Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 31 december 2012

Stichting Verantwoord Alcoholgebruik blij met reclame verbod

De Stichting Verantwoord Alcoholgebruik is blij met het verbod voor alcoholreclames op een paar tv en radio zenders, die een onevenredig aantal jongeren trekken. De Stichting Verantwoord Alcoholgebruik (STIVA), de naam alleen al, ha! ha! ha! Alcohol is een zwaar verslavende harddrug, die de maatschappij de meeste schade toebrengt: op sociaal gebied en daarnaast zowel op het gebied van de volksgezondheid als financiën (wanneer het over drugs gaat). De hypocrieten van STIVA zouden moeten stellen, dat er een onmiddellijk einde komt aan reclames voor deze harddrug. Neem ook de reclames voor alcohol, waar aan het eind gewaarschuwd wordt met: 'Nog geen 16? Geen druppel!', alsof een puber zich daar iets van aantrekt (een dergelijk verbod, is voor veel pubers juist een aanmoediging), zeker als je ziet wat een 'plezier' de getoonde alcoholisten 'wel niet' hebben, waar de jongeren onder de 16 dus geen deel van uit kunnen maken (als je de getoonde lol ziet, zou je god op je blote knieën moeten danken, dat je daar geen deel van uit maakt; maar ja zo werkt dat niet bij pubers).

Jurgen van den Berg, één van de superslijmkwijlen van de NCRV besteedde afgelopen vrijdag aandacht aan dit nieuws (Radio1 rond 12.17u.). Jurgen lult nogal eens uit zijn nek, en slikt nogal eens wat fouten schielijk door. Zo sprak hij van de Stichting Verantwoord Alcoholmisbruik, ha! ha! ha! (geen grap, of cynisch bedoeld, beiden zijn onbekend gebied voor Jurgen)), ook kent Jurgen een 'president werking', ha! ha! ha!

Aan het eind van het eerste uur presenteert van den Berg een nieuwsquiz, bij de aankondiging van zijn gasten, vertelde hij, wat de deelnemers konden winnen, daar voegde hij aan toe, dat de winnaar ook een hand van hem krijgt..... gadverdamme! Nu maar hopen dat de winnaar handschoenen aan had.....

Zeg Jurgen! Jurgen kom jij eens hier! Jurgen vindt jij ook niet dat je nu al veel te veel bagger hebt gebracht op de radio? Pak je spullen Jurgen en nu als de sodemieter naar je plaghut, luiken dicht en we willen je de eerste 10 jaar niet meer in het openbaar horen of zien Jurgen! Heb je dat goed begrepen Jurgen! Weg Jurgen, nu!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten