Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 december 2012

Muzikaal recept tegen de kersthysterie en veelvraat, maar vóór een prettig tijdverdrijf, waar de hersenen pas echt blij van worden

Blogdokter P. Pisser heeft weer een uitgebalanceerd geneeskrachtig recept voor jou samengesteld.

Voorgerecht vandaag: het compilatiealbum '21ste Jazz Contest Hoeilaart 1999 Belgium' met de volgende namen: Alexi Tuomarila Quartet, Ltd. Edition, Mads Ole Quartet en Thomas Wallisch / Gustavo Cusenave Duo, alle 4 goed, een mooi album. Tweede ingrediënt: Pelzig met 'Drive Your Engine Clean', geweldig album met wat men geloof ik 'grunge' noemt, dus lekkere rauwe rock met een vleugje psychedelica, sjkitterend! Dan even een flinke stap terug in de tijd, met het album 'Monster Movie' van Can (1969), jezus op een lek vlot, wat is dit sterk!, maar je weet het: 'Wat Can can, can Can alleen' en dat is te horen! Hoofdgerecht het compilatiealbum 'Digital Extacy, a mind travelling trance experience' en daar is niets te veel mee gezegd, genieten piepels! We vervolgen met het album 'Time' van Marco Minneman's Illegal Aliens, vreemde, soms symphonische rock/pop met een sterk psychedelisch luchtje. Een geweldig album, met een paar 'zeikmissers', maar een kniesoor, die daar op let. Toegerecht: LCD Soundsystem met het eerste deel van hun  gelijknamig debuut album, mooi of niet? Mooi dekt de lading niet, dit is ijzersterk, zonder corrosie gevaar!

Alles geheel afspelen op ABN!

Veel plezier!

Moch u zich toch eenzaam voelen, bedenk, dat u intussen met heel veel mensen dit gevoel deelt, u mag Azijnpisser altijd mailen voor bijstand van dokter Pisser, die zijn adressen geheim wil houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten