Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 23 december 2012

Ormel verdedigt Verhagen, zandzakken voor de deur!

Gistermorgen zat het enorme leeghoofd, de disfunctionerende CDA 'dierenarts' Ormel in Kotskamerbreed.
Ormel zat CDA superschoft Verhagen nog eens goed te praten, ook n.a.v. diens interview, dat gisteren werd gepubliceerd (zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/verhagen-is-een-nog-grotere-schoft-dan.html ). Ormel zei dat hij het niet over schuld wil hebben (die wentelde Verhagen af op de CDA tegenstanders van het gedoogkabinet Rutte 1), 'paarsplus' was geklapt, dus we moesten wel, dat laatste is een enorme leugen. Ormel durfde te zeggen dat meer dan de helft van de CDA achterban, rechts van het midden staat... ha! ha! ha! ha! Hé Ormel, dat is met de grootte van het huidige CDA meer dan 99%! Maar zelfs als hij doelt op het beruchte CDA congres uit 2010, liegt deze enorme hondendrol, daar was duidelijk sprake van een Limburgse coup, van heinde en ver moesten de bruine CDA organisatoren uit die provincie, bussen laten aanrukken, om de in grote aantallen opgetrommelde bruine CDA leden naar dat congres te vervoeren.

Natuurlijk moest 'dierenarts' Ormel het nog even over de gestrande walvis hebben, de schoft durfde te stellen, dat er over elke uit de auto gezette hond, Kamervragen worden gesteld. Dat is toch godverdomme niet te geloven en dat voor een 'dierenarts', die ook in deze uitzending weer durfde te zeggen, dat de dieren in de megastallen van de intensieve martelveehouderij, een beter leven hebben, dan de dieren in de reguliere veehouderij (voor zover nog aanwezig). Ze zouden deze schoft in dezelfde omstandigheden voor 4 jaar gevangen moeten zetten. Ploert Ormel is nu 'dierenarts' bij de FAO, hij durfde het woord honger nog in de mond te nemen, tegelijkertijd met vleeseten, alsof we de honger de wereld uit kunnen krijgen met nog meer vleesconsumptie. Godverdomme ongelofelijk! In ontwikkelingslanden verbouwen wij het voer voor onze vee stapel van 500 miljoen dieren (!!). Onbegrijpelijk, dat de VN twee van deze kwaadaardige christenen* heeft aangesteld in een orgaan, dat de honger moet bestrijden

Specialist, mag deze zak met het zwaar chemisch afval mee? (maar wel uiterst voorzichtig aanpakken, met handschoenen en gasmasker, veronderstel dat zijn kwaadaardigheid besmettelijk is....).

*Ook het tyfuswijf Verburg van het CDA, zit in de FAO.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten