Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 december 2012

Muzikaal recept voor onderzoek naar cardiologische zorg, maar tegen de MKB tankpas, en de klassenmaatschappij

Het geneeskrachtige apocalyptische recept van jouw eigen blogdokter P. Pisser, een recept om je vrolijk het weekeinde in te trekken.

Vandaag start de dokter met het album 'Maria Juanez' (hey, the secret word for tonight is..) van het Brad Leali Jazz Orchestra, skitterend moeie jazz met, zoals de titel al zegt, een latin sd tik. Tweede ingrediënt is het favorite album van de dokter, 'Locked Down' en wat een godvergeten mooi album van deze oude knar! Nog een favoriet van de dokter: David Byrne & St. Vincent met 'Love This Giant', ook hier geldt, dat de dokter niet voor niets zo enthousiast is, potverdegeplettepielekes, wat is dit sterk geneeskrachtig! Het begint nu echt een pretrecept te worden: Amon Duul II met 'Kobe' (reconstructions) een warm bad gevuld met krachtige inhoud, die meer dan een uur lang, gloeiend heet blijft! Toetje: Roman Schwaller Sextet met 'The Thurgovian Suite' mooie blaas-jazz om een beetje bij te komen van dat hete bad.

Uw Azijnpisser blijft een beetje met het gevoel zitten, dat de dokter zich er vandaag met een Jantje van Leiden van af maakt.....

Nou ja, het recept is wel degelijk behoorlijk geneeskrachtig, dus alles afspelen op abn voor het beste resultaat!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten