Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 1 september 2021

Cora van Nieuwenhuizen (VVD minister Asfaltering Nederland) wordt lobbyvoorzitter Vereniging Energie-Nederland

Hare zwaar vervuilende VVD kwaadaardigheid van Nieuwenhuizen, die het liefst heel Nederland zou asfalteren, stapt op als minister om voorzitter te worden van de Vereniging Energie-Nederland, de koepel en daarmee het lobbyorgaan van o.a. houd je vast: Shell, BP, Eneco, RWE, GasTerra, Vattenfall, en Essent. Ondanks dat deze bedrijven de boel zwaar vervuilen en de klimaatverandering verder aanjagen kunnen ze jaarlijks rekenen op 8,3 miljard euro subsidie (van ons belastinggeld) en dat van de regering waarvan zij dik 4 jaar minister was....... Daarmee betalen wij mee aan de vernieling van ons aller thuis, de aarde..... 

VVD dweil van Nieuwenhuizen durft te zeggen dat ze de boel zuiver wil houden en daarom per direct opstapt, zodat ze niet bij ministerraden zit waar over dit onderwerp wordt gesproken, verder stelt ze dat niet werkzaam was voor de energiesector....... ha! ha! ha! ha! Alsof ze niet had kunnen protesteren tegen de miljarden subsidies voor de sector die de aarde naar de gallemiezen helpt.... Bovendien is veel asfalt van het grootste belang voor bedrijven als Shell en BP, die NB nog steeds de klimaatverandering ontkennen, terwijl Shell al eind 80er jaren van de vorige eeuw uit diepgravend eigen onderzoek wist dat de snelle klimaatverandering het gevolg is van het verbranden van fossiele brandstoffen, ofwel dat bedrijf is daarvoor zelf één van de hoofdverantwoordelijken is.......

Vattenfal en RWE hebben naast hun enorme subsidie het gore lef miljarden te claimen daar hun steenkoolcentrales per 2030 moeten sluiten en reken maar dat ze krijgen waar ze om vragen, immers de verantwoordelijke bewindslieden hebben zich laten leiden door de juridische afdelingen van deze smeerpijpen......

Van Nieuwenhuizen gaat dus naar een lobbyorganisatie die de wereld naar de kloten helpt, maar vergeet niet dat ze als minister al grootlobbyist was van de auto-industrie, de asfaltmaffia en de luchtvaartsector...... (in feite nog veel kwalijker en niets anders dan een vorm van smerige corruptie)

Van Nieuwenhuizen was als minister niet alleen grootlobbyist van de asfaltmaffia maar ook voor de luchtvaartsector met haar onzalige plan voor Lelystad Airport, NB vlak naast natuurgebied de Oostvaardersplassen waarvoor ze zelfs schijt had aan de Natura 2000 regels.......

Met van Nieuwenhuizen is de hoop op verandering bij die energiebedrijven de grond ingeboord, gezien haar handelen als minister van infrastructuur heeft ook zij lak aan de klimaatverandering, dit terwijl auto's met hun uitstoot niet alleen de klimaatverandering verder aanjagen, maar ook nog eens de oorzaak zijn van minstens 18.000 doden op jaarbasis (het echte cijfer!!) en er verder voor zorgen dat een groot aantal kinderen long- en/of luchtwegklachten oploopt, een uitstoot die bovendien kan zorgen voor psychische klachten bij kinderen...... (die 18.000 mensen sterven niet maanden eerder, maar jaren eerder en dat meestal na een akelig ziekbed; nog een 'leuk feit' buiten die 18.000 mensen zijn er ook rokers die overlijden als gevolg van jarenlange auto-uitstoot inademing, zoals beroepschauffeurs, echter daar ze hebben gerookt worden ze meegerekend bij het aantal doden dat door roken valt, te weten 20.000....)

Van Nieuwenhuizen heeft de totaal zinloze verbreding van de A27 erdoor gedrukt, waardoor er nog meer van Amelisweerd moet worden gekapt, zo begaan is deze schoft met mens, natuur en planeet.....

Dan nog dit: ministers en staatssecretarissen mogen de eerste jaren na hun politieke loopbaan niet lobbyen voor het bedrijfsleven, het is schandalig dat dit na een paar jaar wel mag, maar wat van Nieuwenhuizen flikt is al helemaal uit den boze...... Zie ook het volgende : 

Image 

ha! ha! ha! ha! ha! Met andere woorden: ze heeft al deelgenomen aan die gesprekken, terwijl men dus al wist dat van Nieuwenhuizen zou gaan lobbyen voor de energiesector, maar heeft zich zogenaamd afzijdig gehouden...... Of je dat maar wilt geloven...... Dit is ronduit misdadig!! (en ook het volgende, al haalde ik dat al even aan:

Bart Zuidervaart
@BartTrouw
·
Uit het Handboek voor Bewindspersonen: rijksoverheid.nl/documenten/ric

Tweedaagse politiek is dat Rutte 7 miljard aan energiebedrijven schenkt om minder te vervuilen, Cora voorzitter wordt van de brancheorganisatie vervuilers en vervolgens weigeren CDA en VVD met links te onderhandelen over akkoord. Zak. Er. Dan. Maar. In. #formatie Zou ik zeggen.
 

Hier nog wat vette volksverlakkerij van aartsleugenaar Rutte, die blijkbaar denkt onder en boven wet en regelgeving te staan:

Rutte bij binnenkomst formatie over vertrek Van Nieuwenhuizen: “Het kabinet zit heel erg lang. We willen ook niet dat mensen te lang wachtgeld hebben. Dus als mensen een mooie baan vinden…”

Het kabinet zit al heel erg lang? Rutte geeft les maar kan blijkbaar niet eens rekenen: zijn kabinet trad aan op 26 oktober 2017 en zit derhalve nog geen 4 jaar!! Ach niet kunnen rekenen? Het is simpelweg weer een smerige leugen van deze figuur die ontelbaar vaak heeft gelogen tijdens de 10 jaar dat hij godbetert premier is....... Alsof hij vergeten is dat zijn kabinet demissionair is vanwege de uiterst onbeschofte behandeling van mensen die recht hadden op een toeslag voor de kinderopvang, waarbij de Belastingdienst ook nog eens gebruik heeft gemaakt van etnisch profileren..... Ondanks dat Rutte meermaals heeft beloofd dat deze mensen snel zouden worden geholpen is deze schofterige zaak nog steeds niet afgehandeld, maar ja zoals gezegd liegen doet ploert Rutte als de beste......

Zie ook: 'Van Nieuwenhuizen (VVD minister) doet verlichting langs snelwegen weer aan vanwege 'gevoel van veiligheid' (hoe bedoelt u: van Nieuwenhuizen heeft nooit gelobbyd voor de energiebedrijven???)

Voor meer berichten met smeerpijp van Nieuwenhuizen, Rutte, Lelystad Airport en/of luchtvervuiling, klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten