Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 17 april 2017

Vaticaan aangevallen door meeuwen uit de hel....... ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als echte hells angels (u weet wel, die agressieve brommerkleuters) hebben meeuwen in de nacht van afgelopen zaterdag op zondag, de 'Hollandse bloemenpracht' op het Vaticaanplein verrampeneerd.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! (ingrijpen 'van hogerhand..??')

De NOS verslaggever, die gistermorgen aangedaan over dit voorval berichtte in een paar Radio1 nieuwsuitzendingen, vertelde dat de Nederlandse vrijwilligers gelukkig alles weer op orde hadden, voordat paus Bergoglio, alias Franciscus, zijn smerige hypocriete praatje met het afsluitende 'Urbi et Orbi' kon uitspreken......... (wat toen uiteraard nog moest gebeuren)

Afbeeldingsresultaat voor urbi et orbi 2017


Overigens vroeg de hypocriete Argentijnse fascistenvriend Bergoglio in zijn paasboodschap aandacht voor de vele plekken op aarde waar 'conflicten zijn' (aldus de NOS verslaggeving)........ Terwijl deze schoft, precies als zijn voorgangers 1 op 1 verantwoordelijk is voor het nog steeds enorme aantal katholieke aidsdoden, door het meer dan schunnige anticonceptieverbod..... Met andere woorden: zoals zijn voorgangers, is ook Bergoglio een massamoordenaar!! Om nog maar te zwijgen over de vele landen, waar katholieke bisschoppen bijna wereldlijke macht hebben en haat preken tegen homo's, biseksuelen en transgenders (LGBT), waardoor deze mensen worden vervolgd in hun vader/moederland..........

Ach ja, 'christenen', grotere hypocrieten zijn bijna niet te vinden......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten