Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 14 december 2012

Bolkestein weet nog een manier om de Grieken verder uit te kleden

Het VVD orakel, zijne onbeschoftheid Bolkestein, weet nog een maniertje om de armlastige Grieken verder uit te kleden. Deze week merkte hij meesmuilend op, dat de Grieken geen kadaster hebben. Met andere woorden, we kunnen de Griekse bevolking, die voor 90% een gemiddeld inkomen hebben van rond de € 450,-- per maand (als ze dat nog ontvangen), best nog een poot uitdraaien.

De 'vrinden' van Bolkestein, die je onder de overblijvende 10% van de bevolking kan vinden, de welgestelden die hun geld in het buitenland veilig hebben gestald, hebben de zaken zo geregeld, dat zij geen of bijzonder weinig belasting betalen. De grote Griekse ondernemers ontduiken de belasting in eigen land, via brievenbusmaatschappijen o.a.in Nederland, een zaak, waar VVD schooier Weekers, staatssecretaris van Financiën, niets aan wenst te doen, hij vindt dit prima...

Bolkestein, u weet wel, de schoft die in de 80er jaren toestemming gaf voor de export aan het Irak van Saddam Hoessein, voor levering van stoffen, voor het maken van gifgas, ja, daar zelfs voor was gewaarschuwd door deskundigen. Dezelfde Bolkestein van de richtlijn met zijn naam, die het mogelijk maakt, Oost-Europeanen uit te buiten in West-Europese landen.
Je staat er van te kijken, dat een vent met zoveel ellende achter zijn naam (dit waren nog maar 2 voorbeelden), zijn gore bek nog open durft te doen in het openbaar en dat 9 van de 10 keer, met bijzonder kwalijke uitlatingen, zoals hij nu weer bewees.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten