Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 december 2012

Samsom, de PvdA en de JSF

Hé Samsom, weet je wat pas echt nieuwe feiten zijn over de JSF? Niet dat we een paar honderd miljoen kwijt zijn aan dit toestel*, dat wisten we al toen de eerste handtekening werd gezet, of de uiteindelijke prijs, die per maand wordt opgeschroefd. Wat echt 'nieuw' is, is het feit, dat wat velen al verwachtten, er flink is gefêteerd aan de Nederlandse lobbyisten voor dit toestel, lobbyisten uit de politiek, defensie en het bedrijfsleven. Deze beloonde lobbyisten zijn dezelfde figuren, die bij hoog en laag volhielden, dat dit klotentoestel het beste was, dat we konden kopen, dat zegt wat mij betreft genoeg over het fantasie gehalte van de waarde van dit toestel, die door deze figuren werd gepropageerd, die is dus bijzonder groot, zoals de praktijk uitwijst.

Wat durft de PvdA te zeggen? Dat er weer een onderzoek wordt ingesteld, of we echt niet met een ander toestel uit kunnen. Dat terwijl PvdA blunderkoning en volksverlakker van het jaar, Samsom en zijn secondanten de terugweg uit dit heilloze project hebben opgeblazen met vele miljarden euro's.

Alweer via fraude komen wij aan een waardeloos straalvliegtuig. E.e.a. werd mooi weergegeven in de Deense serie Borgen, deze serie kan nu overgedaan worden in Nederland, alleen is het geen fictie, maar bittere, smerige waarheid.

Zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/11/samsom-nu-wel-voor-de-jsf.html

Nog altijd blij, dat u uw stem aan de PvdA gaf?

* Een toestel dat niet kan wat het moet doen (géén jager, géén bommenwerper en niet onzichtbaar voor de nieuwe generatie Russische Sukhoi 35 straaljagers)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten