Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 25 december 2012

Samsom heeft het gore lef het woord vertrouwen in de mond te nemen

Volksverlakker van het jaar, de soepeldraaiende PvdA windvaan Samsom, twitterde het volgende n.a.v. de kersttoespraak van hare grajesteit Beatrix de gehelmde: 'Toespraak Koningin treft de juiste toon voor 2013. 'Europa' en 'vertrouwen' worden de cruciale termen komend jaar. Hopelijk in samenhang'.
Waar haalt deze minkukel het lef vandaan, het woord vertrouwen nog in z'n gore bek te nemen, nadat hij  de PvdA kiezers zwaar besodemieterde door zo ongeveer het hele PvdA verkiezingsprogramma* door de plee te hebben gespoeld, nadat hij 10 minuten tegen de rotkop van Rutte aan had gekeken (dat gaf hij n.b. zelf toe).

*Een verkiezingsprogramma is nog altijd de belofte aan de kiezer, die men niet met een dooddoener (ik beloof, dat ik niets kan beloven) aan de kant kan schuiven, dat is de boel belazeren. Als je zo wilt handelen, moet je niet met een verkiezingsprogramma komen. Ach ja, de PvdA, een partij die bekend staat om het breken van niet alleen beloften, maar zelfs het 'breken' van hun ideologie.

2 opmerkingen:

  1. Hij heeft weleens een andere mening gehad.http://indegelogeerdeaap.blogspot.nl/2012/02/republikein-zijn-republikein-blijven.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. beste Wil,

    zal jouw suggestie bekijken, hoewel je bij Samsom nergens van op hoeft te kijken, neem zijn houding t.o.v. kernenergie, eerst tegen, in aanloop van de ramp in Fukushima, was meneer min of meer voor , nadat de ramp zich daar voltrok, was hij weer voor 100% tegen...

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen