Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 februari 2022

Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop

Wat een enorme hypocriete hysterie nadat Putin de volksrepublieken Luhansk en Donetsk heeft erkend en zijn troepen heeft gelast de Oekraïners bij te staan in hun strijd tegen de neonazi's die het gebied van deze twee staatjes bij grote herhaling hebben gebombardeerd en bombarderen...... 

Het is wat mij aangaat niet te geloven dat men continu de feiten omdraait, de burgers  van de twee staatjes verdedigen zich tegen psychopathische aanvallers die zich net buiten hun gebied bevinden, alsof ze bij het verdedigen burgers om het leven brengen, i.p.v. neonazi's, die zelfs op bepaalde ritmes burgers bombarderen..... Gelukkig zijn de neonazi's slechte militairen, waardoor het aantal doden beperkt blijft, al is elk burgerslachtoffer of verdediger van deze mensen er één te veel......

Onbegrijpelijk ook hoe men zich in de westerse reguliere media uitlaat over het gebeuren, men stelt rustig dat men deze gebieden niet kan betreden en komt dan alsnog met fantastische verhalen en stelt daarbij dat deze uit betrouwbare bron komen.... Je weet wel, dezelfde betrouwbare bronnen die al meer dan een jaar bezig zijn met het brengen van leugens over wat daar gebeurt, zoals de CIA, -een terreurorganisatie die zijn tegenhanger niet kent op onze aardbodem, -een terreurorganisatie ook die zich bezig houdt met het organiseren en regisseren van demonstraties, opstanden en staatsgrepen en dat met grote regelmaat in soevereine democratische landen, -een organisatie ook die mensen in geheime gevangenissen op de vreselijkste manieren martelt en zelfs regelmatig mensen doodslaat (alsof je het hebt over de SS....), een organisatie die moorden organiseert en uitvoert of laat uitvoeren...., -een organisatie die verkiezingen in democratische landen manipuleert ten gunste van figuren die een dictatuur willen vestigen, die gehoorzaam aan de hand van de VS lopen...., en -een organisatie ook die de Oekraïense neonazi-bataljons hebben getraind en trainen in het vermoorden van burgers in de twee volksrepublieken, zoals het Azovbataljon......

Bewijzen te over voor het voorgaande, o.a. te vinden in gelekte officiële documenten van de VS, de CIA, NSA, of andere VS overheidsdiensten >> één van de redenen waarom men de uitstekende onderzoeksjournalist Julian Assange uitgeleverd wil hebben, om hem in de VS in isolatie weg te laten rotten in een donkere cel als waarschuwing voor andere (echte) journalisten en dat voor het doen van zijn taak: vreselijke oorlogsmisdaden bekend maken, een taak die iedereen die daar weet van heeft verplicht is te melden.......

Nee Putin heeft het gedaan, hij zou niet willen overleggen, zoals ook de smerige propagandist van Raam op Rusland (ROR) Hubert Smeets bij herhaling beweert, terwijl elke eis van Rusland als onzinnig is afgewezen, zoals het stoppen van de moorddadige psychopathische neonazi's die de twee volksrepublieken bombarderen, het gaat zelfs zover dat men liegt dat het de afgescheiden republieken zijn die zich niet wensen te houden aan de wapenstilstanden en de zware wapens niet terug willen trekken uit de door hen gecontroleerde gebieden, terwijl de werkelijkheid, volkomen het tegenovergestelde laat zien..... Logisch ook daar men zich moet verdedigen tegen nazi-schoften die hen bombarderen....... Men spreekt van een false flag operatie in de westerse media en politiek, terwijl elke westerse nieuwsorganisatie kan controleren dat de neonazi-bataljons als het Azovbataljon zich schuldig maken aan het bombarderen van burgers, niet alleen een oorlogsmisdaad, maar ook een misdaad tegen de menselijkheid...... Maar dat wil men simpelweg niet weten, immers Rusland is en zal de kwade pier zijn, alsof Rusland alleen deze eeuw al vijf miljoen mensen heeft vermoord in illegale oorlogen >> gepleegd door de VS en haar oorlogshond NAVO, een organisatie die men thorbetert  een verdedigingsorganisatie durft te noemen...... ha! ha! ha! ha! ha! Oh ja nog even over ROR: deze propaganda organisatie wordt gvd betaald met door ons opgebracht belastinggeld!!!

Beste bezoeker, ik maak me weer te kwaad en als het even kan kom ik morgen op deze zaak terug (het is mogelijk dat ik morgen twee stents krijg om twee hartaders te openen, dan zal ik waarschijnlijk niet kunnen schrijven).

Zie ook de berichten onder de volgende links die in veel gevallen veel verder ingaan op wat er de laatste acht jaar is gebeurd in Oekraïne en Oost-Oekraïne: 'Westerse Oekraïne leugens'

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt'

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor'

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland'

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Nederlandse marine doet mee aan VS oorlogshitserij tegen China' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de oudere links in dat bericht!!)

---------------------------------

Hier nog wat links naar andere berichten over VS terreur: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO altijd onder militair opperbevel stond en staat van de VS...)....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd) 

Hier een foto van dit walgelijk gebeuren met aartsleugenaar Pinokkio:

 

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

En nogmaals: het is de allerhoogste tijd dat journalist Julian Assange wordt vrijgelaten uit de smerige isolatiefolter waarin hij nu al bijna 3 jaar volkomen onterecht vastzit voor het openbaren van zware oorlogsmisdaden begaan door de VS (toegegeven in officiële gelekte documenten van de VS!!!)....... Het is zelfs de taak van een ieder om zware misdaden aan te geven!!! Deze documenten plus beeldmateriaal zijn te vinden in WikiLeaks!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten