Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 11 december 2012

Van Hijum over de DNB voorspelling van veel meer ellende

Het is werkelijk niet te geloven, de hysterie die uitbrak, nadat De Nederlandse Bank gisteren bekend maakte, dat de economische krimp zal blijven bestaan in 2013 en dat de werkloosheid nog veel verder zal oplopen. Iedereen met iets meer dan 2 hersencellen kon weten, dat dit te gebeuren staat met het regeerakkoord van Rutte 2. Het is alsof het niet tot de bevolking wil doordringen, dat Balkenende 4 en Rutte 1 hebben gezorgd voor een economische krimp, die zogenaamd een paar maanden geleden weer is opgetreden, maar die zonder een rekentruc nu al meer dan anderhalf jaar voortduurt. Of de waanzinnige prestatie van die kabinetten, met het breken van het werkloosheidsrecord (nu meer dan ruim 1 miljoen), of het top aantal faillissementen en het brengen van het naoorlogs armoede-record op 1,2 miljoen mensen . Rutte 2 is een voortzetting van het beleid dat Rutte 1 voerde, dus is het logisch dat de economische krimp zal voortduren, net als de stijging van de werkloosheid.
Bij Nieuwsuur bracht een woordvoerder van DNB de boodschap, met een gezicht als van een dominee, die slecht nieuws komt vertellen.

De woordvoerder van DNB zei, dat de beperking van de hypotheekrenteaftrek een kleine stap is, maar de starters aanpakken is fout, hij bedoelt, we moeten doorgaan met het ongebreideld geld verstrekken aan personen, die deze schuld, de eerste 30 jaar niet terug kunnen betalen, sterker: in feite kan je deze personen, na het op de pof kopen van een huis, beter meteen onder curatele stellen. De huidige crisis begon met veel te hoge kredietverlening aan personen, die dit onmogelijk binnen afzienbare tijd terug konden betalen en die bij de minste tegenslag volkomen failliet gingen en gaan. De 'deskundige' woordvoerder van DNB zei, dat we nog meer moeten bezuinigen..... ha! ha! ha! ha! ha!

Maar Nieuwsuur laat zich niet door 1 'deskundige' adviseren, dus gaf huppeltrut Baarsma haar kijk op de zaak. Zij stelde, dat we niet in een 'krimp scenario' moeten komen, ha! ha! ha! ha! Zij weet als professor niet, dat we al ruim anderhalf jaar in een krimp zitten. Twan Huys, de presentator zat maar te knikken, om te doen voorkomen, dat hij begrijpt, dat we onze economie nu echt geheel naar de kloten moeten helpen, om uit de crisis te komen.

Nu komt het: de deskundige van het CDA, nitwit van Hijum zei, dat de cijfers van De Nederlandse Bank, aangeven, dat het kabinet niet ontkomt aan extra bezuinigingen, nou ja niet direct, maar het kabinet moet zich daarop beraden. maar extra lastenverzwaring is uit den boze..... ha! ha! ha! Deze enorme hondenlul vergeet even, dat de cijfers van de DNB het resultaat zijn van gevoerd beleid onder Bakellende 4 en Rutte 1, waarmee zijn partij mede hoofdverantwoordelijk is voor de ontstane puinhoop. De lul wil scoren, maar weet niet hoe, dat bleek ook weer tijdens Standpunt NL van deze middag, waar de lul bovendien zei, dat de Jager goed op de centen heeft gepast..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten