Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 5 april 2017

Rob Bertholee, topgraaier AIVD, angstzaaier en grossier in nepnieuws, slaat 'Russische cyberaanvallen' af........ OEI!!!

Bertholee, zever en topgraaier van de AIVD, was gistermiddag met opgewarmde oudbakken lulverhalen te horen op BNR (na 17.00 u.).

Zoals te verwachten een hele berg fantasie, waarbij hij weer eens de belachelijke VS leugens herhaalde, dat Rusland zich te buiten gaat aan cyberaanvallen. Weliswaar aanvallen die 'wij' kunnen afslaan, maarrrrr toch..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Natuurlijk hebben de Russen geprobeerd onze verkiezingen te beïnvloeden, dat gebeurt uiterst listig, door in nepnieuws (of 'fake news') berichten halve waarheden, hele waarheden, maar vooral leugens te verspreiden, aldus de Bill Bluf van de AIVD. Of Bertholee daar dan een voorbeeld van had? Nou nee, dat had hij niet zomaar paraat..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Logisch waarom zou je een antwoord paraat hebben, op een vraag die je kan verwachten als je je leugenpraatjes weer eens afdraait?? Juist, omdat ze er niet zijn!!!

Buiten de hiervoor gestelde vraag aan Bertholee, geen letter kritiek op deze volksverlakker. Zelfs niet de vraag wat Bertholee van het bewijs vindt (uit op WikiLeaks 'gelekte' documenten), dat de CIA cyberaanvallen uitvoert, op een manier waardoor het lijkt, of ze uit Rusland of China komen......

Tja, je moet de mensen niet wijzer maken dan ze zijn: hou de angst erin, goed voor o.a. de budgetten van de geheime diensten, het militair-industrieel complex en natuurlijk goed voor de politici die deze gore spelletjes tolereren en faciliteren...... Als het even meezit, kunnen deze politici op enig moment profiteren van deze angstzaaierij en volksverlakkerij, middels een vette grofgraaifunctie, zoals die van Bertholee.........

Overigens gistermorgen hoorde ik op Radio1 nog een staart van een gesprek met Henrik-Willem Hofs, die zichzelf blijkbaar ook tot 'deskundige geheime dienst' heeft uitgeroepen. De zakkenwasser vertelde over de AIVD en dat die het zo druk hebben, o.a. met het in de gaten houden van het hacken door de Russen van de verkiezingen in de VS......... Dit naast de 'enorme berg werk', die deze geheime dienst heeft aan 'alle Russische hacks en manipulaties' in ons eigen land..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hofs zwatelde nog wat over valse accounts die nep nieuws brengen...... Dit, terwijl hij tegelijkertijd zelf nepnieuws bracht!! Ongelofelijk!!!

Dat de reguliere media en de AIVD (die nooit ergens een bewijs voor geeft) keer op keer nepnieuws brengen, telt waarschijnlijk niet meer....... Neem de illegale oorlog tegen Afghanistan, Irak, Libië en nu weer Syrië........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten