Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 december 2012

AIVD bezuiniging zorgt voor grote hysterie

Het is weer eens zover, de aangekondigde bezuinigingen op de AIVD, zorgen er voor, dat heel Nederland in een stuip schiet. De AIVD, u weet wel, de organisatie die bij tijd en wijle mensen laat arresteren, waarna dezen na verloop van tijd, als blijkt dat de aanklacht nergens op gebaseerd is, met excuses moeten worden vrijgelaten. Dezelfde organisatie die niet de idee kan wegnemen, dat zij in het kader van terrorisme bestrijding, desnoods explosieven of handgranaten uitdeelt aan labiele figuren.

In Standpunt NL de grote CDA nitwit van Toorenburg, zij stelde, dat 'we' voorafgaand aan de Irak oorlog afgingen op de informatie van de CIA, die onbetrouwbaar bleek te zijn. Haar partijgenoten Balkenende en de Hoop Scheffer waren van alle kanten door deskundigen gewaarschuwd de CIA verhalen niet te geloven. Bovendien had Nederland voorafgaand aan die oorlog, een duikboot voor de Iraakse kust, die inlichtingen inzamelde, o.a. voor de CIA, maar natuurlijk gingen die inlichtingen ook naar de AIVD en de militaire inlichtingendienst. Maar de Hoop Schandknaap moest secretaris van de NAVO worden, dus.... Tot slot durfde deze enorme CDA huppelkut te stellen, dat onze open-democratie niet zonder een geheime dienst kan, de nitwit heeft het natuurlijk niet door, maar in deze zin zit een onoverkomelijke tegenstrijdigheid. Overigens verkondigde SP knurft Ronald van Raak gisteravond hetzelfde in Nieuwsuur....

Nog een geweldig voorbeeld is dat van de Pakistaanse atoomgeleerde Khan, die in de 80er jaren atoomgeheimen naar Pakistan smokkelde, de BVD (voorloper van de AIVD) was daar van op de hoogte, maar mocht van de VS geen actie ondernemen. Wat heb je aan een geheime dienst, waar Nederlandse politici eigenlijk nul komma nul over te vertellen hebben, de oren laat hangen naar een buitenlandse overheid?

Voorts, zoals een inbeller terecht opmerkte, luistert en tapt de AIVD in verhouding meer dan welke andere geheime dienst ter wereld, maar kan niet eens voorkomen, dat Verdaas werd beëdigd, daar de dienst het doopceel, van de verdachte PvdA kloot Verdaas, vergeten was te lichten.

Het is als met de JSF, men geeft liever miljarden uit aan een volkomen ontoereikend toestel, waar ook nog eens een berg fraude aanhangt, dan de armen te helpen een plaats in de welstand van ons rijke land te geven.
Trouwens over de JSF gesproken, dat heeft ook met 'onze veiligheid' te maken (ten minste als je de foute lobbyisten moet geloven), hoe is het mogelijk, dat de AIVD daar niets over heeft gezegd, of heeft onderzocht hoe veilig en 'goed' dit toestel echt is, of wie waar en wanneer is gefêteerd om dit toestel bij het Nederlandse volk door de strot te duwen. Even ter herinnering, de Russen staan niet bekend om geavanceerde technologie, toch kan de JSF niet op tegen de nieuwste Russische Sukhoi 35 straaljager, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/10/jsf-tegen-wil-en-dank-saskia-stuiveling.html


Geen opmerkingen:

Een reactie posten