Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 16 december 2012

Politicus van het jaar 2012

Straks wordt bekend gemaakt, wie de politicus van het jaar is geworden. Politicus? Nou zeg maar gerust volksverlakker van het jaar. Volgens mij kan dat alleen Samsom zijn, zie o.a.: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/samsom-liegt-zich-een-slag-in-de-rondte.html , dit is nog maar een van de tientallen voorbeelden, die in dit blog over Samsom zijn te vinden.

Er wordt naar het schijnt ook een 'aanstormend talent' benoemd te worden, bij deze flutverkiezing, die op zichzelf al een instrument van bedrog is, het grootste deel van de Nederlanders zal met een glimlach op de domme kop, deze verkiezing voor lief nemen en echt in de veronderstelling zijn, met een integere, echt goede politicus te maken te hebben.
Welnu in deze categorie heeft uw Azijnpisser (alweer) PvdA politici genomineerd, 2 stuks te weten: Asscher, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/asscher-en-wielaard-over-arme-kinderen.html , en Attje Kuiken, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/12/attje-kuiken-en-de-blankenburgtunnel.html en ook hier geldt, dit is voor elk één van de vele voorbeelden, die in dit blog terug te vinden zijn. Heb even aan de 'vol-idioot' (sommige germanismen zijn te mooi om niet te gebruiken) Bussemaker zitten denken, die net weer mooi voor paal zat in Buitenhof; die Driehuis als presentator is zo slecht nog niet, kijkt u de uitzending maar terug. Maar Bussemaker is geen aanstormend talent, zij heeft in het verleden meer dan voldoende laten zien, wat een ongelofelijke nitwit en bedrieger zij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten