Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 30 december 2012

Muzikaal recept tegen bezuinigingen en voor het verbieden van vuurwerk

Hier jouw dagelijks geneeskrachtig recept van dokter P. Pisser, waar je je na volledige beluistering op aardbevingsniveau, als herboren zult voelen.

Voorgerecht: The Mothers Of Invention met Absolutely Free, het tweede album van Zappa en zijn band. Nog steeds even sterk als in het jaar dat het uitkwam. Kill Ugly Radio was één van de kreten op dit album, lullig genoeg is de radio er bepaald niet op vooruit gegaan en het nummer 'Plastic People', dat over het massa consumisme gaat, is nog meer alom aanwezig in de huidige maatschappij, evenals het aantal 'plastic mensen'. Manfred Mann's Earth Band met het eerste gelijknamig album is het 2e ingrediënt, iets jonger dan het Mothers album, niet het beste dat deze band maakte, maar sterk genoeg voor dit recept, geniet van dit mooie tijdsdocument! Tijd voor iets geheel anders: Joe Hell met '1', vette Franse rock (op hier en daar een reggae ritmebed),  met een nog vettere knipoog, prachtigiosiolatidia! Precies op tijd voor The Chemical Brothers met 'Come With Us', schitterende psychedelische elektronica, met een trip door de wereld van muziek. Hoofdgerecht: de mooie jazz van Jorge Sylvester met 'Music Collage', niet zo'n originele titel, maar wel prachtige jazz, waar zelfs Zappa's invloed in terug te horen is, sjkitterend! Hekkensluiter de fantastische groep die zich Baked Beans noemde, met hun gelijknamig eerste album, schitterende psychedelische ambient, genieten piepels!

Veel plezier! (zonder achterlijke, zwaar lucht- en milieuvervuilend  vuurwerk, van de tyfusherrie heb je met dit recept op zeker geen last!)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten