Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 24 november 2021

Stop de bloedroof bij IJslandse paarden voor de intensieve veehouderij: een petitie van Dier&Recht

Gisteren nam ik al een persbericht over van Dier&Recht* over de bloedboerderijen op IJsland, op deze boerderijen tapt men bloed af van drachtige merries waarmee zwaar dierenleed bij deze arme dieren wordt veroorzaakt..... 


Bij de paarden wordt in een tijd van 10 weken van 25 tot 40 liter bloed afgenomen, dit bloed bevat PMSG, een hormoon dat de vruchtbaarheid van zeugen en koeien stimuleert......

Vandaag komt Dier&Recht met een petitie (brandbrief) om een eind te maken aan het lijden van paarden en dat ten behoeve van zeugen en koeien. Met PMSG wordt vruchtbaarheid van koeien en zeugen geoptimaliseerd, deze dieren moeten daardoor ook nog eens extra lijden >> tijdens hun leven moeten ze zoveel mogelijk nakomelingen ter wereld brengen..... Koeien kunnen daardoor een paar jaar lang zoveel mogelijk melk geven tijdens hun veel te korte leven (als de koe minder melk gaat geven, meestal rond het vijfde, zesde levensjaar, worden ze vermoord, terwijl deze dieren 25 jaar en zelfs nog ouder kunnen worden.....) 

Je kan er de klok bijna op gelijk zetten dat deze paarden ook zoveel mogelijk nakomelingen moeten werpen, immers alleen als ze zwanger zijn maken ze PMSG aan en ja daarna zullen ook deze merries hoogstwaarschijnlijk worden vermoord.......

Het lot van zeugen is in feite nog vreselijker, zij moeten zoveel mogelijk biggen werpen, waarbij ze na de bevalling tussen stangen moeten blijven liggen, zodat ze in de te krappe stallen niet op hun biggen (in feite kinderen) gaan liggen.... Ook voor hen valt het doek na een paar vreselijke jaren (waarin ze keer op keer zwanger worden gemaakt middels kunstmatige inseminatie >> KI), jaren die als de mens het slachtoffer zou zijn, deze als de hel op aarde zou ervaren, wat het dan ook is voor deze arme dieren..... 

De 'boeren' (lees: dierenbeulen) die zich hieraan beschuldigen zijn minstens psychopaten, immers een weldenkend mens met enige ethisch en moreel besef zou zich hier niet schuldig aan maken...... (dat geldt uiteraard ook voor de 'boeren' met bloedboerderijen)

Lees en teken de brandbrief ajb en geeft het door, het is een schande dat men paarden zo laat lijden en daar moet als de donder een eind aan worden gemaakt!! (er wordt gevraagd om je telefoonnummer echter het is niet nodig dit daadwerkelijk te geven)


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

 

Teken de brandbrief, stop de bloedroof bij IJslandse paarden!

Sarah Pesie, Dier&Recht via procuriosmail.net

Op IJslandse ‘bloedboerderijen’ wordt met grof geweld bloed afgetapt bij drachtige merries. Nieuwe undercoverbeelden onthullen dat deze gruwelijke praktijken gepaard gaan met brute mishandelingen.

Help jij mee om dit te stoppen?


Ja, ik teken de brandbrief!

De angstige merries worden geslagen met houten stokken en vastgesnoerd in boxen. Daar wordt een dikke naald in hun hals gestoken die hun bloed aftapt naar een jerrycan. Pure horror! In een periode van 10 weken tijd wordt er bij elk paard maar liefst tussen de 25 en 40 liter bloed afgetapt.

Het bloed van drachtige merries bevat PMSG, dit hormoon wordt in de Europese vee-industrie gebruikt om de vruchtbaarheid van zeugen en koeien te verbeteren. Dier&Recht stuurt een brandbrief over deze barbaarse misstanden naar de Europese Commissie. Wij roepen de Commissie op om de productie en import van PMSG te verbieden!

Zet jij ook je handtekening?

Ja, ik teken de brandbrief!
Deel via Facebook

 

============================================

* Zie: 'Undercoveractie onthult structurele mishandeling van paarden op IJslandse bloedboerderijen en dat t.b.v. de intensieve veehouderij'

-------------------------------------------

Zie voorts:  'Bloedboerderijen en PMSG, of de vreselijke marteling die veel merries in Zuid-Amerika ondergaan.....'

'Paarden zwaar mishandeld voor de intensieve veehouderij.........'

Voor meer berichten over bloedboerderijen, de intensieve martelveehouderij en/of vleeseten, klik op het betreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten