Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 november 2021

Grove en barbaarse dierenmishandeling in apenhel van Rijswijk moet eindelijk stoppen!!

Hier een petitie die ik vandaag ontving van Animal Rights. Volkomen terecht eist deze dierenrechtenorganisatie dat de totaal zinloze dierproeven, bestaande uit vreselijke dierenmishandeling, op deze arme dieren nu eindelijk stopt!! (dierproeven die zijn te vergelijken met het martelen van mensen, met één verschil: de laatsten weten wat er gebeurt.....)

In het Biomedical Primate Research Centre (BPRC) te Rijswijk (op de grens met Delft) worden al decennialang de meest smerige proeven gedaan op apen, de dierenactivisten die zich in het verleden hebben verzet tegen deze proeven werden door de media en zelfs de zogenaamd onafhankelijke NOS weggezet als terroristen....... Terwijl uiteraard de dierenbeulen die in dit centrum werken nog erger zijn dan terroristen, immers deze arme dieren begrijpen niet eens wat er gebeurt en kunnen zich niet verzetten tegen de barbaarse dierproeven die men op hen uitvoert in dat centrum, de hel op aarde voor deze arme dieren..... Hierbij spreek ik dan ook de hoop uit dat de zogenaamde wetenschappers die in dit centrum werken op een vreselijke manier aan hun eind komen, dat hebben ze ruimschoots verdiend!!!

Foto: aapje in kooi.Alleen het opsluiten van deze dieren is al zware dierenmishandeling!!

Dierproeven zijn zinloos daar men tegenwoordig testen uitvoert op cellen van mensen, die uiteraard een veel beter beeld geven van wat bepaalde stoffen doen in het menselijk lichaam, bovendien zijn er computerprogramma's ontwikkeld die een nauwkeurige voorspelling doen van wat bepaalde stoffen doen in ons lichaam...... Deze testen noemt men Research Modernisation Deal >> RMD.

Zag bij het zoeken in oudere berichten over deze dierenmishandeling dat er nu zelfs video's zijn gecensureerd, terwijl je ze eerder alleen kon zien als je kon aangeven dat je ouder was dan 18 jaar..... Ach ja, alles voor de schoften die dieren barbaars doodmartelen en voor de ondernemers die gebruik maken van de testgegevens, ook al slaan deze gegevens nergens op.......

Lees en teken de petitie ajb en geeft het door!!

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Sluit de apenhel van Rijswijk

Rowena Vanroy, Animal Rights info@animalrights.nl via eprov.nl 

Foto: apen in BPRC 

APEN LIJDEN DOOR EXPERIMENTEN


Jaarlijks worden tussen de 150 en 200 apen gebruikt in akelige dierproeven in het BPRC in Rijswijk. De gevolgen voor de dieren zijn niet te overzien. Ze raken blind, verlamd, apathisch, krijgen elektrische schokken toegediend of zitten trillend in hun kooi. De apen worden gereduceerd tot een gebruiksvoorwerp en een nummer.

Op vrijdagmiddag 3 december van 13:00 tot 15:00 uur organiseren wij een demonstratie bij het apentestcentrum aan de Lange Kleiweg 161 in Rijswijk. Wij willen dat het BPRC sluit, inzet op dierproefvrij onderzoek en zorgt voor een goede opvang voor de apen.

Foto: demonstratie voor BPRC

SLUIT HET BPRC 

Met heel veel pijn in ons hart nemen we afscheid van Animal Rights-oprichter Robert Molenaar. Al sinds eind jaren 90 komt hij op voor dieren in gevangenschap. Een prestatie die weinigen hem nadoen. Tijdens zijn 25 jaar lange strijd heeft Robert talloze mensen geïnspireerd en aangemoedigd om zich even strijdvaardig in te zetten voor dierenrechten als hij. Daarvoor zijn we hem ontzettend dankbaar.

Robert demonstreert op 3 december nog een laatste keer bij het BPRC. Wees er dus zeker bij, zodat we onze oprichter een warm afscheid kunnen geven.

Met vriendelijke groet,

Afbeelding 

PS Met 40.000 handtekeningen roepen we de Kamerleden op om het apentestcentrum te sluiten. Help mee en teken ook!

PS Maar liefst 137 penseelapen in het BPRC worden gebruikt in vreselijke experimenten die nog tot 2023 doorlopen.

TEKEN NU

 https://www.animalrights.nl/sites/default/files/styles/campaign-main/public/campaign/tattoo1bprcx.jpg?itok=WWtz_aLU(voor het zien van de video, klik op de afbeelding, waar men een aapje tatoeëert, waarschijnlijk om te zien of tatoe-inkt wel veilig is, ofwel een verboden cosmetica test)

PETITIE - Animal Rights roept de Tweede Kamer op om het apentestcentrum BPRC in Rijswijk te sluiten. Jaarlijks worden 150 tot 200 apen gebruikt in gruwelijke dierproeven. De gevolgen voor de apen zijn niet te overzien: ze raken blind, verlamd, apathisch, krijgen elektrische schokken toegediend of zitten trillend in de kooi. De apen worden gereduceerd tot een gebruiksvoorwerp en een nummer. Dit moet stoppen.

Met 40.000 handtekeningen roepen we de Kamerleden op om het apentestcentrum te sluiten. Zet in op dierproefvrij onderzoek en zorg voor een goede opvang van de apen.

Screenshot uit het BPRC van de video Experimenting on Animals: Inside The Monkey Lab van Vice. Minuut 6.36.

========================================

Zie ook: 'NIH (o.a. dr. Fauci) gaf in 2020 maar liefst 19 miljard dollar uit aan zinloze dierproeven inclusief de barbaarse proeven op pups van beagles'

'Proefdiervrije cosmetica en chemische stoffen in de EU een noodzaak' Lees dat artikel met duidelijke uitleg over het alternatief voor de zinloze dierproeven!! Voorts kan je daar lezen dat de EU ook in deze een heel smerige rol speelt.....

'Nertsenfokkerijen gesloten: toch worden o.a. 33.000 nertsen in ons land misbruikt en vermoord als proefdieren voor de walgelijke bontindustrie elders' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over nertsenfokkerijen)

'24 april Wereldproefdierendag: jaarlijks worden in Nederland 440.000 proefdieren vermoord zonder zelfs te zijn misbruikt'

'Zware dierenmishandeling bij dierproeven op beagles'

'BPRC Rijswijk weer in de kijker met zware mishandeling van apen'


'Stop ernstige dierenmishandeling door onzinnige dierproeven en gebruik alleen nog de Research Modernisation Deal' (RMD)

'24 april Wereldproefdierendag: jaarlijks worden in Nederland 440.000 proefdieren vermoord zonder zelfs te zijn misbruikt'

'Hersenstichting financiert met jouw giften barbaarse dierproeven'

''Respectabele' University of Wisconsin-Madison martelt apen op een uitermate sadistische manier.......'

'BPRC Rijswijk en apenhandelaar Hartelust uit Tilburg importeren wilde apen uit Mauritius om deze te mishandelen voor dierproeven

'Nederland beschikt over o.a. zenuwgas, om de effecten te testen werden de laatste jaren cavia's en ratten vermoord door TNO.....' Terwijl men die effecten van dit gas op de mens al meer dan 100 jaar kent (door het gebruik van dit gas tijdens de Eerste Wereldoorlog)... Schande!!!!

'Nobelprijs voor Geneeskunde naar figuren die apen hebben misbruikt voor dierproeven' Ach ja de Nobelprijs, zoals die voor de Vrede, die aan een aantal smerige oorlogsmisdadigers werden toegewezen......

''Wreedheidsvrije cosmetica' maakt gebruik van het martelen en villen van dieren' (!!!!)

'Wetenschappers gebruiken inktvissen als proefdier'

'State University of New York voert gruwelijke experimenten uit op katten en zelfs op kittens...'

'Cora van Nieuwenhuizen (VVD EU) over TTIP, VS controles op voedselproducten en cosmetica, zijn goed genoeg voor de EU...... AUW!!!!!' Een bericht uit 2015 waarin aandacht voor het feit dat in de VS nog steeds volop gebruik mag worden gemaakt van proefdieren voor cosmetica en met het TTIP vrijhandelsverdrag zouden dierproeven in de EU weer voluit worden toegestaan voor cosmetica, maar zoals je kan lezen in dat bericht gebeurt dit nu (tegen de regels) nog steeds in de EU.... (uit dit bericht blijkt nogmaals dat de corrupte VVD dweil van Nieuwenhuizen als grofgraaier in de EU al werkte met lobbyisten uit de energiesector......)

In de labels direct onder dit bericht ook dat van hare kwaadaardigheid Carola Schouten opgenomen, demissionair ChristenUnie minister, die niets wenst te doen tegen dierproeven op primaten en andere zoogdieren.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten