Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 26 december 2012

Beatrix bijzonder populair

Waar blijven de cijfers, die aangeven, dat het koningshuis populair is bij driekwart van de bevolking?
Vandaag in het nieuws het bericht, dat gisteren 800.000 mensen naar de kersttoespraak van hare grajesteit Beatrix hebben gekeken, ha! ha! ha!. Maar zelfs, als het aantal van vorig jaar gehaald was, 1,3 miljoen, is dat bepaald iets anders, dan 12 miljoen. Bovendien, moet je je werkelijk afvragen wat deze kijkcijfers waard zijn, het schijnt dat men nog steeds het ouderwetse systeem gebruikt, een geselecteerde club Nederlanders te vragen naar het kijkgedrag. Daarnaast moet je niet vergeten, dat er een flink aantal mensen beroepsmatig naar die rede kijkt (bijvoorbeeld journalisten) en tegenstanders van het koningshuis kijken vaak, om nog meer argumenten tegen het achterlijke, middeleeuwse, belasting graaiend koningshuis te verzamelen.

De hoogste tijd, om de boven de wet staande graaiers bende, die zich koningshuis noemt, op te rollen en voorgoed op te doeken, het is 2012 godverdomme, niet 1312!

2 opmerkingen:

  1. Misschien is ironie wel de enig juiste houding die voldoende bescherming biedt tegen de taalbrinta die ons tegen het eind van ieder jaar ongevraagd wordt aangeboden, in een geaffecteerde tongval die men nergens anders in het wild aantreft.
    http://indegelogeerdeaap.blogspot.nl/2012/12/demokrassie-2012.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Wil,

    dank voor jouw reactie,
    geheel met je eens, ha! ha! ha!

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen