Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 16 december 2012

Post NL: bezorg dat echte kerstgevoel met Post NL

Bovenstaand de tekst waarmee Post NL u wil verleiden vooral veel post te verzenden.

Dat echte kerstgevoel bezorgen met Post NL, zoals Post NL dat heeft bezorgd bij de postbodes, die al aan de straat zijn gezet en degenen die nog zullen verdwijnen. Dat kerstgevoel voor de nieuwe 'postbezorgers', die voor een appel en een ei hun werk mogen uitvoeren.

Dat kerstgevoel, dat Post NL het Nederlandse volk heeft bezorgd door: -de postkantoren (ooit gemeenschappelijk bezit, namelijk van de overheid) op te doeken, -een flink aantal postbussen te verwijderen, -de postzegels in 10 jaar tijd, bijna te verdubbelen in prijs, -het aantal 'postbezorg-dagen' te beperken en dat zelfs nog verder te willen verminderen in de nabije toekomst, -de constant volgehouden leugen, dat de postbezorging zwaar verliesgevend is.

Terwijl dat zo ongeveer nog het enige winstgevend onderdeel van TNT Post was, toen het bedrijf de naam Post NL kreeg, waarna men met een bijzonder dom, ondoordacht plan, de postbezorging wilde centraliseren en een ongelofelijke grote schadepost creëerde. Waarbij nog gemeld kan worden, dat op het gebied van taken verwerven voor het eigen bedrijf, de top een grote wanprestatie heeft neergezet (zet dit alles maar eens af, tegen de beloning voor die top.....).

Nee, echt heel tof, dat echte kerstgevoel van Post NL.........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten