Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 30 december 2012

Erik van Muiswinkel voelt zich thuis bij de PvdA

Het kwam deze week al voorbij, van Muiswinkel bij BNR, heb er toen geen aandacht aan besteed. Maar gisteren was hij in de herhaling te horen. De man, die ik vaak nog wel leuk vond, vertelde hier dat hij zich thuisvoelt bij de PvdA.... ha! ha! ha! Dat was niet cynisch bedoeld!!! Ook vindt Muiswinkel als vertegenwoordiger van de culturele sector, dat er best nog meer bezuinigd kan worden op cultuur, terwijl hij tegelijkertijd zegt, dat deze bezuinigen eigenlijk amper iets opleveren, ja lezers, je broek zakt van je kont!

Maar ook voor de gewone burger heeft Muiswinkel een boodschap, het is normaal, dat men het 'wat minder' krijgt. Ach, schijt aan de 1,2 miljoen armen in ons land, of de grote hoeveelheden mensen die hun huis zijn uitgedonderd, omdat ze het 'zo goed' hebben, ze kunnen gerust nog meer inleveren, godverdomme!

Over Sap had Muiswinkel een 'mooie' analyse gemaakt: de neoliberale topvrouw van GroenLinks moest aftreden, louter en alleen, door het optreden van Tofik Dibi.......
Jezus wat een lul!

Als u morgenavond naar de oudejaarsshow van Muiswinkel kijkt, bedenk dan wel, dat u een PvdA programma op heeft staan, verzorgd door het media orgaan van de partij: de VARA!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten