Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 maart 2010

PvdA's hol vat Frank Heemskerk

Vanmiddag was Heemskerk op bezoek bij radio Kassa (radio1). Meneer wil alleen terugkomen in de kamer als lid van de regering, dus staatssecretaris of minister.
De arrogante kwal vindt dat hij heel veel heeft gepresteerd als staatssecretaris.
Wat heeft hij zoal voor elkaar gekregen? Het bel me niet register, een waanzinnig succes! Uw Azijnpisser melde zich vorig jaar aan, en sinds die tijd wordt uw Azijnpisser vaker dan ooit gebeld door bedrijven. Het lulligste van dit gedoe is dat je nooit het nummer van het callcenter weergegeven ziet. Consuwijzer is ook zo'n succes, waarom? omdat deze site meer dan 1 miljoen keer is bezocht. Volgens mij zegt dit niets over de effectiviteit. Nog een waanzinnig succes de kosten voor 0900 nummers die flink naar beneden zijn gegaan. Ongelofelijke zak! Het is ronduit schandalig, dat je met klachten over een bedrijf of organisatie, ook nog eens meehelpt de kas van dat bedrijf of organisatie te spekken. Als je je als klant aanmeldt krijg je in 9 van de 10 gevallen een (gratis) 0800 nummer.....
Wat een successen! Dit jaar gaat hij in mei voor zijn vakantie met zijn gezin naar Zuid Limburg en in de zomervakantie naar Thailand, kunnen ze die zak daar a.j.b. houden?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten