Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 9 december 2022

Kabinet Rutte 4 tekent voor digitale EU identificatie terwijl de Tweede Kamer oppositie in haar geheel tegenstemde en daarvoor een motie indiende.....

Weer donderde jouw Azijnpisser van zijn stoel toen ik het Linkedin bericht van Blckbx las dat de kwaadaardige D666 jokerkop en godbetert D666 staatssecretaris van Huffelen (toepasselijk dat je daar hufter in kan herkennen) in Brussel heeft getekend dat Nederland, lees het onzalige kabinet Rotter 4 uh Rutte 4, zal meedoen aan de digitale EU pas en dat gvd nadat de volledige oppositie, inclusief gedooglid SGP, zich tegen deze pas heeft verzet en dat in een motie heeft opgenomen.... (D666 staat voor Demonisch 666 en heeft allang niets meer met democratie te maken, zelfs D66 hufter van Mierlo heeft zich intussen al meermaals omgedraaid in z'n graf....) Het afbraakkabinet Rutte 4 heeft lak aan de Kamer* en gaat gewoon door op de dictatoriale weg...... Dat noemt de grijnzende griezel en VVD premier Rutte 'nieuwe politiek....' 

Van Huffelen..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Schijt ook aan het volk van Nederland dat voor de meerderheid tegen dat onding is, waarmee niet alleen al onze gangen kunnen worden nagegaan, maar waarmee ook een CO2 budget zal worden ingevoerd en je erop kan worden afgerekend als je de maximale uit te stoten hoeveelheid CO2 overschrijdt..... Met deze pas is de weg definitief ingeslagen richting een alomvattende EU dictatuur.......

 

Tegen de wil en zonder toestemming van het Parlement! Die #AlexandravanHuffelen hoort tegen de m**r!! Waarom hebben we überhaupt nog een Parlement als die arrogante,dictatoriale NSB'ers van #Rutte4 er keer op keer schijt aan hebben? #DigitaleID
Image
 
(zelf vind ik dat 'NSB' wat te ver gaan, al was Hitlers Derde Rijk, vooral bestaand uit Europese landen, wel een ideaal van de nazi's, een ideaal dat nu op een andere manier werkelijkheid dreigt te worden.....; verder neem ik aan dat met 'm**r' bedoeld wordt: h**r)

Verder is het de bedoeling dat medische gegevens als wel of niet gevaccineerd worden opgenomen in deze pas, terwijl aartsleugenaar en VVD opperhufter Rutte heeft toegestemd in het meedoen van Nederland aan een wereld-COVID-paspoort..... Uiteraard zal dat paspoort worden toegevoegd aan de digitale EU pas, zeker voor degenen die de EU niet wensen te verlaten...... Rutte en zijn kabinet hebben daarin toegestemd terwijl het al lang duidelijk was dat gevaccineerden met bosjes tegelijk sterven en dan bedoel ik niet alleen ouderen, maar mensen van alle leeftijden, zelfs goed getrainde jongeren!! 

Met deze pas waarmee men je kan straffen door je bankrekening en eventuele spaarrekening te blokkeren, bijvoorbeeld als je iets op de sociale media hebt gezegd over fout regeringsbeleid, of je hebt gekeerd tegen COVID-vaccinaties, of vaccinaties tegen andere besmettelijke ziekten...... (ziekten die opperploert Gates ons al heeft beloofd >> men is druk bezig deze te ontwikkelen in meerdere laboratoria over de wereld, volgens Gates is het dan ook de bedoeling dat een flink deel van de wereldbevolking overlijdt, daar hij vindt dat er veel te veel mensen leven op onze aardkloot.....) 

Deze pas geeft de zogenaamde EU democratieën de mogelijkheid om de nu al toegepaste censuur (die alleen thuishoort in een dictatuur) uit te breiden en kritische (echte) journalisten de mond te snoeren, wat overigens al is gebeurd in Duitsland en Groot-Brittannië......**

Ongelofelijk dat tekenen voor de het digitale EU identiteitsbewijs door de kwaadaardige trol van Huffelen >> het is dan ook de hoogste tijd dat de gehele oppositie zich tegen flutkabinet Rutte verzet en het kabinet in niets meer steunt, zelfs al zou men achter bepaalde zaken staan, dit kabinet moet weg en de oppositie moet eindelijk de rug recht houden en laten zien wat echte oppositie is!! 

Vergeet in godsnaam niet welke politieke partijen hiervoor verantwoordelijk zijn, met hulp van jouw pampakoningin Maxima***, dus als jouw leven en je rechten je lief zijn stem dan nooit meer op VVD, D66, CDA en ChristenUnie!!

Hieronder vind je het artikel van Blckbx.

blckbx news 5.482volgers
22 uur geleden

Het kabinet heeft tégen de wil van de Tweede Kamer getekend voor de door Brussel verlangde volgende stap in Europese digitale identificatie. ‘Dit is op vele vlakken ernstig. Fundamentele rechten van de Kamer worden aangetast’.

➡️ https://bit.ly/3iLWWd2

#EuropeseDigitaleIdentiteit #Democratie #AlexandraVanHuffelen #TweedeKamer #EuropeseCommissie #RenskeLeijten

Voorvertoning van afbeelding

Het kabinet heeft tégen de wil van de Tweede Kamer getekend voor de door Brussel verlangde volgende stap in Europese digitale identificatie. ‘Dit is op vele vlakken ernstig. Fundamentele rechten van de Kamer worden aangetast’.

Het kabinet en de Europese Commissie (EC) willen haast maken met het ontwikkelen en implementeren van een Europese digitale identiteit, die volgend jaar al vorm moet krijgen. Vandaag ondertekende staatssecretaris Alexandra van Huffelen (D66) van Koninkrijksrelaties en Digitalisering namens de regering de zogeheten ‘Raadspositie op het voorstel voor en Raamwerk voor een Europese Digitale Identiteit’. Hiermee is de Europese digitale identiteit weer een forse stap dichterbij gekomen. Aan allerlei door Nederland verlangde eisen en waarborgen is echter niet voldaan. Ook is er nog altijd veel onduidelijkheid over de regels. Van Huffelen negeerde met haar ondertekening bovendien de democratische wil van de Tweede Kamer.

De Kamer stemde namelijk eind vorige week in meerderheid tégen het ondertekenen van de Raadsconclusies, in een motie van SP-Kamerlid Renske Leijten. Vrijdag had Van Huffelen al aangekondigd de uitslag van deze stemming te zullen negeren, omdat Nederland zich anders buitenspel zou zetten. Vandaag liet ze de Kamer per brief weten namens het kabinet haar handtekening onder de Raadsconclusies te hebben gezet, waarmee ze dus de Kamer buitenspel zette.

De motie van SP-Kamerlid Leijten om niet in te stemmen met de Raadsconclusie werd met 76 stemmen voor aangenomen. Behalve VVD, D66, CDA, Gündogan en Fractie Den Haan stemden alle partijen in de Tweede Kamer voor de motie.

Onacceptabel en ondemocratisch

In de Tweede Kamer wordt het negeren van de motie door het kabinet hoog opgevat. Kamerleden zien het als ondemocratisch. “Tijd voor nieuw debat, dit is onacceptabel,” zei Kamerlid Leijten, die voor het nieuwe debat uiteindelijk voldoende steun kreeg in de Kamer.

Vandaag voegde ze daaraan toe: “Afgelopen donderdag werd er een motie aangenomen waarin de regering de opdracht kreeg de Raadsconclusies rond de Europese digitale identificatie niet te onderschrijven en aan te geven dat het Nederlandse parlement een andere positie heeft dan die van de regering. Vrijdag ontvingen we daarover een briefje, dat de staatssecretaris die motie niet wenste uit te voeren. En vanochtend heeft Nederland ingestemd. Dit is op vele vlakken ernstig. Het heeft te maken met de positie van ons parlement en aangenomen moties, maar zeker ook met de positie van het parlement in Europese besluitvorming. Daarover zou ik graag een interpellatie willen aanvragen met de staatssecretaris voor Digitale Zaken.”

Kamer zonder tanden

“Voorzitter, wat hier gebeurt, daar valt mijn mond van open. De fundamentele rechten van de Kamer worden aangetast,” zei SGP-Kamerlid Roelof Bisschop. “De Kamer doet een eenduidige uitspraak, breed gesteund. Die wordt niet uitgevoerd. Dan wordt er terecht een interpellatie op aangevraagd. En er is een coalitie die zich de tanden laat uittrekken, die de Kamer de tanden laat uittrekken, en zegt van 'nee geen steun'. Mensen dit kan toch niet waar zijn alstublieft,” aldus de SGP'er, die direct bijval kreeg van Kamerlid Pieter Omtzigt.

"Ik sluit me volledig aan bij de heer Bisschop. Als je tandeloos wilt worden. En als je als 77 coalitie-slaven wilt opereren dan moet je dit doen," fulmineert Omtzigt. "Als u hier een motie aanneemt en die motie is van de regeringspartijen dan wordt ie uitgevoerd. Is ie van de oppositiepartijen en hij wordt niet uitgevoerd, dan mag er niet over gesproken worden," vervolgde Omtzigt, terwijl Kamervoorzitter Vera Bergkamp hem telkens probeerde te interrumperen.

"Voorzitter dat is ernstig in de staatsordening. En dat er dan ook geen enkel woord van de coalitiepartijen is over wat ze vinden dat er hiermee moet gebeuren dan is de stemming van de afgelopen anderhalf uur ook gewoon waardeloos geweest."

Je hoort de wanhoop in de stem van (2/2)
 
Hier de video over de stemming in deze zaak, echter niet via Twitter maar YouTube, voorts is deze video iets langer (in totaal 4.13 min.):
 
 
Alexandra van Huffelen
@AvHuffelen
Een terugblik op mijn bezoek aan de Telecomraad gister in Brussel
 
Zou ze echt zelf geloven dat het vrijwillig blijft?

(ook voor de video in dit bericht klik op deze link en houd je vast voor wat deze kwaadaardige D66 trol durft te zeggen!!)

Europese Digitale Identiteit

Een jaar geleden presenteerde de Europese Commissie plannen voor de invoering van een digitale identiteit, waarmee burgers zich in de gehele Europese Unie kunnen identificeren. Deze identiteit krijgt de vorm van een digitale wallet-app voor op de smartphone, waarin naast paspoortgegevens bijvoorbeeld medische gegevens, het rijbewijs of financiële gegevens kunnen worden opgeslagen.

Tijdens de onderhandelingen met de EC en de lidstaten is het Nederland niet gelukt om een aantal zaken over de Europese digitale identiteit te regelen, zoals het verplicht gebruik van open source bij de ontwikkeling van de wallet-app en een verbod op het verhandelen van de gegevens van gebruikers.

De Kamer had ook kritiek op het voornemen van de Europese Commissie om aan iedere gebruiker – Europese burger – een uniek identificatienummer toe te kennen, omdat dit het digitaal profileren en volgen van burgers te gemakkelijk kan maken. De staatssecretaris kan op dit moment niet garanderen dat er geen verplicht identificatienummer komt, aangezien de onderhandelingen met het Europese Parlement nog moeten starten.

Ook kan zij niet de garantie geven dat het gebruik van de wallet-app vrijwillig blijft. Hoewel de staatssecretaris vrijwilligheid wel bepleit, kan indirecte dwang ontstaan. Bijvoorbeeld door mensen uit te sluiten van diensten, of door de procedure voor mensen die geen digitale portemonnee willen of kunnen gebruiken aanzienlijk ingewikkelder te maken.

==========================================

Hier de reactie op een nader Linkedin bericht over dezelfde zaak dit vanwege de links in die reactie:

 
============================================
 
*   De oppositie heeft hier in meer of mindere mate om gevraagd als je ziet wat de oppositie de afgelopen jaren heeft gepresteerd en het dictatoriale beleid ook tijdens de Coronacrisis van de Rutte kabinetten heeft gedoogd en gesteund...... 
 
----------------------------------------------

**  Naast onderzoeksjournalist Julian Assange (#FreeAssange Free Julian Assange now!) die gevangen werd gezet vanwege het openbaren van oorlogsmisdaden begaan door het VS leger, terwijl de VS Rusland wenst aan te klagen bij het Internationaal Strafhof voor niet bewezen oorlogsmisdaden die dat land zou hebben begaan in Oekraïne, is er ook een andere manier om journalisten het zwijgen op te leggen: 'Oekraïne: journalist Alina Lipp: bankrekening geblokkeerd en kans op 3 jaar gevangenisstraf voor het berichten over oorlogsmisdaden' (22 juli 2022) De bij mijn weten eerste journalist van wie zelfs de bankrekening werd geblokkeerd en dat voor het openbaren van oorlogsmisdaden, te schunnig voor woorden en dit gaat bovendien nog heel wat verder dan alleen censuur in een zogenaamde democratie >> censuur hoort thuis in een dictatuur!! Het blokkeren van de bankrekening wat men met een digitale pas bij iedereen kan flikken....!! In het volgende YouTube filmpje geeft de maker aan dat zijn bankrekening is geblokkeerd voor zijn berichtgeving over wat er sinds 2014 is gebeurd in Oost-Oekraïne, ook hier dus sprake van censuur al is het in dit geval Groot Brittannië wat gebruik maakt van deze smeriger anti-democratische maatregel, die bovendien een schending is van mensen- en burgerrechten..... Men spreekt met schande over de Russische handelingen in Oost-Oekraïne, maar dat de burgers daar 8 jaar lang werden gebombardeerd door het Oekraïense nazi-leger en dat daarbij meer dan 14.000 (volgens de VN) van hen zijn omgekomen interesseerde dezelfde 8 jaar lang niemand in het westen en dat is nog steeds zo.....:

 
---------------------------------------------- 

*** Zie: 'Koningin Máxima houdt online toespraak over het belang van digitale identiteitsbewijzen' (1 oktober 2020) Een publicatie van het Koninklijk Huis, alsof het normaal is dat deze Argentijnse t**t zich bemoeit met politiek!! Dezelfde Maxima die nu keer op keer pleit voor een digitale euro, zodat men helemaal elke stap die je neemt kan controleren en daarop actie kan ondernemen, zoals je rekening blokkeren als je iets verkeerds hebt gezegd, althans verkeerd in de ogen van megalomane machthebbers als Rutter 4..... (Maxima, NB dochter van de fascist Jorge Zorreguieta, die als mede-misdadiger onder de fascistische dictator Videla verantwoordelijk was voor massamoord, verkrachting, marteling en ontvoering!!) Het koninklijk huis moet dan ook zo snel mogelijk worden afgeschaft, deze middeleeuwse erfenis is al honderden jaren stinkend ver over de houdbaarheidsdatum!! Neem ze alle bezittingen af in Nederland en zet ze op het vliegtuig naar Argentinië!! (oh en blijkbaar moet je gezien het Máxima haar naam uitspreken als Maaaaxima.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!)

-----------------------------------------------

Voorts zie: 'EU digitale ID en digitale euro: totale controle: weg met mensenrechten, burgerrechten en het laatste restje privacy'  

'Kabinet wil politie en Belastingdienst toegang geven tot alle bankgegevens en Maxima gaat alweer haar 'digitale boek' ver te buiten'

'WEF investeert 105 miljoen dollar in digitale pas voor alle Canadezen, ofwel het testlab voor de rest van de wereld'

'Dictatoriale grip van EU op 'soevereine lidstaten' steeds groter' (29 juni 2022)

Edward Snowden: "They are watching you" (18 april 2017)

'Europese Commissie werkt aan een organisatie die al onze medische gezondheidsgegevens moet beheren 'ten dienste van mens' en wetenschap, ofwel: de farmaceuten' (22 mei 2022) Zoals ook de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) een organisatie is die vooral ten dienste staat van de farmaceutische maffia.....

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)' (5 mei 2022)

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......' (10 april 2022)

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro' (6 oktober 2020)

'Ausweis bitte! COVI-PASS 'noodzakelijk' bij aantonen 'immuniteit' voor Coronavirus' (30 juni 2020)

'Corona-angst: psychologische oorlogsvoering tegen de bevolking

'Duitse Verfassungsschutz vor Verschwörungstheorien waarschuwt geheel hypocriet voor Corona samenzweringstheorieën

'Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde laat weten dat kinderen geen rol spelen in verspreiding van COVID-19'  Niet zozeer van toepassing op bovenstaand bericht, maar wel een opvallend oud bericht terwijl men nu in de VS zelfs baby's van 6 maanden wil vaccineren >> totaal gestoord!!

'Zeg nee tegen de Corona spoedwet!' Helaas straks waarschijnlijk vervat in een permanente 'gezondheidswet' waarmee het kabinet de Tweede en Eerste Kamer buitenwerking kan stellen als het zo uitkomt.......

'Rutte 3 wil ongrondwettelijke noodmaatregelen legitimeren met spoedwet
 
The Science of Fear: How The Elitists Use it to Control Us & How to Break Free

'Coronavirus: we worden behandeld als een kind met een tere ziel dat niet te veel mag weten' Ook al een oud bericht dat weer geheel actueel is zie hoe de overheid de gegevens betreffende de al maanden durende oversterfte niet vrij wil geven..... 

Privacy en vrijheid van meningsuiting slachtoffer van het Coronavirus: neem de verplichte volg-app' Die app is gelukkig niet doorgegaan, maar het geeft wel aan waar men naar toe wenst te gaan..... (excuus voor het rijmen)

'Trump vraagt om absolute macht tijdens de Coronacrisis
 
'Coronacrisis: de grootste internationale oefening ooit van politie, geheime diensten en de landstrijdkrachten 

----------------------------------------------- 

Voor meer berichten over het Coronavirus, Maxima, (Jorge) Zorreguieta, Gates, V. Bergkamp, Oekraïne en/of mensenrechten, klik op het betreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten