Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 1 december 2022

Twitter (Elon Musk) censureert Kuffiya voor bericht over Ierse politicus Chris Hazzard die aandacht vroeg voor Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse Volk

Twitter censureert heel wat meer dan je zou denken, zo kunnen Palestijnen het wel vergeten >> als ze een paar keer terecht negatief schrijven over het moorddadige Israëlische bezettingsleger worden ze geblokkeerd en verder worden veel Tweets van Palestijnen en sympathisanten geblokkeerd..... Het behoeft geen uitleg dat dit een wel heel smerige vorm is van censuur!!

Overigens maken ook Facebook en Instagram zich schuldig aan deze censuur, evenals YouTube.

ImageHet Twitterbericht over dit pleidooi van de Ierse politicus  Hazzard voor de Internationale Dag van Solidariteit met het Palestijnse Volk, was reden voor Musks Twitter dit bericht te censureren.......:

Twitter is een platform waar gewone mensen als jij of ik hun beklag kunnen doen over zaken, met aan de andere kant leuke berichten. Veel Tweets van dierenactivisten worden evenzo geblokkeerd, zo nam ik onlangs een foto over waarop je een koe zag liggen met een grof opengesneden hals >> ik werd binnen een paar minuten geblokkeerd en moest de foto verwijderen om weer toegang te kunnen krijgen tot mijn account.... Het zou in dat geval om geweld gaan, maar wat is er tegen om geweld te laten zien dat de meeste mensen nooit te zien krijgen, maar wat dag in dag uit doorgaat??!!! Elke seconde worden er wereldwijd 1.875 dieren vermoord, dat betekent op jaarbasis de moord op 59 miljard dieren?!!! 


Het is juist de taak van de sociale media om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor het enorme leed dat mens en dier wordt aangedaan en dat kan er uiteindelijk voor zorgen dat er een eind komt aan dat lijden. Dat geldt ook voor het vreselijke lijden dat  Palestijnen wordt aangedaan door de fascistische apartheidsstaat Israël, juist door het publiceren van zaken die men liever niet ziet en wellicht denk je 'dat zal geen zoden aan de dijk zetten', maar elk mens die door dat soort berichten op andere gedachten wordt gebracht is een grote winst!! (immers elk mens dat tot dit inzicht komt en beseft dat dit moet worden gestopt, zal dit overbrengen aan anderen, waardoor wellicht enkelen van hen tot hetzelfde inzicht en besef komen, zelfs als dat er maar één is, is dat weer een verdere groei!!)                                 

Hoe hard men ook probeert om dergelijke berichtgeving tegen te gaan, bijvoorbeeld door het fascistische* apartheidsbewind van Israël, of de doodsindustrie die men eufemistisch vleesindustrie noemt, gaan toch bij steeds meer mensen de ogen open en dat is een uiterst positieve ontwikkeling!! (en het bewijs daarvoor is de groei van het aantal mensen die dat geweld willen stoppen, of dat nu is door het tekenen van petities tegen het Israëlische onderdrukking van het Palestijnse volk en het groeiend aantal mensen die besluiten ofwel vegetarisch dan wel veganistisch te gaan eten)

Echter het blijft schandalig dat ook het 'liken' van berichten wordt tegengegaan door dergelijke lobbyisten van onmenselijk geweld, je ziet het maar als te vaak als je op de like knop klikt en ziet dat het toegevoegde cijfer weer verdwijnt...... Tot voor een paar weken kon je dat tegengaan door er nog een paar keer extra op te klikken, maar men heeft blijkbaar uitgevonden hoe dat tegen te gaan en kan je niet één like toevoegen aan het getoonde aantal, ofwel daarmee proberen de psychopaten, die dat geweld bagatelliseren dan wel verheerlijken, aan te tonen dat het niemand interesseert...... 

Het voorgaande is niet vreemd als je bijvoorbeeld weet dat de Israëlische overheid een speciaal orgaan in het leven heeft geroepen, waarvan het fanatieke zionistische personeel onmiddellijk moet reageren als er negatieve berichtgeving aangaande Israël verschijnt op de sociale media.....** Negatief nieuws over Israël ziet men in Duitsland en vele andere landen als antisemitisme, echter elk ander land dat zo bloedig een minderheid verdrukt, zo zeer dat je van genocide moet spreken, verdient het om aan de paal te worden genageld, ofwel dat heeft geen fluit met antisemitisme te maken!! (Duitsland gaat zelfs wetgeving invoeren waarmee kritiek op Israël als antisemitisme wordt verboden, zo werd gisteren bekend gemaakt.......)

Als je ziet wat Israël de laatste jaren de Palestijnen heeft aangedaan, neem alleen al het gevangenzetten, martelen en vermoorden van kinderen, snap je niet dat men wel sancties treft tegen Rusland, maar niet tegen Israël..... Zoals al vaak verzucht op deze plek >> Israël en de Palestijnse overheid zijn totaal onvergelijkbare partijen, de Palestijnen staan bij wijze van spreken met pijl en boog tegenover één van de modernste legers op aarde, terwijl de reguliere zogenaamd onafhankelijke westerse media (als de NOS en BBC) net doen alsof de Palestijnen minstens zoveel macht hebben als Israël..... 

Overigens ook berichtgeving die ingaat tegen het valse narratief dat Rusland niet is geprovoceerd om Oekraïne binnen te vallen en die niet voldoet aan de smerige anti-Russische propaganda, wordt met grote regelmaat gecensureerd...... Om nog maar te zwijgen over de enorme censuur op berichten die ingaan tegen de Coronahysterie...... En dat alles in zogenaamde democratieën, terwijl censuur alleen thuishoort in dictaturen.....

Twitter zou volgens Musk de plek worden voor het vrije woord, echter ook daarvan heeft deze figuur een heel krom beeld in de hersenpan.... 

Zoals gezegd >> het volgende Twitterbericht werd verwijderd van Twitter, wat niet wil zeggen dat de volgers het bericht niet te zien krijgen, echter je kan er verder niets mee, zoals ik afgelopen dinsdag moest bemerken, nieuw was in dit geval dat je het bericht zelfs helemaal niet kon liken, retweeten of de link kopiëren....:

 

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, eerst om in het Engels door in het menu van google translate op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je dan bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit.)

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Member of Irish parliament Chris Hazzard on the International Day of Solidarity with Palestinian People: "Say NO to occupation. Say NO to apartheid. Say NO to settler-colonialism."

 

Image

===========================================

*  Zie:  'Israël nu officieel fascistische apartheidsstaat: natiestaat wet aangenomen.........'

** Zie: 'Israël zet snelle reactiemacht op poten tegen anti-Israëlische kritiek'

-----------------------------------------

Voorts zie: 'Twitter gebruikers gewaarschuwd, Twitter belazert de kluit!!' (!!!!)

'Censuur naar een hoger plan: Twitter medeoprichter Jack Jersey neemt ontslag'

'Censuur vanwege Trumps Twittergedrag en de rel op Capitol Hill is precies de weg die vooral niet moet worden ingeslagen'

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)  

'Rondje Palestijnen schoppen op de landelijke radiozenders van Nederland, Duitsland en Groot-Brittannië'

'Instagram moet stoppen met censuur op berichten over huisuitzettingen in een wijk van Oost-Jeruzalem waar Palestijnen al vele generaties wonen'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Palestijnse volk wordt verdrukt met hulp van zionistische leugens'

'Israel’s ultra-Orthodox Are Its Latest Neo-fascist Thugs' (een opiniestruk van Gideon Levy)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt'

'Israël moet stoppen met het illegaal etnisch zuiveren van Palestijnen uit het bezette Oost-Jeruzalem' (en zie de links in dat bericht!!)

'Nieuw bewijs: journalist Shireen Abu Akleh met opzet en meermaals onder vuur genomen door Israëlische scherpschutter: moord met voorbedachte rade......' (en zie de links in dat bericht!!) En zie:

'Israël vermoordde doelbewust journalisten'

'Israël gaat wat betreft apartheid nog een heel stuk verder dan destijds het witte minderheidsbewind in Zuid-Afrika'

'Palestijnen hebben het recht en de plicht om in verzet te komen tegen de Israëlische terreur'  (een bericht uit 2017 n.a.v. een artikel geschreven door Gideon Levy) (en zie de links in dat bericht) 

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'SABRA (Duitse organisatie) ziet kritiek op gewelddadig optreden van Israël tegen Palestijnen als antisemitisme'

'Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!'

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....En zie:

'Israël voert standrechtelijke executies uit en martelt kinderen......' (!!!!)  

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor de berichten onder de volgende 3 links......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Albert Einstein, één van de vooraanstaande Joden die al in 1948 grote vraagtekens bij de staat Israël zette' (!!!!)

'Israël wil Shuhada Street in Hebron vernietigen voor nieuwe Joodse nederzetting....'

'Israël gebruikt alweer nazi misdaden tegen het Palestijnse volk' (!!!!)

'Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit'

'Een volk dat leeft onder bezetting heeft het recht gewapend verzet te plegen, ook het Palestijnse volk' (!!!!) Je zou zelfs kunnen zeggen dat een ieder die onder illegale bezetting leeft, de plicht heeft verzet te plegen, denk daarbij ook aan de nazi-Duitse bezetting van Nederland tijdens WOII >> de link naar dat bericht op Facebook werd door deze organisatie eerder geblokkeerd...

'UNICEF is trots supporter van de bloedige Israëlische vervolging van Palestijnen en hun kinderen'

Israëlische 'helden' schieten invalide Palestijn in het achterhoofd' (!!!!) Ja ja, 'Israëlische militairen zijn echt heel dappere helden......'

''Antisemitisch bericht' >> Sinds 2000 heeft het Israëlische leger 2.070 Palestijnse kinderen vermoord, dit jaar 'staat de teller' op 52 kindermoorden.........' (!!!!) (5 december 2018, ofwel het aantal door Israël vermoordde kinderen is nu op 1 december 2022//// veel hoger.......

''Israëlische helden' schieten 6 ongewapende Palestijnse demonstranten dood op Gazaans grondgebied, inclusief 2 jongens van 12 en 14 jaar oud.....' (!!!!)

'Ceremoniële beloning voor 'heldhaftige' Israëlische scherpschutters die ongewapende Palestijnse demonstranten vermoordden'

'Tien bedrijven die Israël helpen bij de massamoord op de Palestijnen'

 
'Vier spelende Palestijnse jongens werden doelbewust vermoord middels een Israëlische drone'

----------------------------------------------

Hier nog een paar links die verwijzen naar berichten over censuur in zogenaamde westerse democratieën: 'VS roemt andermaal persvrijheid terwijl dat land deze zelf blijvend geweld aandoet' En zie de links in dat bericht o.a. over de gelauwerde onderzoeksjournalist Julian Assange, die vanwege het berichten over oorlogsmisdaden begaan door het VS leger nu al meer dan 3,5 jaar in eenzame opsluiting zit (isolatiefolter!!) en die na uitlevering aan de VS een gevangenisstraf wacht van 175 jaar en ook dat waarschijnlijk in isolatiefolter.....

  #FreeAssange – Free Julian Assange now!

'Bellingcat brengt desinformatie over o.a. Rusland verkregen van geheime diensten als CIA en NSA' (10 juni 2022) Terwijl Bellingcat wordt betaald door de VS overheid!!! Een feit!! Zie:

'Bellingcat wordt betaald door de VS overheid ha! ha! ha! ha!' (27 november 2019)

'Censuur in VS naar hoger plan met 'Disinformation Board', terwijl de EU de burgers 'beschermt' met Digital Services Act (DSA)'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur!!)

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen'

'Akerboom (chef AIVD) waarschuwt voor Corona-extremisme op straat en de sociale media, ofwel graag meer bevoegdheden, geld en censuur' (!!!!)

'Washington sluit websites van nieuwsorganisaties in het Midden-Oosten: machtsmisbruik en illegale censuur op grote schaal'

Miljonair Oomen koopt ANP 'om nepnieuws (fake news) te kunnen bestrijden....'' Alle reguliere westerse media zijn in handen van plutocraten, die dan ook bepalen wat men wel of niet mag brengen in nieuws of achtergrondverhalen, zo beschermen ze hun belangen en investeringen, bijvoorbeeld aandelenportefeuilles in de wapenindustrie en de farmaceutische maffia.....

''Fake news': alternatieve media en bloggers in het westen zouden onzin brengen, echter niet als dit soort groepen wat roepen in landen die het westen niet welgevallig zijn' (en zie de links in dat bericht naar veel meer artikelen over fake news, manipulatie en hersenspoelen!! [en vergeet hierbij niet dat bijvoorbeeld een 'fake journalistiek orgaan' als Bellingcat wordt betaald door de 'uiterst betrouwbare regering' van de VS.....]) 

'Trumpisme en fascisme eindig je niet met censuur en andere autoritaire maatregelen, maar door de condities te veranderen die e.e.a. mogelijk hebben gemaakt'

Joe Biden belazert het volk en de rel op Capitol Hill leidt tot Patriot Act II: totale controle op het volk, ofwel de vorming van een totale politiestaat

'ECB misbruikt Coronacrisis voor totale controle betalingsverkeer en politieke macht: de invoering van een digitale euro'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten