarin de laatste o.a. van de regering vraagt de privileges van de gevaccineerden op te geven (dit daar zij ook flink besmettelijk kunnen zijn, zonder dat ze het doorhebben en ze derhalve ook getest moeten worden voor toegang tot publieke voorzieningen) en in het andere geval de A-categoriestatus van SARS-Cov-2 in de prullenbak te gooien. Met de A-status wordt het Coronavirus op hetzelfde niveau gezet als een echt ernstig dodelijke ziekte als Ebola >> totaal belachelijk, daar het Coronavirus in feite een zelfde status zou moeten hebben als een heftig griepvirus, ofwel het Coronavirus is qua dodelijkheid niet te vergelijken met Ebola, dat wel doen is de boel op een smerige manier belazeren en daarmee zou je kunnen stellen dat Rutte 3, het OMT en het RIVM willens en wetens het volk een rad voor de ogen draaien om zoveel mogelijk mensen met angst naar de vaccinatieposten te jagen.....)

Met een A-categorie ziekte kunnen sterk vrijheidsbeperkende maatregelen worden genomen als isolatie, quarantaineplicht, testen voor toegang, lockdowns waaronder bijvoorbeeld het sluiten van scholen valt, enz. enz... Ik noem het sluiten van scholen (basisscholen, voortgezet onderwijs en middelbaar en hoger onderwijs) extra, daar dit intussen al heel veel leerlingen op achterstand heeft gezet en ervoor zorgt dat de wat kleinere kinderen geen normaal immuunsysteem kunnen opbouwen (waardoor ze heel veel zieker kunnen worden van andere besmettelijke ziekten), bovendien is het aantal kinderen en jongeren met psychische klachten in meerdere buitenlanden fiks uit de klauw aan het lopen, hier ontkent de overheid eenvoudig dat dit het geval is, hoewel deskundigen stellen dat ook in Nederland één derde van de jongeren psychische klachten heeft opgelopen door de belachelijke van de hak op de tak genomen Coronamaatregelen...... 

Daarover gesproken: er komt nu dus inderdaad een Coronapas, waarbij je moet bedenken zoals je hiervoor kon lezen, dat gevaccineerden even besmettelijk kunnen zijn dan niet-gevaccineerden, ofwel: deze pas geeft een volkomen vals gevoel van veiligheid...... Met deze pas begeeft Nederland zich verder op het pad richting dictatuur, waarbij burger- en mensenrechten ernstig worden geschonden en dat in een zogenaamde democratie....

Lees het schrijven van Georganas en vorm daarover je eigen mening (daarna nog 2 Linkedin berichten):

Dimitri Georganas •  Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys

Er is geen enkele epidemiologische basis voor een coronapaspoort en een daaruit voortvloeiende klassenstrijd van geprivilegeerden en paria's. Zelfs niet met uitstekend werkende vaccins. Een analyse:

Het aantal actuele besmettelijke mensen is bij een bepaalde prevalentie recht evenredig aan de grootte van de populatie. Effectieve vaccins waarvan in trials een werkzaamheid tegen symptomatische COVID19 is aangetoond, reduceren of vertragen ook het aantal actuele besmettelijke mensen in in een populatie, zij het -zo blijkt uit officiële cijfers uit Israël in de praktijk- in (veel) mindere mate. https://lnkd.in/dXa5PJr9 (pagina 7).

Uit het bovenstaande volgt dat een toename van de vaccinatiegraad het absolute aantal actuele besmettelijke mensen in de gevaccineerde populatie toeneemt ten opzichte van de niet gevaccineerde populatie, zij het gereduceerd door de remmende werking van de vaccins. Niettemin zal bij een toenemende vaccinatiegraad en een vaccin effectiviteit minder dan 100% een moment aanbreken dat het aantal besmettelijke mensen in de gevaccineerde populatie gelijk is aan die in de niet-gevaccineerde populatie, een break-even punt. Bij verdere toename van de vaccinatiegraad zal het aantal besmettelijke mensen in de gevaccineerde populatie dat van de niet-gevaccineerde populatie overstijgen. Hoe lager de effectiviteit van de vaccins, des te eerder dit punt aanbreekt. In Israël is bijvoorbeeld een officiële case effectiviteit van 39% vastgesteld (zie bovenstaalde link) en ligt dit punt op ongeveer 62% vaccinatiegraad (grafiek).

Hieruit volgt weer dat elke subpopulatie die enigszins representatief is, een vergelijkbaar beeld zal laten zien: Het grotere aantal besmettelijke mensen op bijvoorbeeld een universiteit met overwegend gevaccineerde mensen zal uit de gevaccineerde populatie komen. Het epidemiologische risico is bij de gevaccineerde populatie dan ook bewijsbaar het grootst en dit rechtvaardigt niet een volksgezondheidsbeleid waarbij de gevaccineerde populatie in alle vrijheid mag bewegen alleen op basis van haar vaccinatiestatus, terwijl de niet-gevaccineerde, veel kleinere populatie, steeds met een negatieve test moet bewijzen niet besmettelijk te zijn en wanneer dat niet lukt in quarantaine moet.

In de bijlage een grafiek en de formule die bovenstaande dynamiek beschrijft op basis van een prevalentie van 1% en een populatie van 17 miljoen. In Israël wordt deze dynamiek met cijfers uit de praktijk bevestigd.

(Erratum in de titel van de grafiek: Moet zijn 1% prevalentie pc (%) )

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

 

 

Maakt het nog iets uit wat de Tweede Kamer beslist?

Image

Van Linkedin:

 Dimitri Georganas

vindt dit interessant

3 dagen geleden

(op persoonlijke titel)

Testen?

Het virus SARS-Cov-2 dat deze variant van de ziekte Corona veroorzaakt is voor de zomervakantie toegevoegd aan de Wet Publieke Gezondheid als A-categorie ziekte en daarmee op een lijn gebracht met anders ziektes zoals SARS en Ebola. Hierdoor kan de overheid nu enorme vrijheidsbeperkende maatregelen organiseren; bevoegdheid tot isolatie, quarantaineplicht, testen voor toegang, lockdowns, etc. 

Deze maatregelen werken ook door in het onderwijs. Maar daar zien we dat er iets geks gebeurt. Hoewel we hier te maken hebben met een extreem gevaarlijk virus’ (want A-categorie) wordt er van niet-gevaccineerden gevraagd zich frequent te testen en worden de gevaccineerden daarvan gevrijwaard. 

Dat kan de volgende situaties opleveren: 
Docenten die aan studenten vragen of het veilig is om in hun buurt minder afstand te houden en die nu bedenken dat het bij een gevaccineerde veilig is en bij een niet gevaccineerde onveilig kunnen bedrogen uitkomen: 

Feitelijk is daarop het antwoord van de ongevaccineerde student: ‘Ja, dat is veilig, want ik heb mij moeten laten testen, ik heb geen (griep)symptomen en ik ben negatief getest. En als ik symptomen zou hebben gehad, dan zou ik – zoals afgesproken - thuis zijn gebleven. Dus u hoeft geen afstand bij mij te houden’. 

De gevaccineerde student zou echter tegen de docent moeten zeggen: ‘Dat weet ik eerlijk gezegd niet, ik heb geen symptomen maar die kunnen ook worden onderdrukt door het vaccin - maar dat zegt niets, omdat ik nog even besmettelijk kan zijn en dus het virus kan verspreiden. Sorry…’

Het is natuurlijk van de zotte dat gevaccineerden niet hoeven te testen. Gevaccineerden en niet-gevaccineerden kunnen beiden geïnfecteerd raken en zijn na infectie besmettelijk en dus even onveilig. Vanuit de gedachte van een levensgevaarlijke categorie A besmettelijke ziekte is het tweesporenbeleid niet gerechtvaardigd.  

De regering kan dus twee dingen doen: Zij zegt óf de privileges op van de gevaccineerden (die moeten zich dus ook frequent laten testen (voor toegang)), óf zij gooit de A-categoriestatus van SARS-Cov-2 in de prullenbak en de wereld (te beginnen in Nederland) gaat dan weer een stuk normaler functioneren

#gezondheid #virus #vaccin

============================ 

* Het aantal positief getesten middels de PCR test zegt niets over het werkelijk aantal besmette mensen, daar deze test minstens 60% vals positieven oplevert, zie het blok over PCR testen met links verderop hieronder.

Zie ook: 'Schaf het Coronatoegangsbewijs af'

'Coronavirus: belangrijke punten en vragen van een leek over de grote tegenstrijdigheden aangaande het virus en het vaccin'

'Coronavirus: Duits parlement wil dat niet gevaccineerden financieel worden gechanteerd: geen uitkering bij ziekte of quarantaine' (en reken maar dat men ook hier dergelijke maatregelen zal invoeren!!)

'Coronavirus: Shell overweegt verplichte vaccinatie werknemers niet om gezondheidsredenen maar puur winstgedreven'

'COVID-19 booster goed voor de aandelen en dat is nog maar het begin aldus Money & Markets' en zie wat dit betreft ook:

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' Terwijl dit bedrijf als andere vaccinmakers, minstens 1 miljard dollar aan subsidie kreeg voor de ontwikkeling van het vaccin..... 

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (ook van belang gezien de internationale schreeuw om maatregelen tegen ongevaccineerden....)

'Coronavirus: een officier van justitie die terug wil naar normaal en censuur op Linkedin na vragen van een bezorgde burger'

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden' (!!!!)

'Besmette gevaccineerden houden 'gewoon' toegang tot openbare gelegenheden'

'Coronavirus: paniek over de Deltavariant is onterecht en zwaar overdreven' (!!!!) De bezuinigingen op de gezondheidszorg zijn de reden voor de Coronamaatregelen, die werden immers genomen daar er te weinig ziekenhuisbedden, IC bedden en verpleegkundigen waren. Zoals eerder in dit blog al gemeld: het aantal verpleegkundigen is als de bedden sterk teruggelopen door wanbeleid van de afbraakkabinetten Rutte 1, 2 en 3, bij aantreden van Rutte 1 waren er nog 2.200 IC bedden, dit was tot de uitbraak van het virus in 2020 bezuinigd tot 1.100 bedden....... Dus als je sterk bent benadeeld door de Coronamaatregelen, weet je wie hiervoor verantwoordelijk zijn!! Het demissionaire kabinet Rutte 3 en de partijen die dit kabinet vertegenwoordigen hebben onlangs besloten dat er geen extra IC bedden bijkomen, hetzelfde geldt voor intensivisten en verpleegkundigen..... Zie: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' Zie wat dat bericht betreft ook: 'Coronavirus: artsen willen via rechtszaak tegen de staat COVID-19 van A-lijst krijgen, daar het een griepvirus zou zijn' (de video die oorspronkelijk in het artikel was te zien is gecensureerd, tja je wilt natuurlijk niet dat de bevolking begrijpt hoezeer men werd en wordt belazerd......)

'Met COVID-19 besmette zorgmedewerkers mogen ondanks symptomen gewoon doorwerken.......'

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (ha! ha! ha! ha! ha!) (en zie de reactie onder dat bericht)

'COVID-19 vaccins en de bijwerkingen 'die zijn te verwaarlozen': een les van Pierre Capel, emeritus hoogleraar besmettingsleer en immunologie'

'COVID-19: gezonde mensen maken elkaar niet ziek'

'Coronabeslommeringen: AstraZeneca vaccin onder vuur >> universiteit van Oxford start opnieuw met angstzaaien voor het virus'

'Astra Zeneca volkomen veilig, uh nee niet voor ouderen, uh oh toch veilig voor ouderen, uh maar niet voor vrouwen onder de 60, uh ho even: toch wel, uhhhh.....'

'Coronabeslommeringen: ook na vaccinatie kan je het virus doorgeven, plus de zoveelste blunder van CDA minister de Jonge' Het na dit bericht gebrachte nieuws dat je niet besmettelijk bent na vaccinatie, schijnt grote onzin te zijn en zou gebaseerd zijn op een foute interpretatie van een bericht uit de VS, lijkt me ook logisch daar dr Fauci eerder al meldde dat gevaccineerden nog lang besmettelijk blijven en zich aan de Coronamaatregelen dienen te houden..... Weet je nog: CDA 'minister' de Jonge en dansen met Janssen....? (ongelofelijk dat deze zwaar disfunctionerende blunderkont nog steeds ministertje van Volksgezondheid mag spelen!! Wat overigens ook geldt voor VVD premier Rutte en CDA minister Grapperhaus, waar de laatste bewezen zelf niet gelooft in Coronamaatregelen!!)

'Coronabeslommeringen: Duitse wetenschappers vermoeden dat je ook na een tweede vaccinatie alsnog anderen kan besmetten'

'Coronadoden? Agnes Kant (Lareb) geeft 'transparante duidelijkheid': deze 87 doden zijn te betreuren vanwege 'onderliggende klachten....'' (!!!!)

'Coronavaccin: de Jonge zegt dat van Haga 'paniek zaait' met vraag over doden na Coronavaccinatie.....'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts'

'Westen hekelt Rusland en China voor het verspreiden van anti-Coronavaccins in arme landen'

'Coronavaccin AstraZeneca samengesteld met gebruikmaking van o.a. genetische gemanipuleerde menselijke foetus niercellen'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting

'AstraZeneca en de late uitlevering van vaccins plus de vroege aankoop door Trump van 1 miljard dollar aan AZ vaccins'

'Moderna vaccin volgens Nederland getest op ouderen, een leugen van formaat!!'

'Hugo de Jonge schoot enorme bok met handtekening voor waarschijnlijk niet werkend vaccin en Feike Sijbesma, speciaal Coronagezant, wil mondkapjes' (met o.a. de aankoop van vaccins door Trump bij AstraZeneca en zie de oudere links in dat bericht!) 

'Intellectueel Eigendom reden voor rijke landen om arme landen tegen te houden COVID-19 medicijnen na te maken......'

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Coronavaccinatie: meerdere doden kort na inenting'

'Vaccin AstraZeneca in twee delen voor 90% beschermend tegen COVID-19 en de bijwerkingen...... (?)

'De rijke landen behartigen tijdens de Coronacrisis de belangen van 'Big Pharma' i.p.v. de gezondheid van miljarden' (!!!!) Dit buiten de vraag of het vaccin wel of niet veilig is >> de manier waarop men met arme landen omgaat heeft niets meer met 'solidariteit' of het misselijkmakende 'samen' te maken, nee hier is het: eerst het westen en de rest moet maar zien......

'Bill Gates' inzet tegen het Coronavirus en zijn handelen op vaccinatiegebied: de winsten van de farmaceuten vermenigvuldigen' 

'Bill Gates, CDC, WHO en de farmaceuten anticipeerden op de Coronacrisis in november 2019.....' (!!!!)

'COVID-19: wellicht zijn 2 vaccinaties nodig zegt farma lobbyist Osterhaus, vandaag zijn dat er al 3: ping ping kassa!!' (intussen 9 september 2020 spreekt men al over een derde en wellicht vierde injectie, met jaarlijkse herhalingen als bij de griepprik.....)

-------------------------------

Voor meer informatie over de PCR test zie: 'PCR test in VS meer en meer onder vuur, ook de FDA en CDC willen ermee stoppen'

'Killing off the PCR Test would go a long way to "solving" the "casedemic" and offer Biden and his pals a positive talking point for voters

'Coronavirus, PCR test: leugens en onzin' (een artikel van Mario Ortiz Buijsse)

'Uitvinder PCR test (algemeen gebruikt voor COVID-19): onbetrouwbaar als medische test'

'Coronavirus: PCR-test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen' (in dat bericht zie je een groot aantal links naar oudere artikelen over het Coronavirus)

'CDC : COVID-19 testen kloppen in de helft van de gevallen niet: het virus is minder dodelijk dan gedacht ondanks de angszaaierij in de media

Ook de test op antilichamen klopt niet, dit is een test voor mensen die het virus onder de leden hebben gehad(!!): 'COVID-19 testen op antilichamen van o.a. Roche, Quest en Abbott zijn waardeloos'

---------------------------------------

Wat betreft het vertrouwen van de farmaceuten in het vaccin: 'Coronavaccinatie ook als je weet dat de fabrikant ernstige bijwerkingen niet uitsluit?' Van landen waar het door deze fabrikant geproduceerde vaccin wordt verspreid en waar deze fabrikant eist niet vervolgd te kunnen worden voor ernstige bijwerkingen op de korte, de middellange en lange termijn; dit geldt voor alle in het westen geproduceerde vaccins......

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!)

-------------------------------------------- 

Wat betreft schending van burger- en mensenrechten door Coronamaatregelen zie ook: 'Duterte (president Filipijnen) laat overtreders Coronalockdown vermoorden door politie, de hoogste tijd voor sancties tegen deze bloedige fascist en zijn regering' (en zie de links in dat bericht, o.a. naar meer artikelen over schending van burger- en mensenrechten door Coronamaatregelen, ook in ons land!!)

-------------------------------------------

Het grote aantal mensen dat kampt met psychische problemen door de Coronacrisis, heeft een fikse toename laten zien t.o.v. vorig jaar en toen was al sprake van een toename vergeleken met 2019 (dat geldt zoals in het bericht hierboven gesteld [////] overigens ook voor kinderen....).... Benieuwd ook hoeveel mensen zijn komen te overlijden doordat de 'gewone zorg' werd afgeschaald in ziekenhuizen, in feite ook slachtoffers van het virus, maar dan vanwege de maatregelen en het onbeschoft bezuinigen op de zorg door de kabinetten Rutte 1, 2 en 3...... Zo zijn er onder deze kabinetten maar liefst 1.100 IC bedden wegbezuinigd, van 2.200 van de 1.100...... (al hoorde ik afgelopen week [het is nu 15 september 2021] dat er feitelijk nog maar 900 IC bedden zijn in ons land.....) Schandelijk genoeg wensen de regeringspartijen van het demissionaire kabinet geen extra IC bedden te creëren en gaat men gewoon door met het bezuinigen op de zorg, terwijl de mensen- en burgerrechten schendende Coronamaatregelen juist werden genomen daar er te weinig IC bedden, ziekenhuisbedden en verpleegkundigen waren........ (overigens zijn die regeringspartijen ook tegen het aantrekken van extra verpleegkundig personeel en intensivisten....) Zie: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie'

2 opmerkingen:

  1. ter info: https://www.hygiene-zastrow.de/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem,

    dank voor uw reactie en gestuurde link, waarin o.a. nogmaals wordt gesteld dat de PCR test waardeloos is. Wat betreft het desinfecteren van de mond: hierover heb ik verder nog niet gehoord, wel bijvoorbeeld dat het nemen van extra vitamine D en minstens 4 hoeveelheden paracetamol van 500 mg. per dag het virus buiten de deur houdt. Deze zaken neem ik zelf in acht en ondanks dat ik een slechte gezondheid 'geniet', heb ik tot dusver het virus niet opgelopen en daarbij gebruik ik het liefst geen mondmaskers, noch heb ik mijn handen kapot gewassen met desinfecterende troep.

    Echter iedereen moet maar doen wat hem/haar goeddunkt.

    'Jammer' (zacht uitgedrukt) wel dat we van overheidswege onze vrijheid kwijt zijn en onze burger- en mensenrechten worden geschonden.....

    Als het doorgaat zoals het er nu uitziet worden ongevaccineerden straks belaagt door gevaccineerden, al zullen juist zij steeds meer de reden vormen voor verdere besmettingen en voor mutaties van het virus....

    Met vriendelijke groet,
    Willem Wachtmeester.

    BeantwoordenVerwijderen