Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 15 december 2012

Teeven en slachtofferhulp

Vorige week ging de Amsterdamse boerenlul Teeven weer eens plat op z'n bek. Al jaren loopt deze enorme disfunctionerende zak te schreeuwen om meer rechten voor slachtoffers van misdrijven en hij heeft daar intussen 2 jaar zelf beleid op kunnen maken.
Ombudsman Brenninkmeijer maakte vorige week bekend, dat de omgang van politie en justitie met slachtoffers van misdrijven ondermaats is. E.e.a. zou betrekking hebben op informatieverstrekking aan deze slachtoffers en het weigeren van klachten ingediend door slachtoffers.

Teeven is zo druk bezig met bruine ideeën in ballonnen te blazen, dat hij gisteren pas van leer trok. Het rapport van Brenninkmeijer is eenzijdig en staat vol met open deuren, maar doet geen goed aan de welwillende ambtenaren, aldus de hufter. Ja, het rapport gaat over omgang met slachtoffers, dat zou je eenzijdig kunnen noemen en Brenninkmeijer zegt dat e.e.a. ondermaats is, dat wil dus zeggen, dat deze omgang niet alleen slecht is, maar het geheel overziend ondermaats is.....
Kortom één keer op z'n domme bek gaan was niet genoeg, dat deed Teeven gisteren nog eens dikjes over, ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten