Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 23 november 2021

Aanslag op Christmas Parade in Waukesha (Wisconsin) was geen aanslag noch terreur, of.......

Nee, het was geen aanslag noch terreur toen de dader met zijn auto inreed op een kerstoptocht in Waukesha, zo liet de politiecommandant weten. 

Ja hij doodde weliswaar 5 mensen en verwondde er minstens 48, maar dat kan je zomaar geen aanslag noch terreurdaad noemen.

Wat zegt u mevrouw? Oh dat er wel 5 doden zijn te betreuren omdat een man met opzet inreed op een kerstoptocht en ik dat desondanks geen aanslag of terreur noem, terwijl u vindt dat het er toch wel erg veel van weg heeft. Ja daar heeft u wel een punt mevrouw, maar de dader is een man die ruzie had met z'n vrouw, waarbij de politie werd gewaarschuwd vanwege huiselijk geweld en om die te ontlopen in z'n auto stapte en expres op de mensen inreed, dat kan u toch met de beste wil van de wereld geen aanslag of terreurdaad noemen?? 

Kijk mevrouw, als de man nu moslim was geweest had de situatie er 180 graden anders uitgezien, ik neem aan dat u dat wel zal begrijpen, toch?? 

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

Geen opmerkingen:

Een reactie posten