Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 april 2017

Jan Tromp (Volkskrant) de beatmis was een teken van verval..... OEI!!!

Jan Tromp durft zich voluit journalist te noemen en hij werkt voor de Volkskrant, dat zich als een onafhankelijk dagblad afficheert..... Let wel: 'zich', want de Volkskrant is net zo 'onafhankelijk' als pak 'm beet het AD of de Telegrof.

Tromp was gisteren te gast in het Radio1 Mediaforum (na het nieuws van 10.00 u.). Gelukkig stemde ik later af, anders had ik het volgende zeker niet gehoord (daar ik onmiddellijk op een andere zender had afgestemd): volgens Jan Tromp was de beatmis uit de 60er jaren een teken van verval. Tromp maakte niet duidelijk welk verval, echter dat kan alleen het verval van de katholieke kerk zijn geweest........

En meneer Tromp, de 'onafhankelijke journalist', is het 'gelukkig' allemaal goed gekomen met de katholieke kerk, dit middels de Poolse paus Wojtyla, alias Johannes Paulus II en daarna nazipaus Ratzinger, alias Benedictus XVI?? Hebben zij het verval weten te stoppen met hun verbod op anticonceptie waarmee ze miljoenen de dood in hebben gejaagd  en een enorm aantal kinderen wees hebben gemaakt (als ze niet ook aan aids overleden)? Of met het verdoezelen van het kindermisbruik door seksueel gefrustreerde priesters en ondanks het bewijs voor die enorme frustraties, weigerden het celibaat op te geven?? U begrijpt wel meneer Tromp, dat het voorgaande ook van toepassing is op de huidige paus en fascistenvriend Bergoglio, alias Franciscus.

De hoogste tijd voor de overrijpe Tromp, zich terug te trekken in een bejaardencentrum en voor de rest van zijn leven, de media te mijden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten