Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 december 2012

Benedictus XVI wil af van gadgets

Nazi paus Rrrratzinger twittert nog maar net, spreekt 'íe zich uit tegen moderne technologische gadgets, die o.a. dat twitteren mogelijk maken, dat kost zoveel tijd, dat er voor god geen ruimte meer is, aldus zijne kwaadaardigheid, ha! ha! ha! ha!

Draai hier het album 'Der Osten ist Rot van Holger Czukay maar bij, met daarop o.a. de elektronische biechtstoel (een grap uit 1984, die nu echt bestaat!).

Ratzinger zei voorts, dat het geloof weliswaar kan corrumperen, als mensen god vereenzelvigen met hun eigen belang, maar krachten van verzoening en goedheid zijn ontstaan uit het geloof, dit zei deze massamoordenaar nadat hij zich uitsprak tegen de gedachte, dat er vrede komt als mensen religie afzweren.
Alweer de achterlijke gedachte, dat het geloof de enige garantie is op een stabiele wereld, waar ik mij gisteren nog eens tegen uitsprak, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/godsdienst-weer-eens-hip.html

Over eerdere uitspraken van Ratzinger, betreffende homo's die de wereldvrede bedreigen, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/paus-benedictus-xvi-bewijst-dat-hij-nog.html

Draai na het uitzetten van uw computer, laptop, smartphone, tablet en weet ik waar je nog meer het internet op kan ontvangen, maar het volledige werk van Fad Gadget, ook al een echte liefhebber van kwaadaardige, leugenachtige (gelovige) hypocrieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten