Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 24 december 2022

Mooie feestdagen en een gezond en plezierig 2023 zonder digitale EU pas, CBDC, lockdowns en dictatoriaal afbraakkabinet Rutte 4

Hierbij wens ik alle bezoekers van mijn blog mooie feestdagen overgoten met veel plezier. (dat geldt natuurlijk ook voor nadere lezers van dit bericht)

Voor de eenzamen onder ons >> laat je niet gek maken met dit intussen hysterisch oververmarkte 'feest.' Voorts troost je met de gedachte dat dit soort dagen voor heel velen een breuk zal betekenen in de relatie en dat de grootste familieruzies juist nu ontstaan.' Maar wat wil je als men via de media de mensen al een maand gek maakt met de komst van kerstmis(t)...... (hoe wel 'kerst helemaal mis' ook mooi klinkt)

Kerst is een opgeklopt christelijk feest, van oorsprong (in voorchristelijke tijden) waren deze dagen bedoeld om de verlenging van de daglengte, ofwel de terugkomst van het licht te vieren. Tja en dat mocht natuurlijk niet van de christelijke scherpslijpers...... Verder is kerst vooral een feest voor de al veel te dik gevulde portemonnee van de (groot-) ondernemers.

Uiteraard wens ik je ook een mooi en gezond 2023, althans laten we hopen dat de grip van de overheid op de burgers het komende jaar wordt gebroken, een grip die af dreigt te dwalen naar een rechtse dictatuur, waarvan we al een fikse voorproef hebben gehad met de hysterische grondwet-, mensenrechtenschendende en ondemocratische Coronamaatregelen..... 

Hopende ook dat de steun voor de VS oorlog tegen Rusland stopt, de westerse wereld wakker wordt uit de propaganda-coma waarin de reguliere media en politiek de westerse volkeren hebben gebracht en dat eindelijk de veruit grootste terreurentiteit ter wereld wordt aanpakt >> de VS!! 

Verder wil ik de hoop uitspreken dat het onzalige afbraakkabinet Rutte 4 opdondert en dat de volgende partijen worden weggevaagd: VVD, CDA, D66, PvdA, GroenLinks, ChristenUnie en SGP. De hoogste tijd dat er een echt grote sociaal linkse beweging ontstaat, die via de politiek oorlogsvoering ver ondergeschikt maakt aan de gezondheidszorg het onderwijs en volkshuisvesting. (de hoogste tijd dus dat de zorg wordt hervormd, ofwel >> weg met de marktwerking in de zorg!!) Een beweging die eindelijk een eind maakt aan het inhumane, ijskoude en verstikkende neoliberalisme plus de dodelijke intensieve martelveehouderij!!

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 


 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten