Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 12 april 2017

Hubert Smeets (NRC, RoR) schiet alweer een enorme Russische nepnieuws bok!

Hubert Smeets durft zich journalist en historicus te noemen, hij werkt o.a. voor de NRC (al stelt Tom Zwitser in een reactie verderop, dat dit verleden tijd is) en 'Raam op Rusland' (RoR), een collectief met felle anti-Rusland en pro-NAVO propagandisten, ofwel oorlogshitsers.

Deze Smeets gaat keer op keer fiks in de fout (klik voor meer berichten met deze zakkenwasser op het label met zijn naam, onder dit bericht). Het (bij mijn weten) laatste voorbeeld is van afgelopen zaterdag, toen Smeets 2 foto's op zijn Facebookpagina plaatste, die hij verbond met 'zou kunnen suggesties', hoewel deze foto's van verschillende persorganen komen........

Het lullige van dit 'zou kunnen' Smeets verhaal is wel, dat hele volksstammen dit onmiddellijk als een voldongen feit zien, alleen omdat Smeets deze suggestie doet, zoals deze volksstammen ook alles van superfantast Geert Mak voor 'de weg, de waarheid en het leven' aannemen.......

Stan van Houcke plaatste e.e.a. afgelopen zondag op zijn blog. Lees het bericht dat Smeets schreef (boven de foto's) en daarna o.a. de reactie van de flapdrol op de reactie van Sophia Kornienko, die Smeets op zijn ongelofelijk foute verhaal wijst. Smeets bedankt Kornienko en stelt dat 'wij' iets hebben aan die informatie, "anders dan aan veel Pavlov-hondjes......." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Als er één reageert als een 'Pavlov-hond, is het Smeets wel met zijn vooringenomen mening en zijn volkomen gekleurde 'journalistiek', waarmee deze fantast de ene Russische bok na de andere schiet!!

Lees het relaas en het zal ook u duidelijk zijn, hoe ongelofelijk het feit is, dat deze Smeets nog steeds als 'Rusland deskundige' wordt uitgenodigd bij de publieke omroep..... En de NRC? Die krant is al lang reddeloos verloren, een krant die nepnieuws als waarheid verkoopt en dat geldt al van (ver) voor de illegale oorlog, die de VS in 2003 tegen Irak begon!

Hier het relaas, eerst het verhaal van Smeets, met onder de eerste 2 foto's een overname van Stan van Houcke's blog, daaronder (in kleiner lettertype), de kopie van Smeets' Facebook pagina (de kop hieronder is van van Houcke):

De Journalistiek Corrupte Hubert Smeets



Hubert Smeets heeft 2 nieuwe foto's toegevoegd.

Vrijdag kort na de Amerikaanse raketaanval op de Syrische luchtmachtbasis Al-Shairat publiceerde RT Deutsch, de Duitstalige versie van het Russische mediaconcern Russia Today, een fotoreportage over de fysieke gevolgen van de Tomahawks. In de serie ook deze foto (boven) met vaten/containers.
Wat er in zat of zit? Volgens een Russische verslaggever ter plekke waren het containers voor technische reserve-onderdelen voor de vliegtuigen. Ik zelf heb geen idee. Maar gelet op de gasmaskers op de foto (beneden), een beeld dat eerder is verspreid door het Russische persbureau Ria, was de inhoud niet gezond voor de mens.
PS. De containers zouden kunnen zijn bestemd voor het vervoer van chemische wapens richting inspectie. Of voor clusterbommen. Zie het bericht hieronder van 
Sophia Kornienko.
PPS. De containers zijn eerder vermoedelijk gebruikt voor het vervoer van chemische wapens uit Syrië naar Rusland. Zie deze link, die ik zojuist kreeg.


foto van Hubert Smeets.
foto van Hubert Smeets.





Tom Zwitser shared Hubert Smeets's post — with Stan van Houcke.
13 hrs
Typisch gevalletje onwetendheidsjournalistiek: paar dingen bij elkaar gooien waar je niks van weet, er het ergste van maken, wat vervolgens nog enigszins afgezwakt wordt door een toevallig passerende iets-meer-wetende-journalist, en vervolgens staat het morgen in de krant. Klinkt leuk, maar uiteindelijk is het gewoon een grote fuck up.
Uit louter onkunde je primeurs munten, da's knap!

Image may contain: outdoor

Image may contain: one or more people and people standing
Comments
Robin Dolstra de onderste foto (met gasmaskers) is van een fabriek naast Briansk. Het is een foto waarop te zien is hoe chemische wapens vernietigd worden. De bovenste foto is inderdaad gemaakt op de basis net gebombardeerd door de Amerikanen. Wat in de containers i...See More
LikeReply313 hrs
Tom Zwitser Bas, Van Bommel is gestopt, mede omdat hij in dit soort dingen toch vrij alleen stond.
LikeReply2 hrs
Tom Zwitser In Smeets profiel staat nu dat hij voltijd werkt voor RoR. En dat hij WERKTE voor NRC.
LikeReply22 hrs

14 reacties
Reacties
Robin Dolstra Amerika kan het zo komen uitzoeken wat wel of niet waar is volgens onderstaand artikel. Laten we ook niet vergeten dat Amerika aanvallen uitvoert op en soeverein land zonder enig mandaat van VN of oorlogsverklaring. Voorlopig hebben de Amerikanen en hun vrienden echter alle vliegbewegingen boven Syrie tot nader order gestaakt. Misschien bang voor de Admirall Grigorovich uit Sevastopol?

Tevens is de schade aan de basis niet zo groot omdat slechts 23 van de 59 Amerikaanse raketten hun doel troffen. De rest is op dorpen en steden in de omgeving terecht gekomen met veel doden en gewonden tot gevolg helaas. Hadden ze maar beter materiaal dat wel 100% doel trof zodat er geen slachtoffers te betreuren zijn.

https://www.rt.com/.../384042-shayrat-probe-chemical.../
Sophia Kornienko Hubert, de onderste foto (met gasmaskers) is van een fabriek naast Briansk. Het is een foto waarop te zien is hoe chemische wapens vernietigd worden. De bovenste foto is inderdaad gemaakt op de basis net gebombardeerd door de Amerikanen. Wat in de containers is geweest weet niemand zeker, het zijn wel oude Russische containers (nu blijkbaar leeg), met markering "4" (wat niet zeer gevaarlijk betekent, dus waarschijnlijk toch geen chemische wapens).
Hubert Smeets Dank je Sophia Kornienko. Aan jouw informatie hebben we wat, anders dan aan veel Pavlov-hondjes.
Marylke Nieuwenhuis Good to get concrete information. Not a word about that here yet.
Sophia Kornienko Die markering "4" sluit chemische inhoud vrijwel uit. Het zijn cluster of gewone bombs geweest. Maat zeker weten we het niet natuurlijk.
Robin Dolstra Heeft Kerry in het verleden ook niet verklaart dat het leger van Syrie na alle opruimwerkzaamheden volledig vrij was van chemische wapens?
Anton Orlov 🤣🤣🤣👍👍
Tom Zwitser Onwetendheidsjournalistiek: paar dingen bij elkaar gooien waar je niks van weet, er het ergste van maken, wat vervolgens nog enigszins afgezwakt wordt door een toevallig passerende iets-meer-wetende-journalist, en vervolgens staat het morgen in de krant. Klinkt leuk, maar uiteindelijk is het gewoon een grote fuck up.
Hubert Smeets Op mijn Facebook-pagina moet het Nederlands voldoen aan enige elementaire basiseisen. Ik let niet op d's en t's. Maar al te gek moet het niet worden. Grammaticale wartaal verwijder ik dus.
Robin Dolstra Hubert Smeets het zijn containers voor fragmentatiebommen AO 2,5RT
Robin Dolstra Zo gevaarlijk is dat spul op die luchtmachtbasis 
Stan van Houcke hier hebben we opnieuw te maken met de bekende anti-rusland propaganda van Smeets, dat voor een deel bestaat uit het suggereren van alles, en het uitzoeken van niets.

============================

Zie ook: 'Koenders (PvdA BuZa): Assad is schuldig aan gifgasaanval en is een 'criminele recidivist......' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Nikki Haley (VS ambassadeur bij VN): politieke oplossing 'conflict' Syrië alleen zonder Assad......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

       en: 'Haley (VS ambassadeur bij VN) herhaalde in VN, voorafgaand aan raketaanval, het smerige spel van Powell in 2002, aanleiding tot illegale oorlog tegen Irak.......'

       en: 'VS aanval op Syrische basis, zoals gewoonlijk uitermate voorbarig en bijzonder gevaarlijk!!'

       en: 'De raketaanval van de VS op Syrische basis en de waarschuwingen van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding......'

       en: 'Van Kappen (VVD) noemt 'stapelaanwijzingen' het bewijs en is blij met raketaanval VS op Syrische basis,  een aanval zonder enig echt bewijs voor Syrische schuld.......'

       en: 'Koenders en SOHR melden gifgas aanval, reguliere media als NOS nemen bericht van SOHR (propaganda en 'fake news' orgaan) over'

       en: 'Sico van der Meer ('deskundige' Clingendael) weet niet, dat Israël en Egypte grote hoeveelheden gifgas maken en op voorraad hebben..........'


Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten