Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 december 2012

Ten Broeke, de nieuwe kwaadaardige VVD klootzak

Afgelopen maandagnacht te gast bij het Radio1 programma Echte Jannen, de nieuw(op)lichter van de VVD, Han Ten Broeke. Nou ja, niet echt nieuw, wat wel nieuw is, dat deze enorme kwaadaardige klootzak, steeds vaker de media zoekt met leugens en/of bruine uitlatingen. Toen ik 'inschakelde' spraken de heren over de patriot-raketten voor Turkije. Ten Broeke had zijn duim van te voren dik gevuld met leugens, de lul zat op een heftig toontje te vertellen, dat die raketten daar nodig zijn, om eventuele Syrische 'afzwaaiers' te onderscheppen, met deze afzwaaiers bedoelt de hufter scud-raketten die verdwalen en daarbij in het Turkse luchtruim terechtkomen. Deze raketten hebben een maximaal bereik van 300 kilometer, en ten Broeke zat de 2 presentatoren te vertellen, welke Turkse steden, in een straal van 300 km. vanaf de Turks/Syrische grens met deze raketten geraakt kunnen worden (ja ja de lul had zijn leugen voorbereid). Een afzwaaiende scud-raket, zwaait nooit de hele afstand van 300 km af, bovendien, worden ze niet precies op de grens afgeschoten, maar een fiks aantal kilometers op Syrisch gebied, als zo'n raket al afzwaait (de eerder genoemde granaten die in Turkije landden, bleken meestal door 'vriendschappelijke' troepen afgeschoten).

De echte reden voor het stationeren van de patriot-raketten vertelt ten Broeke natuurlijk niet: de aanstaande oorlog tegen Iran, de vlootopbouw van de VS in de Perzische Golf is zo ongeveer voltooid, nu nog even zoeken naar de stok om de hond (Iran) te slaan, dat kan op Iraans grondgebied, maar dat kan ook door Al Qaida, of andere fundamentalistische terreur groepen in Syrië militair te steunen. Immers of de VS en Israël besluiten Iran aan te vallen, of de NAVO zou besluiten Syrië aan te vallen, in beide gevallen heb je oorlog met zowel Iran als Syrië  zij hebben immers een militair verdrag gesloten.....

Ten Broeke had nog meer smerige pijlen op z'n boog, hij noemt Noord-Afrika onze achtertuin. De tyfushond durft te stellen, dat het ingrijpen van het westen in Libië, een succes genoemd moet worden, "het had veel erger kunnen zijn........." ha! ha! ha! ha! ha! jezus wat een gek! 'Wij' moeten de taak van de VS overnemen, zo betoogde het kwaadaardige pisventje, veiligheid en een volwassen buitenlandpolitiek (met dat 'wij' bedoelt de zak Europa). "De Amerikanen (=Noord-) hebben hun prijs al zo vaak moeten betalen (dode militairen)". Ja dikke lul, wat dacht je van meer dan 1 miljoen Iraakse doden, ten gevolge van de illegale oorlog, die de VS daar voerde en de burgeroorlog nu, die een gevolg van die oorlog is, of alle vermoorde Vietnamezen, of vermoorde Chilenen, enz. enz.

Tot slot doet zijne kwaadaardigheid ten Broeke een pleidooi voor de uitbreiding van Frontex en meer bevoegdheden voor dit EU douane leger, want de vluchtelingen die Europa willen bereiken, zijn de bedreiging van de 21ste eeuw!!!!!! Dus als gevolg van ons leegroven van arme landen en de machinaties die daarbij gepaard gaan, zoals het in het zadel houden van volkomen corrupte regeringen, of zelfs dictaturen, die ervoor zorgen, dat mensen, die de kans hebben, wel gek zouden zijn, als ze niet zouden vluchten naar het westen, zijn deze arme drommels een bedreiging voor ons? Vieze vuile gore teringlijer!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten