Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 december 2012

Maastricht geeft 1 miljoen voor verhuizing

De hel is losgebroken in Zuid-Limburg (die zich daar trouwens al bevond), over het bedrag van 1 miljoen dat woonwagenbewoners kregen voor de verhuizing van 3 woonwagens.

Niemand die zich afvraagt hoe het in godsnaam mogelijk is, dat een wethouder met een paar ambtenaren, besluit, dat dit belachelijk hoge bedrag nodig is, voor het verhuizen van 3 woonwagens (binnen de gemeente grenzen), zonder daar ook maar één keer een echte deskundige over te raadplegen.

Dit past 'mooi' in het rijtje van geld uitgeven aan achterlijke prestigeobjecten en het laten aanleggen of repareren van wegen (de aanleg wordt niet gecontroleerd op kwaliteit en je kan er donder opzeggen, dat men maar slikt, wat de leden van de bouwmaffia samen hebben afgesproken, wat e.e.a  mag kosten) en dit zijn nog maar een paar voorbeelden.

Let wel, het gaat om belastinggeld, dat deze wethouders en ambtenaren uitgeven, vergeet daarnaast niet, dat deze figuren veel te hoog beloond worden met datzelfde belastinggeld, en zoals telkens weer blijkt, vindt dit soort tuig, dat ze wel een extraatje verdienen, dat hen op de een of andere manier, hetzij onmiddellijk of in de toekomst, wordt toegeschoven door de bouwmaffia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten