Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 oktober 2024

Giro 555, bedenk voor je geeft dat er geld wordt uitgespaard voor Israël dat dit geld in oorlogsvoering kan steken.....


On the top right hand side of the page on my blog (with this article) you can choose for a translation in the language of your choice >> Google Translate. This post is for a collection campaign in the Netherlands, where organisator Giro 555 is also collecting money for Israel....

 

Wat betreft de actie van Giro 555 wordt er door de organisator en meerdere deelnemers niet expliciet bij verteld dat er ook geld naar Israël gaat, al kan dat vanwege de ophef bijna niemand zijn ontgaan. De actie is voor de burgers in de Gazastrook, de West Bank (Westelijke Jordaanoever), Libanon, Syrië en Israël. Terwijl het Israël is dat een genocide uitvoert in de Gazastrook en in feite ook op de West Bank, maar ook de oorlog in Libanon en de ellende in Syrië wordt veroorzaakt door de fascistische apartheidsstaat Israël. Ofwel als je geld geeft aan Giro 555 zorgt dat ervoor dat de staat Israël minder hoeft uit te geven aan de hulp voor haar eigen burgers (alleen voor Joden) die zijn ontheemd, het is dan ook zeker dat het uitgespaarde geld gaat naar de uiterst agressieve en moorddadige oorlog die Israël nu al op 4 plekken voert, kortom geld voor Israël gaat naar oorlogsvoering!! 



Onbegrijpelijk dat Giro 555 en de aangesloten organisaties hieraan meedoen, daar met geld voor Israël de situatie voor de Palestijnen, de Libanezen en de Syriërs nog verder zal verslechteren....  

SCHANDE!!

Geef geld aan Artsen Zonder Grenzen (MSF) met directe hulp voor de Palestijnen, wat ook geldt voor SOS Palestina / Gaza , of UNHCR voor directe hulp aan de ontheemde Libanezen en Syriërs, want vergeet niet dat Libanon bijna één miljoen gevluchte Syriërs op haar grondgebied heeft. Alle hulporganisaties die ik kon vinden en die hulp bieden in Syrië zijn verbonden met Giro 555 (ook het Rode Kruis, wat zelfs geld inzamelt voor de Rode Halve Maan, de onafhankelijke zusterorganisatie van het Rode Kruis, benieuwd wat die ervan vinden dat geld dat voor hen via Giro 555 wordt gegeven aan het Rode Kruis, daarmee ook naar Israël gaat!!)

Zie ook: 'Giro 555 (laat je niet foppen!!) en Israëls genocide in Gaza heeft de diepste crisis ontketend sinds het eind van de Tweede Wereldoorlog' (15 oktober 2024) En zie de berichten onder de links in die blogpost!!


-------------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten