Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 maart 2010

Maria "bescheten huppeltrut' Verhoeven

Verhoeven maakte vandaag bekend, dat zij de subsidie op duurzame energie wil afschaffen. Hoe is het gvd mogelijk, het kleine beetje dat ze subsidieerde afschaffen.
Het lijkt wel weer de tijd van Bakellende 3, met vieze man van Geel als staatssecretaris van milieu (een minister vond het CDA niet nodig. Hij verkleinde een windmolenpark in de Noordzee met tweederde, en schaftte ook dezelfde subsidie op duurzame energie af. Deze partij van zogenaamde christenen neemt het niet zo nauw met het milieu, zo gaf de blaaskaak Ger Koopmans al eens toe, dat hij op zijn 17 jaar oude roestbak geen roetfilter had. Op het nieuwe parkeerterrein van het CDA partijpand aan het Buitenom in Den Haag brandde al de verlichting de eerste anderhalf jaar 24 uur per dag,zomer en winter. Als het gaat om kernenergie is het CDA altijd thuis, financiering van onderzoek naar kernenergie kan nooit genoeg zijn. Het CDA begrijpt uit de bijbel dat goed rentmeesterschap betekend dat toekomstige generaties voor duizenden jaren met ons kernafval zitten opgescheept. Maar psychopaat Brinkman van Bouwend Nederland (ook al CDA) wil maar wat graag kern- of kolencentrales bouwen.
Wat Verhoeven al helemaal niet begrijpt met haar achterlijk gelul, is dat zij haar eigen beleid van de afgelopen jaren naar de prullenbak verwijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten