Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 4 april 2017

Bussemaker weet na 4 jaar nog steeds het verschil niet tussen ambities van ouders en schoolgaande tieners........

Vanmorgen maakte DUO bekend dat er vorig jaar meer scholieren zijn gezakt voor hun schoolexamen, volgens DUO komt dit doordat de scholieren te grote ambities hebben........ Uiteraard gelul, het zijn m.n. de ambities van de ouders, die vinden dat hun kind veel beter kan presteren op school!!

Dat DUO een dergelijke conclusie trekt is tot hier aan toe, maar dat hare PvdA kwaadaardigheid Bussemaker, deze conclusie deelt, is te zot voor woorden!!

Bussemaker is 4 jaar lang minister geweest en is dit nu nog demissionair. Al een paar decennia wordt er keer op keer aandacht gevestigd op ouders, die vinden dat hun kind veel beter kan en daarmee grote frustraties kweken bij hun kind...... Dat is Bussemaker klaarblijkelijk nooit opgevallen, zelfs niet als minister, laat staan dat ze dit probleem na zoveel tijd, eindelijk eens zou hebben aangepakt.....

Bussemaker merkte op (in het BNR nieuws van 9.00 u.), dat 'wij altijd zeggen dat grote ambities, tot betere resultaten leiden, maar dat moet je wel aankunnen........' ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hiermee schopte Bussemaker een gigantische open deur in en dan nog de verkeerde ook, niet die van de scholier, maar die van de ouders!

Ach ja, Bussemaker is niet voor niets een zwaar wanpresterend minister.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten