Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 24 april 2017

Hans Biesheuvel (ex-MKB NL, nu ONL): verkorting WW houdt oude werknemers aan het werk....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Ja mensen ik lach wel, maar afgelopen vrijdag werd senior-Nederland getroffen door een uitlating, die eigenlijk strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden.....Topgraaier en megaschoft Biesheuvel, eerder voorzitter van MKB Nederland, is nu voorzitter Ondernemers Nederland, ofwel ONL, een zogenaamde vakbond voor ondernemers. Radio1 en dan in dit geval met name KRO-NCRV heeft er geen probleem mee, om zonder enige kritiek die er toe doet, één van de grootste vertegenwoordigers van het inhumane neoliberalisme, zijn smerige propaganda te laten spuien op deze landelijke 'nieuws en actualiteiten' zender.....

Zo was Biesheuvel afgelopen vrijdag rond 11.17 u. op Radio1 te horen met één van zijn smerige opmerkingen n.a.v. het nieuws, dat men werknemers weer 3 jaar WW wil geven, tegen een geringe bijbetaling per maand*. Biesheuvel had hier uiteraard geen goed woord voor over.

Volgens Biesheuvel gaan hierdoor de looneisen van werknemers omhoog, daar ze per jaar wel (houdt u vast) € 70,-- moeten bijdragen!! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, het Malieveld zal vollopen nou goed?!!

Alsof de werknemers er sinds 2008 met 30% op vooruit zijn gegaan, zoals hun bazen, was dat maar waar, ze mogen blij zijn als ze de laatste 9 jaar er meer bij kregen dan de inflatie (die gelukkig voor velen een aantal jaren laag was), genoeg arbeiders kregen er wat dat betreft niets bij.......

Het ergste moet nog komen beste bezoeker: Biesheuvel durfde glashard te stellen, dat een verlengde WW oudere werklozen niet zou stimuleren weer aan het werk te gaan...... GGGVD! De enorme tyfushond (met excuus aan de honden, die vergeleken met deze ploert zeer edele dieren zijn!) stelde hier in feite dat je niet serieus hoeft te solliciteren als je WW ontvangt, terwijl het tegendeel waarheid is........ Bovendien is er voor ouderen al helemaal geen werk te vinden!!!!

Vergeet bovendien niet, dat een fiks aantal van deze werklozen, na hun WW periode niet in aanmerking zijn gekomen voor bijstand, daar hun partner 10 cent teveel verdiende/verdient. Alweer een schoftenregeling uit de smerige koker van VVD en PvdA, met steun van een groot deel van de andere partijen.......

Jezus mensen, wat een vuile viezerik die Biesheuvel!! Benieuwd hoeveel hij er de laatste 9 jaar aan salaris op vooruit is gegaan....... Biesheuvel zaait met zijn smerige praatje zelfs haat tegen oudere werknemers, immers de mensen die nog waarde hechten aan de vuilspuiterij van deze schoft, zullen oudere werknemers zien als luie zakken, die te beroerd zijn om te solliciteren en daarmee om te werken...... (waar de jongere werknemers dan wel voor moeten betalen.....)

Hierbij spreek ik de de wens uit, dat Biesheuvel en zijn geliefden werkloos worden, failliet gaan, zeer snel in de bijstand belanden en er nooit weer uitkomen!!!

TIP: Als mensen eerder maar 2 jaar WW kregen, terwijl ze onder de oude regeling op 3 jaar hadden kunnen rekenen en dus één jaar minder betaald hebben gekregen, zou ik naar de rechter stappen (met advocaat), wegens onbehoorlijk bestuur!! Immers deze mensen hebben voor die langere WW jarenlang betaald, maar toen zij met werkloosheid werden geconfronteerd, was de regeling verkort naar 2 jaar..... Nu is blijkbaar het kwartje gevallen bij de PvdA (en dat na de verkiezingen...) en wil men deze verkorting van de WW terugdraaien. Me dunkt een typisch staaltje onbehoorlijk bestuur!!!

* 3 jaar WW in plaats van de onder Rutte 2 (met mededader PvdA) verlaagde WW naar 2 jaar. Helaas zullen er niet veel mensen kunnen genieten van 3 jaar WW, aangezien je daarvoor een gigantisch aantal jaren in vaste dienst moet hebben gewerkt. Overigens als ik me niet vergis, betaalden ook de werkgevers in het verleden mee aan die WW regeling, als deze wordt teruggebracht naar de oude situatie, dus 3 jaar, zijn de kosten voor dat extra jaar alleen voor de werknemers....... Dus de leden van Biesheuvels ONL hoeven niet mee te betalen aan dat extra jaar, maar vrezen wel een extra looneis........ Gezien de geringe mogelijkheid voor werknemers, om van de volle 3 jaar WW gebruik te kunnen maken, zou je kunnen stellen, dat de overheid er bij een verlenging van de WW lekker op binnenloopt......

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten