Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 december 2012

Paus Benedictus XVI bewijst dat hij nog steeds een nazi is

Vanmorgen in OVT aandacht voor het boek dat paus Ratzinger schreef en waar hij o.a. de os en de ezel ter discussie stelt, dat zou ook wel erg armoedig zijn, nog een paar jaar en de stal blijkt een luxe hotel in Bethlehem te zijn geweest. Jos 'und so weiter' Palm had gelukkig een katholieke 'theologisch geschiedkundige' gevonden, die wel een kwartier over dit belachelijke boek vol wist te koekwauzen. Palm had het nog even over onze paus en vertelde zowaar, dat de paus weer het homohuwelijk 'ter discussie' had gesteld en dat dit huwelijk een bedreiging is voor de samenleving (samen met abortus en euthanasie, dat noemde Palm niet, daar zal deze katholiekenlikker zelf ook wel tegen zijn). 

Wat dat 'bedreiging voor de wereldvrede* betreft, rechtvaardigt Ratzinger eigenlijk de homovervolging door de nazi's voorafgaand en tijdens WOII, samen met verdere bekrompen, volkomen uit de tijd zijnde denkbeelden en zijn 'fatwa's' op anticonceptie, die met name in het armere deel van de wereld, voor een gigantische sterfte aan aids heeft geleid, kan je gerust stellen, dat deze foute man, behalve een massamoordenaar, een nazi is.

Wat later in het programma aandacht voor het wapenbezit in de VS: Palm vroeg de gast hoe de paus tegenover dat wapenbezit zou staan, immers veel burgers in de VS, stellen een wapen nodig te hebben om hun gezin te beschermen, en het gezin is heilig in de ogen van Rrrrrratzinger (mits het katholieke geloof wordt beleden natuurlijk).........

* Later veranderd, hier stond samenleving, maar de ploert had het over de wereldvrede, nog een tandje erger. (mijn excuus)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten