Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 februari 2022

De wietoorlog tussen Rusland en Oekraïne

Ja dat wist je niet hè, maar er zou al lang een wietoorlog bezig zijn tussen Rusland en Oekraïne, zo meldde BBC World Service gistermorgen rond 8.37 u. (CET) 

Misoogsten veroorzaakt door droogte in Noord-Afrika, zou de reden zijn dat de wietteelt voor een groot deel is verplaatst naar Rusland en Oekraïne..... Beide landen zouden de 'wereldwietmarkt' willen veroveren...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dus als alle sancties tegen Rusland doorgaan, wat vrijwel zeker is, zullen we alleen nog neonazi-wiet uit Oekraïne kunnen roken of vapen, althans als ook de Nederlandse oogst en die in de ons omringende landen naar de haaien gaat.....

De BBC doet haar best om elke dag minstens één extra negatief bericht te brengen over Rusland, wat het vandaag is weet ik niet, heb vanmorgen niet geluisterd. Maar wellicht zal de BBC morgen met het verhaal komen dat Rusland de traditionele Engelse Christmas Pudding (ook wel plum pudding genoemd) gebruikt om Britten te doden. Het moet voor de redactie van de BBC nieuwsvoorziening niet moeilijk zijn om daar een fantastisch verhaal van te maken, bijvoorbeeld Russische geheim agenten die 's nachts stiekem de supermarkten van Groot-Brittannië voorzien van plum pudding verrijkt met novitsjok, over dat altijd dodelijke gif heeft de BBC al zoveel bij elkaar gefantaseerd dat dit er ook nog wel bij kan!! (een vergiftiging met novitsjok kan je onmogelijk overleven, hoe klein de hoeveelheid ook is!!) En er zijn de afgelopen tijd vast wel Russen op de video gezet die het land betraden op het vliegveld en als die beelden onduidelijk zijn, des te beter!!!

Moet trouwens nog wel opmerken dat Engelse plum pudding eten altijd dodelijk is........ Brrrrr......


(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Zie ook: 'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kop' (en zie de links in dat bericht!!)

Voor meer berichten over novitsjok, klik op dat label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten