Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 10 februari 2022

Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland

Generaal-majoor Ferdinand Stoss vond het nodig dat zijn naam de media moest halen en heeft daarnaast een enorme behoefte om de spanningen tussen Rusland, China en de VS verder op te voeren, spanningen die in het geheel zijn te danken aan de oorlogshitserij van de VS, de NAVO en de andere lidstaten van die terreurorganisatie, die in feite fungeert als een extra leger voor de VS..... (zo is het militair opperbevel van de NAVO altijd in VS handen)

Volgens Stoss heeft de VS nooit eerder zo'n grote nucleaire dreiging ondervonden, daar de VS nu te maken heeft met 2 grote kernwapenstaten, te weten Rusland en China, waar het laatst genoemde land haar nucleaire slagkracht in snel tempo verhoogt, aldus de oorlogshitser..... ha! ha! ha! ha! ha! De eerste kernwapenstaat die begon met het vernieuwen van haar kernwapenarsenaal was de VS en dat al onder Obama!! Bovendien geeft de VS meer dan 6 keer zoveel uit aan 'defensie' (lees: oorlogsvoering) dan China en Rusland samen (t.w. 778 miljard dollar t.o.v. China 72.9 miljard en Rusland 61.7 miljard >> aan deze cijfers van SIPRI ontbreekt overigens wel het e.e.a., klik op deze link naar een document van SIPRI over deze uitgaven... Ook de totale uitgaven aan oorlogsvoering van Italië en Frankrijk ontbreken, echter het is zeker dat die uitgaven, gecombineerd met die van Duitsland (52.8 miljard dollar) en Groot-Brittannië (59.2 miljard dollar) die van Rusland en China samen overtreffen en dan loopt men in de Washington te zeiken dat de NAVO-partners nog meer moeten uitgeven aan oorlogstuig.......

Ondanks deze cijfers, waar die van de VS ook een budget bevatten voor de vernieuwing van de kernwapens en dat al jaarlijks vanaf Obama's presidentschap, stellen Stoss en oorlogshoer Patty-Jane Geller van de Heritage Foundation (een lobbyorgaan voor het militair-industrieel complex, de agressieve buitenlandpolitiek van de VS en de NAVO) dat de VS achterloopt wat betreft de vernieuwing van de kernwapens terwijl China, met een totaal onvergelijkbaar defensiebudget, zich zou proberen te meten aan de nucleaire slagkracht van de VS...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!  

Waar je Stoss en Geller al helemaal niet over hoort is het feit dat de VS Rusland en China hebben aangewezen als hun grootste vijanden, dit nog naast het feit dat de VS al onder Obama heeft laten weten een eerste gebruik van nucleaire wapens niet uit te sluiten bij een aanval op 'een land' (lees: China of Rusland), terwijl het kernwapen tot die tijd werd gezien als een afschrikkingswapen, ofwel een wapen dat men alleen zou inzetten als de VS zelf zou worden aangevallen met kernwapens..... Wie is hier de ware bedreiging voor de wereldvrede, de VS of Rusland en China??!!! Uiteraard de VS en vergeet daarbij niet dat de VS deze eeuw al meerdere illegale oorlogen is gestart, waarbij dit land en haar oorlogshond NAVO meer dan 5 miljoen mensen hebben vermoord........ Niet voor niets ook dat je de VS moet zien als de grootste terreurentiteit ter wereld dat ook nog eens beschikt over 800 militaire bases over de wereld, vanaf 400 van die bases kan de VS China direct aanvallen met kernraketten plus ander met kernraketten bewapend vliegend en varend oorlogstuig....... (zo zijn de nucleaire onderzeeërs van de VS bewapend met kernraketten)

Ook de huidige spanningen tussen de VS met Rusland en China aan de andere kant, komen volkomen op het conto van de VS, waarbij je ook het buitenlandbeleid van de Biden administratie moet zien als de grote destabilisator van de wereldvrede.......

Het zieke is dat de leugens van Stoss en Geller zullen worden geloofd door het grootste deel van de VS bevolking, waardoor politici van de 2 belangrijkste partijen zich 'gedwongen zullen zien' hier op te reageren, dus nog meer geld naar defensie, terwijl een steeds groter deel van de bevolking wegzakt in armoede en zelfs geen geld heeft om bijvoorbeeld een kankertherapie te betalen (en ja deze mensen overlijden dus zonder therapie te hebben gekregen).... Daarnaast zal een nog verdere verhoging van het oorlogsbudget ervoor zorgen dat men ook in China en Rusand de budgetten verhoogt, ofwel de VS is alweer bezig de wapenrace (naar de dood) op te voeren...... Je begrijpt dat ook deze gang van zaken de al wankele stabiliteit nog verder zal ondergraven en daar is maar één land verantwoordelijk voor: de VS!! (met hulp van de andere NAVO-partners....)

Stoss stelt voorts dat de opkomst van een multipolaire wereld met meer dan 2 belangrijke nucleaire staten, effectief de mogelijkheid van de VS om het niveau van geweld te controleren in individuele conflictzones zal tegengaan en daardoor het risico vergroot zal worden dat er overal conflicten uitbreken...... ha! ha! ha! Jezus wat een gek!! Het is juist de VS dat overal conflicten veroorzaakt!!! Daarna zegt deze oorlogshitser dat vandaag zowel Rusland als China de capaciteit hebben om unilateraal geweld te kunnen laten escaleren op elk niveau van geweld en dat op elk domein en geografische locatie, dit op elk moment dat hen uitkomt...... ha! ha! ha! ha! Zo de waard is vertrouwt deze diens gasten!! Immers als er één land is dat voldoet aan wat Stoss zegt, is dat nu juist de VS zelf!! (zo laat ook de recente geschiedenis zien, met een groot aantal bewijzen >> niet in de laatste plaats te vinden in de officiële documenten van de VS die zijn gelekt naar WikiLeaks.....)

Vergeet bij het voorgaande niet dat er tot nu toe maar één staat is geweest die daadwerkelijk (unilateraal) atoomwapens heeft ingezet tegen burgers: de VS met haar overbodige aanvallen met een atoombom en daarna een waterstofbom op respectievelijk Hiroshima en Nagasaki........

Je 'zou bijna hopen' dat de VS door een zo enorme natuurramp wordt getroffen dat het haar troepen uit het buitenland terug zal moeten trekken en het oorlogsbudget met meer dan 80% zal moeten terugbrengen..... Echter deze 'wens' zal helaas niet uitkomen..... (en zou bovendien een gigantisch aantal VS burgers het leven kosten....)

 

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

(als je het Engels niet machtig bent, kopieer dan de Engelse tekst en plak die in deze vertaalapp, de app werkt snel en de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit. Kopieer het artikel en plaats het links in de app, je ziet rechts Italiaans staan als je daar op klikt kan je kiezen voor Nederlands)

 

Het zal je niet verbazen dat het volgende artikel over de uitlatingen van Stoss en Geller komt van de rechtse oorlogshitsers site The Epoch Times

 Russia test-fired an intercontinental ballistic missile from a new nuclear-powered submarine, the defense ministry said, describing the test as successful (Russian Defense Ministry)Russia test-fired an intercontinental ballistic missile from a new nuclear-powered submarine, the defense ministry said, describing the test as successful (Russian Defense Ministry)

US Facing ‘Epic’ Nuclear Threat From China and Russia: US General

By Andrew Thornebrooke
February 8, 2022 Updated: February 9, 2022

The United States must contend simultaneously with two peer nuclear powers for the first time, as China and Russia continue to expand and modernize their nuclear arsenals, according to Maj. Gen. Ferdinand Stoss, director of plans and policy at U.S. Strategic Command.

“This is the first time ever that we have a three-party nuclear peer dynamic,” Stoss said, according to Air Force Magazine. “And we have no history of this. This is epic.”

The comments were delivered during a talk on the modernization of U.S. strategic nuclear deterrent capabilities at an annual summit on nuclear deterrence in Washington.

The remarks underscored growing anxiety about the Chinese regime and its continued efforts to become a nuclear peer to the United States and Russia.

China’s communist leadership is engaged in a systematic military modernization program, of which a part is alleged to be the rapid expansion of the nation’s nuclear arsenal.

Satellite images revealed in summer 2021 that China was building more than 100 new silos for intercontinental ballistic missiles in the northwestern part of the country, and the Pentagon has said that China could have more than 1,000 nuclear weapons by 2030.

Stoss, who’s responsible for the development of the Pentagon’s strategic war plans and contingencies, said the United States and its allies haven’t fully dealt with the ramifications of the new balance of power and how it will affect future operations.

He also said the combined threat of Russia and China is compounded by the fact that the United States has continuously underinvested in its own nuclear modernization efforts.

Concerning U.S. modernization efforts, Stoss said the country had “taken the knee” and “accepted these risks.” His remarks echoed comments previously made by Patty-Jane Geller, a policy analyst for the Heritage Foundation.

“Americans should understand that nuclear threats are not a relic of the Cold War,” Geller said in November 2021. “As China expands its arms to become a nuclear peer competitor with the U.S. and Russia, the U.S. will have to figure out how to deter two nuclear peers at once, which we’ve never had to do in our history.”

Stoss said while Russia is the more imminent of the two threats, the Chinese regime is developing in a way that would allow it to break out of strategic confines in an unprecedented way.

“To be sure, to have this type of a breakout and the capabilities they’re bringing online would have taken them years to plan, to develop, and then to actually build,” Stoss said.

“Why are they doing this strategic breakout? Well, we don’t exactly know. … But, you know, perhaps this is just one more brick to put into the wall to cement their capacity to play a much bolder role, certainly in the region and around the world, and they think that they need this nuclear underpinning.”

Stoss said the rise of a multipolar world with more than two major nuclear powers would effectively end the U.S. ability to control the level of violence present in individual conflict zones, thereby increasing the risk of conflict overall.

“Today, both Russia and China have the capability to unilaterally escalate at any level of violence, across any domain, into any geographic location … and to do so at a time of their choosing,” he said.

========================================

Hier nog wat links naar andere berichten over VS terreur: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO onder militair opperbevel stond en staat van de VS...)....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........'

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (het was 8 februari 2022 op het moment dat ik schreef over de kranslegging door Rutte en Hoekstra)

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

Voor meer berichten over China en/of Rusland, klik op het betreffende label, direct onder dit bericht. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten