Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 november 2021

COVID-19: nieuwe lockdown en (schendingen burger- en mensenrechten door) George van Houts

Gisteravond en vanmorgen werd bekend gemaakt dat het waardeloze afbraakkabinet Rutte 3, NB demissionair, een nieuwe gedeeltelijke lockdown zal afkondigen en dat men nadenkt over de 2G maatregel, dus alleen toegang tot het maatschappelijk leven als je ofwel ingeënt dan wel genezen bent..... (ongevaccineerden mogen dan wel naar supermarkten, apotheken en een aantal winkels met specifieke producten.....)

Wat heeft dit voor zin als je weet dat ook dubbel gevaccineerden uiterst besmettelijk kunnen zijn, echter zonder dat ze het in veel gevallen doorhebben..... Sterker nog: het demissionaire kabinet geeft hiermee eigenlijk toe dat gevaccineerden uitermate besmettelijk kunnen zijn, immers 86% van de Nederlanders zou gevaccineerd zijn, waarom dan toch een lockdown??!!!  

In Duitsland maakte de minister van volksgezondheid Spahn vanmorgen bekend dat hij de 2G+ maatregel wil invoeren, dat betekent dat alleen gevaccineerden en genezen mensen deel mogen nemen aan het maatschappelijk leven, met één groot voorbehoud: zij moeten daarbij alsnog een negatieve test kunnen tonen!!! (die dan wel door de staat betaald wordt, terwijl ongevaccineerden moeten betalen, althans dat is het plan.......) En dan durft men in Duitsland te zeggen dat vaccinatie geen verplichting is......

Het meest lullige is wel dat de reden voor de lockdown hier het geringe aantal verpleegkundigen is, er liggen momenteel 330 mensen op de Intensive Care (IC), terwijl het aantal IC bedden op de 900 zou liggen, ofwel plaats genoeg, maar het personeel ontbreekt, hoe is het dan in 'thorsnaam' mogelijk dat hetzelfde waardeloze kabinet Rutte 3 enige tijd gelden weigerde om het aantal IC bedden uit te breiden en weigerde om de arbeidsvoorwaarden en het salaris van verpleegkundigen substantieel te verbeteren??!!!* Vergeet hierbij niet dat het flut kabinet Rutte 2 (en daarmee Rutte 3) al in 2016 werd gewaarschuwd door de AIVD en MIVD dat Nederland niet klaar was voor een pandemie, redenen: te weinig IC bedden, verpleegkundigen en intensivisten, ondanks dat zijn deze kabinetten doorgegaan met bezuinigen op de gezondheidszorg en hebben ze zelfs toestemming gegeven om nog meer ziekenhuizen te sluiten!!!

Het voorgaande terwijl volgens zeggen 27.000 verpleegkundigen sinds de uitbraak van het virus hun baan hebben opgezegd...... Wat moet er gvd nog meer gebeuren voordat het Nederlandse volk wakker wordt en massaal niet meer zal stemmen op de VVD, D66, het CDA en de ChristenUnie?? (en reken daar ook de PvdA toe, immers die partij heeft in Rutte 2 toestemming gegeven voor verdere bezuinigingen op de zorg en het sluiten van ziekenhuizen.....)

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Hier een paar zaken die ik o.a. van het Twitteraccount van George van Houts heb overgenomen:

Image

Zie en hoor de reactie van George op de waarschijnlijk straks weer ingevoerde gedeeltelijke lockdown door op deze link te klikken

 (https://twitter.com/georgevanhouts/status/1458759108232978438/video/1)

We/ze weten nog niets over de effectiviteit van "boosters" in de nabije toekomst. Die beschermende werking zou weleens korter kunnen zijn dan de nu rap, in gemiddeld vier maanden, dalende effectiviteit vaccins tegen besmetting. Het zijn "Lucky Shots". Hoopt men.

 Hoogleraar Publieke Instituties en Governance Universiteit Leiden Arjen Boin:

Image

Image

Maar liefst 27.000 (!!!) verpleegkundigen vertrokken sinds Corona. Het kabinet maakt de zorg en ons land kapot! IC-artsen in actie voor betere zorg: ‘Er is niets gebeurd om op te schalen, daar worden we wanhopig van’ #coronamaatregelen #codezwart


 
Hier een bericht van Linkedin en reacties daarop:

• Aan het volgen Chief Tinkering Officer and Chairman of the Board of Minstrels at Biodys
2 dagen geleden

Laten we eens een stofje doen opwaaien. Vragen naar een coronabewijs op de werkvloer is niet echt zinvol en averechts werkend nu de meest recente wetenschappelijke inzichten laten zien dat vaccinatiestatus onmogelijk een risicoreductie kan bieden gelijkwaardig aan een actuele negatieve testuitslag zoals de Wet Publieke Gezondheid in artikel 58ra.2 voorschrijft.

De gerenommeerde Britse epidemioloog Neil Ferguson:

“Most transmission probably happens around that peak of viral load, which is why we think we’re still seeing substantial transmission rates from vaccinated people, both to unvaccinated people and to other vaccinated people.”

Een QR code verplicht op de werkvloer, met vaccinatiestatus als passe partout (https://lnkd.in/eiTkC65z), wordt zo een License to Spread. Dat wordt straks pas echt Breaking News.

https://lnkd.in/ds_pYKAt
3 dagen geleden
Populair uitgedrukt zou je nu moeten zeggen "Breaking News". Een aantal vooraanstaande arbeidsrechtjuristen (de hooggeleerde heren Barend Barentsen, Gerrard Boot, Guus Heerma van Voss en Stefan Sagel en de niet minder kundige Yvonne Erkens en Noor Schenck en Björn Schouten) beargumenteren vanmorgen in Trouw deugdelijk onderbouwd dat werkgevers personeel wel degelijk mogen vragen naar een bewijs van vaccinatie of negatieve test. Dit zal vermoedelijk nog wel wat stof doen opwaaien, kan ik me zo voorstellen. Binnenkort meer hierover in Tijdschrift ArbeidsRecht.

En dan de reacties op de laatste Linkedin post:

Stof doen opwaaien? Het boeit niemand, ook advocaten niet.
(bijgewerkt)
Volgens mij moeten mensen die zich op deze wijze genoodzaakt zien om zich te testen, dan kunnen eisen dat hun nog steeds verspreidende ingeënte collega’s zich ook net zo vaak moeten testen als niet ingeënte werknemers, namelijk via één simpele vraag aan de werkgever die zoiets eist: “kunnen jullie mij zonder ze ook te testen garanderen dat ik niet geïnfecteerd raak door ingeënte collega’s, die het mogelijk niet eens doorheeft als hij/zij ziek is, doordat het vaccin de verschijnselen vermindert?”
Dat zou de aandrang om dit als onderneming te doen i.i.g. flink terugdringen, zo vermoed ik. Kan iemand met juridische kennis hier iets over zeggen?
Exact! Het echte pijnpunt in deze hele discussie over de noodzaak van strengere coronamaatregelen wordt angstvallig vermeden.

https://twitter.com/chroom/status/1441319706141491202?s=21

Vakbonden moeten bij werkgevers die dit aan hun werknemers vragen stakingen organiseren. Dat raakt die werkgevers, waar het pijn doet, in hun portemonnee kijken of ze dan nog zo graag om een coronapas van hun personeel vragen.
Juridisch gezien ben je als werkgever zonder personeel toch al gauw een ZZP'er. 😁
(bijgewerkt)
Of iets werkt doet er tegenwoordig niet meer toe. Als het maar juridisch afgedekt kan worden 😖

De enige echte risicoreductie: Iver mectine

Zie deze duidelijke uitleg door dr. John Campbell

https://youtu.be/ufy2AweXRkc
De qr-pas als License To Spread ...
Eens Dimitri
(bijgewerkt)
Deze Neil Ferguson? De man achter het geweldige model dat bij elke epidemie schrikbarende aantallen tevoorschijn tovert?
https://www.cato.org/blog/how-one-model-simulated-22-million-us-deaths-covid-19
(bijgewerkt)
Willem Veldhuizen Yep die man. Hoeveel zal hij betaald hebben gekregen voor die IFR van 3,42%?
Het uitgangspunt klopt niet, gevaccineerden maken de werkomgeving niet veiliger, maar misschien wel onveiliger. De tijd zal het leren.
(bijgewerkt)
Juist Yvonne Van Stigt. Je zou kunnen stellen dat de negatief ongevaccineerde werknemer hiermee door de werkgever aan een risico wordt blootgesteld op het werk besmet te worden door zijn gevaccineerde ongeteste collega. Maar dat is zonder het verplichte testen natuurlijk nu ook al het geval, dus: welk verschil gaat dit uitmaken?
Als je echt voor veiligheid zou willen gaan, dan zou je "aan de poort iedereen moeten testen". Niet dat ik daar een voorstander van ben overigens!

===================================

* Zie: 'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' Dit terwijl de draconische maatregelen tegen het vaccin zoals avondklok en lockdown  werden ingevoerd daar er een tekort zou zijn geweest en aan IC bedden, verpleegkundigen en intensivisten...... Terwijl de komende gedeeltelijke lockdown wordt ingegeven door een tekort aan verpleegkundigen >> ook hier zijn de hoofdverantwoordelijken: Rutte 2 en Rutte 3!!!

---------------------------------------------

Voorts zie: 'COVID-19: NIH expert is het niet eens met groeiend aantal verplichte vaccinaties' (!!!!)

'Coronavirus: geen epidemiologische basis voor een Coronapaspoort'

'Pfizer CEO calls people who spread vaccine misinformation 'criminals'' Een lid van de farmaceutische maffia die andere aanwijst als misdadigers..... ha! ha! ha! Zie ook het volgende bericht over dezelfde CEO:

'Pfizer CEO: Israëliërs zijn proefkonijn voor testen van vaccin' (!!!!) Een CEO die zonder blikken of blozen aangeeft waar het om gaat als men gevaccineerd is.......

'Schaf het Coronatoegangsbewijs af'

'1 november 1976: het eerste vrouwenhuis in Duitsland wordt geopend en nog steeds is het geweld tegen vrouwen alom aanwezig' De Coronacrisis heeft gezorgd voor een vloedgolf aan mishandelingen en moorden op vrouwen (en aandacht voor wat hufterpremier Rutte daarover in de VN heeft gezegd), zie wat dat betreft ook:

'Coronavirusmaatregelen 'heilzaam voor kindermisbruik' en ander zwaar geweld achter de voordeur'

'Coronavirus: belangrijke punten en vragen van een leek over de grote tegenstrijdigheden aangaande het virus en het vaccin'

'Coronavirus: Duits parlement wil dat niet gevaccineerden financieel worden gechanteerd: geen uitkering bij ziekte of quarantaine' (!!!!) Alleen het plan al en reken maar dat men ook hier dergelijke maatregelen wil invoeren!!

'Coronavirus: Shell overweegt verplichte vaccinatie werknemers niet om gezondheidsredenen maar puur winstgedreven'

'COVID-19 booster goed voor de aandelen en dat is nog maar het begin aldus Money & Markets' en zie wat dit betreft ook:

'COVID-19: Pfizer adviseert derde vaccinatie, omzet van dit bedrijf op deze vaccins in 2021 al meer dan 20 miljard dollar.......' Terwijl dit bedrijf als andere vaccinmakers, minstens 1 miljard dollar aan subsidie kreeg voor de ontwikkeling van het vaccin..... 

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' (ook van belang gezien de internationale schreeuw om maatregelen tegen ongevaccineerden....)

'Coronavirus: een officier van justitie die terug wil naar normaal en censuur op Linkedin na vragen van een bezorgde burger'

'COVID-19: Gezondheidsraad houdt zich niet aan de regels van de Raad van Europa: discriminatie van niet-gevaccineerden is verboden'

'COVID-19: aartsbisschop uit VS schopt ruzie met paus over vaccin... ha! ha! ha! ha! ha!' In dit bericht ook aandacht voor de verandering van de definitie voor vaccins die de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft doorgevoerd!!! Zie wat dat betreft ook de volgende link:

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' Een bericht van 23 december 2020, waarin de WHO ook al een definitie veranderde ten voordele van de COVID-vaccins...... Handig hè? Als een definitie de grote farmaceuten niet aanstaan, verandert men eenvoudigweg die definitie!!! Het lijkt Nederland wel dat de regels voor luchtvervuiling in het verleden oprekte als bleek dat de vervuiling ten koste ging van de volksgezondheid (zoals men ook 'voor de omwonenden' van Schiphol deed wat betreft de luchtvervuiling en de geluidsoverlast...)....

'Amish hebben groepsimmuniteit bereikt zonder enige maatregel te volgen noch door zich te laten vaccineren'

'Coronacrisis: de globale onderwerping van de mensheid aan de Great Reset is gedoemd te mislukken aldus Brandon Smith'

'Feit of fictie: de grote Corona reset samenzweringstheorie' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus heeft ervoor gezorgd dat de Wereldgezondheidsorganisatie haar definitie van collectieve immuniteit heeft veranderd' Een bericht van 23 december 2020, waarin de WHO ook al een definitie veranderde ten voordele van de COVID-vaccins...... Handig hè? Als een definitie de grote farmaceuten niet aanstaan, verandert men eenvoudigweg die definitie!!! Het lijkt Nederland wel dat de regels voor luchtvervuiling in het verleden oprekte als bleek dat de vervuiling ten koste ging van de volksgezondheid (zoals men ook 'voor de omwonenden' van Schiphol deed wat betreft de luchtvervuiling en de geluidsoverlast...)....

'COVID-19: Europarlementariërs verzetten zich tegen vaccinatieplicht en Coronapaspoort terwijl Bruls voortboert'

'COVID-19: Gommers spreekt zichzelf weer eens tegen en wil strenge aanpak ongevaccineerden; Duitsland wil ongevaccineerden weren uit supermarkten.......' (en zie de opmerkingen van Frances [Anoniem] onder dat bericht!!)

'COVID-19-vaccins: Pfizer maakt misbruik van wanhopige regeringen'

'COVID-vaccin Moderna: in Nederland geen actie na stop op deze vaccinaties in Scandinavië'

'Coronavaccinatie in vergelijking met het kopen van een huis (waar farmaceuten elke verantwoordelijkheid voor bijwerkingen afwijzen!!)' (!!!!)

'COVID-vaccin: duizenden ongevaccineerde leraren in New York zijn de klos'

'COVID vaccinatie: Canadees leger heeft dezelfde manier van propaganda maken gebruikt die werd aangewend voor de oorlog tegen Afghanistan....'

'Sywert en Wopke: 'De Cashende Christen'' (cartoon)

'Coronavaccinaties: de staf van ziekenhuizen wil deze bij verpleegkundigen verplicht stellen' (en zie de links in dat bericht!!)

'NOS met gekleurde kritiek voorafgaande aan de 'zorgstaking' van gisteren'

'Brekend nieuws: Mona Keijzer (CDA staatssecretaris) krijgt ontslag vanwege kritiek op Coronapas'

'Coronabewijs blijft geldig ook als gevaccineerden positief testen op COVID-19 aldus Radar' (en zie de links in dat bericht)

'Frankrijk en Griekenland voeren vaccinatieplicht in voor verpleegkundigen en verzorgenden'

'Dag van de Verpleging en waar komen Rutte en van Ark mee: aan schandalige fooi'

'Coronavirus: motie over uitbreiden IC-capaciteit, plus extra verpleegkundigen en intensivisten afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie' Dit terwijl de draconische maatregelen tegen het vaccin zoals lockdown en avondklok werden ingevoerd daar er een tekort zou zijn geweest aan IC bedden, verpleegkundigen en intensivisten......

'Coronabeslommeringen: geen bijsluiter bij vaccin en de Jonge (CDA minister) begaat zééér zorgvuldig zijn zoveelste blunder'

'Avondklok wordt met 3 weken verlengd, zodat andere maatregelen kunnen worden versoepeld...... ha! ha! ha! ha!'

'Coronabeslommeringen: de avondklok en een gecensureerd bericht van een huisarts

'Coronavirus doden versus griep- en hongerdoden' (en zie de links in dat bericht)

'Coronavaccins op basis van mRNA technologie zijn onvoldoende getest, terwijl farmaceuten de verzekering hebben gekregen dat ze niet vervolgd mogen worden voor eventuele heftige bijwerkingen' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!) De veel te korte testperiode geldt overigens voor alle vaccins tegen COVID-19.......

'Demonisering in (Duitse) media van mensen die zich verzetten tegen de Coronamaatregelen zelfs een terreur expert sprak zich uit....' (en zie de links in dat bericht!!)

'Coronavirus: Diederik Gommers (IC arts) zou het mooi vinden dat mensen worden ingeënt met het AZ vaccin nadat ze tekenden voor het risico dat ze lopen.....' (en zie de links in dat bericht!!) Een bericht gebracht nadat bleek dat veel mensen slecht reageerden op het AstraZeneca vaccin.... Eenzelfde eis overigens die de grote farmaceuten aan de landen hebben gesteld waar hun vaccin werd verspreid, dus geen gerechtelijke vervolging voor ernstige bijwerkingen op de korte, middellange en lange termijn, kortom zelfs de makers vertrouwen hun eigen vaccin niet...... 

'Van Dissel fantaseert 41.000 Coronapatienten 'om aan te tonen dat de avondklok en lockdown werken''

'Coronavirus: PCR test kan niet aantonen dat het virus aanwezig is in het lichaam, beweringen dat dit wel zo is zijn gelogen'

'Hugo de Jonge (CDA minister) & het Coronavirus, een drama 'in wording''

'Bruls, voorzitter van het veiligheidsberaad, wil tijdens oud en nieuw Coronaparty's voor jongeren.... ha! ha! ha! ha!'

'Coronavirus: Rutte (VVD premier) en de Jonge (CDA minister) schuiven verantwoording af op burgemeesters terwijl Bruls met 2 km/u. uit de bocht vliegt' (en zie de links in dat bericht) 

'Kabinet Rutte 3: geen loonsverhoging voor verplegend (en verzorgend) personeel'

'Coronavirus: vele miljarden aan steun voor bedrijven, terwijl personeel in de zorg en verpleging kan barsten'

'Coronavirus: G20 landen hebben al meer dan 160 miljard dollar subsidie weggeven aan oliemaatschappijen' (Nederland geeft jaarlijks 8,3 miljard weg aan oliemaatschappijen, maar verplegend en verzorgend personeel kan doodvallen..... Uh dit bericht 'klopt niet helemaal: de Nederlandse regering geeft jaarlijks meer dan 17 miljard aan subsidie weg aan de fossiele industrie!! Daar gaat nu 4,5 miljard vanaf, althans als aartsleugenaar en premier Rutte zijn woord houdt zoals uitgesproken op COP26 in Glasgow.......

Het label 'vaccinatiepaspoort', direct onder dit bericht, staat uiteraard ook voor de QR code. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten