Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 3 februari 2022

Israël noemt Amnesty International antisemitisch...... ha! ha! ha! ha! ha!

Israël was afgelopen dinsdag om het zachtjes te zeggen 'not amused' toen Amnesty International als spuit elf liet weten dat de behandeling door Israël van het verdrukte Palestijnse volk moet worden aangemerkt als apartheid..... Het was zo ongeveer de hele nadenkende wereld al lang bekend dat Israël een apartheidsstaat is en daarbij ook nog een een fascistische apartheidsstaat, dit vanwege de natiestaat-wet die in 2018 werd aangenomen in de Knesset.....* (een overduidelijke fascistische wet, ook al ontkent Israël dat) 


Maar goed, toch positief dat Amnesty eindelijk over de brug komt, nu nog erkennen dat Israël etnische zuiveringen doorvoert en in feite een langzame genocide uitvoert op de Palestijnen, daar Israël keer op keer enorme massamoorden aanricht onder de Palestijnen, vooral in het getto dat Gazastrook wordt genoemd........ (een getto dat zonder meer is te vergelijken met het getto van Warschau tijdens de Tweede Wereldoorlog >> WOII, al zaten daar Joden gevangen, zoals je waarschijnlijk wel wist)

   

Volgens Israël is de erkenning van Amnesty dat haar staat een apartheidsstaat is, niets anders dan een antisemitische beschuldiging...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Als deze kritiek antisemitisch is dan zou je kunnen stellen dat elke kritiek op willekeurig welk land dan ook antisemitisch is als dat land een minderheid zo vervolgt als Israël met de Palestijnen doet.... (bovendien zijn de Palestijnen als andere arabieren Semieten......) Daarom ook is het van het grootste belang om Israël ook als fascistische staat aan te merken, daar vervolging van minderheden nu juist wel uitermate fascistisch is!!! (om over de al genoemde etnische zuivering van en genocide op Palestijnen nog maar te zwijgen, beiden horen thuis in een fascistische dictatuur....)

Hier een Twitterbericht dat ik vandaag tegenkwam en waarin wordt verteld en getoond dat Israël al weer een waterbron van de Palestijnse bevolking op de West Bank heeft vernield, let wel; dit is een misdaad tegen de menselijkheid!!! Zo maakt Israël de Palestijnen het leven onmogelijk en hoopt daarmee Palestijnen te verdrijven uit hun moederland: Palestina!!! (en eenmaal het land uit, krijgen deze Palestijnen van Israël nooit meer toestemming hun moederland te betreden......)

Stealing the land was not enough, they're also stealing Palestinians' essence of life!! The Israeli occupation forces demolished the main water well in Khalit Al-Dabia village which makes it almost impossible for Palestinians there to get water

PALESTINE ONLINE 🇵🇸 on Twitter: "Stealing the land was not enough,  they're also stealing Palestinians' essence of life!! The Israeli  occupation forces demolished the main water well in Khalit Al-Dabia village  which

Het bovenstaande is nog maar één van de vele voorbeelden waarop Israël het Palestijnse volk verdrukt, bovendien stond deze waterbron op de illegaal door Israël bezette West Bank...... Zie ook het kaartje dat hierboven als eerste afbeelding is weergegeven en waarop te zien is dat de Palestijnen al zijn beroofd van 60% van dit illegaal door de fascistische apartheidsstaat Israël bezette gebied......

Te treurig voor woorden dat de westerse wereld weg blijft kijken van het schunnige en barbaarse Israëlische geweld en daarbij deze fascistische staat zelfs blijft steunen, terwijl diezelfde wereld volkomen (hypocriet) op de kop zou staan als Rusland of Wit-Rusland hetzelfde zouden flikken als Israël...... WALGELIJK!!!!

Dit schrijven heeft niets met antisemitisme van doen, ik nagel elk fascistisch land aan de paal dat als Israël zo omgaat met minderheden!!!


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice, first choose 'Engels' [English] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in English])

(als je het Engels niet machtig bent, kopieer dan de Engelse tekst en plak die in deze vertaalapp, de app werkt snel en de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit)

 

* Zie: 'Israël nu officieel fascistische apartheidsstaat: natiestaat wet aangenomen.........'

------------------------------------------

Zie ook: 'Wenen start zaak tegen activist die zich inzet voor Palestijnse mensenrechten en tegen etnische zuiveringen'

'Israël gaat ongestoord door met etnische zuivering van Oost-Jeruzalem met schunnige NOS berichtgeving' (!!!!)

'Israëlische 'kolonisten' vallen Palestijnen aan met grof geweld op de illegaal door Israël bezette West Bank......' (!!!!)

De 'Midden-Oosten kerstboom' tot ontploffing gebracht door Israël, Saoedi-Arabië, de VS en haar NAVO-partners'

'Pro-Palestijns activisme de mond gesnoerd door ultra rechts en fundi-christenen'

'Bezette West Bank: zelfs de olijfbomen van Palestijnen worden vernietigd onder bescherming van het Israëlische leger' (!!!!)

'Gevechten in Beiroet (Libanon) volgens BBC W.S. de schuld van Hezbollah' Ten tijde van deze gevechten op 14 oktober 2021, amper of geen belangstelling in de westerse media, behalve de BBC dan en die durft de schuld in de schoenen van Hezbollah te schuiven, totaal belachelijk!!

'Project Nimbus: techbedrijven steunen apartheid en ander Israëlisch geweld tegen Palestijnen' (!!!!)

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden'

'Rashida Tlaib (lid huis van afgevaardigden VS) wordt gedemoniseerd vanwege haar steun voor het verdrukte Palestijnse volk'

'De pogroms van fascisten tegen Palestijnse burgers is het gevolg van decennia wegkijken door westerse staten en de VS in het bijzonder' (!!!!)

'Bennett (Israëlische premier) in VN: Israël is een baken van licht en vrijheid en haar steunen is een morele keus....' Waar haalt deze schoft het gore lef vandaan??!!!

'Palestijnse gevangenen worden collectief gestraft voor ontsnapping 6 gedetineerden'

'Israël dreigt weer 16 Palestijnse families uit hun huis te zetten: etnische zuivering van Oost-Jeruzalem gaat gewoon door' (!!!!)

'Dagelijkse Israëlische terreur tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Israël ontvoert op de West Bank en Jeruzalem Palestijnen, waaronder kinderen, dat zou Loekasjenko moeten proberen......' (!!!!)

'Israëlische militairen vermoorden 11 jarige jongen en 20 Palestijnse winkels met de grond gelijk gemaakt' (!!!!)

'Israël martelt 60% van de gevangengehouden Palestijnse kinderen.......' (!!!!) Waar je het gevangenzetten van kinderen al moet aanmerken als een heel ernstige vorm van marteling.....

'Pegasus spyware toch volop gebruikt in Duitsland i.t.t. eerdere berichten' Pegasus is van het Israëlisch bedrijf NSO.

'Israëlische oorlogsmisdaden tijdens de oorlog tegen de Palestijnen in de openluchtgevangenis Gazastrook'

'Palestijn gearresteerd voor verkeersovertreding: in 4 dagen tijd doodgemarteld in gevangenis' (!!!!)  Dit soort zaken wordt in het hypocriete westen niet als terreur gezien, dat geldt ook voor veel van de volgende links, zoals de eerste 3 volgende......

'Israël vernielt huizen van Palestijnse families in Silwan en al-Bustan'

'Silwan (buitenwijk van Jeruzalem): de huizen van 170 leden van een Palestijnse familie worden met de grond gelijk gemaakt'(!!!!)

'Israël massamoordt door en Palestijnen zijn een niet gelijkwaardige partij' (!!!!)

'Israëlische leger vermoordt vreedzame demonstrant op West Bank'

'Great Return March: 1 jaar protest, 1 jaar massamoorden, 1 jaar westerse anti-Palestijnse propaganda' (een bericht van 30 maart 2019)

'Israël 'onderzoekt' 11 van de 189 door haar gepleegde moorden tijdens de Great Return March' (en zie de links in dat bericht!!)

'Israël steelt 141 miljoen dollar aan belastinggeld van de Palestijnse Autoriteit'

'Israëlische 'Friends Tweet' komt als een boemerang terug met de gruwelen die Israël begaat tegen het verdrukte Palestijnse volk'

'Palestijnse kinderen hebben recht op leven, vrij van onrecht en onderdrukking' (!!!!)

'Zionisten houden pogrom in Oost-Jeruzalem'

'Israel’s ultra-Orthodox Are Its Latest Neo-fascist Thugs' (een opiniestruk van Gideon Levy)

'Israël moet stoppen met het illegaal etnisch zuiveren van Palestijnen uit het bezette Oost-Jeruzalem' (en zie de links in dat bericht!!)

'Racistisch-fascistische aanvallen op Palestijnen in Israëlisch-Palestijnse stad Kafr Qasim' (!!!!)

'Israël gaat wat betreft apartheid nog een heel stuk verder dan destijds het witte minderheidsbewind in Zuid-Afrika'

'Palestijnen hebben het recht en de plicht om in verzet te komen tegen de Israëlische terreur' (!!!!) Een bericht uit 2017 n.a.v. een artikel geschreven door Gideon Levy. (en zie de links in dat bericht)

'Israël onthoudt Gazastrook van humanitaire hulp en brandstof voor generatoren' Brandstof o.a. belangrijk voor de generatoren van medische posten en ziekenhuizen......

'Ankie Rechess met pro-Israëlische propaganda n.a.v. val kabinet Netanyahu - Gantz. Verder Hammelburg die ten onrechte de Corona aanpak van dat land prijst'

'Israeli shelling of Gaza amid virus lockdown brings new depths of misery

'Gaza suffocates as Israel escalates its aggression on the enclave'

'Palestijnse Autoriteit West Bank slaat solidariteitsprotest met Palestijnen Gazastrook gewelddadig neer.......'

'Ankie Rechess (NOS) en de Israëlische 'acties' op de 'Tempelberg': de Palestijnen wilden de boel opjutten en dat is gelukt.......'

'Palestinians Have a Legal Right to Armed Struggle' (met mogelijkheid tot vertaling)

'The al-Aqsa Metal Detectors Aren't A Security Measure' (met mogelijkheid tot vertaling)

'Palestinians and Israelis Killed, Hundreds Wounded as Violence Engulfs West Bank'

'Giro d'Italia neemt Jeruzalem als vertrekpunt, een reden voor veel 'lol' op Radio1......'

'Ankie Rechess. Zioniste als NOS-Verslaggeefster'

'Israëlische rechter wijst directeur Human Rights Watch het totaal absurde 'democratische' land uit' (een bericht uit 2019 en zie de links in dat bericht!!) HRW wees Israël eind april 2021 'al' aan als apartheidsstaat en dat was al behoorlijk laat.......

'Israëlische terreur: regering Netanyahu wil illegale nederzettingen bij Jeruzalem uitbreiden met 500 huizen........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten