Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 februari 2022

Westerse Oekraïne leugens (en Azijnpisser update)

Sinds mijn laatste bericht zijn er wat dagen verstreken waarin er veel is gebeurd, zoals Joe 'big-liar' (en oorlogsmisdadiger) Biden die telkens weer met nieuwe voorspellingen komt dat Rusland Oekraïne zal aanvallen, waarbij zijn laatste melding over het aantal Russische militairen de 190.000 is gepasseerd, terwijl de VS Oost-Europa volpropt met wapens en militairen, waarbij Stoltenberg, zijn bipslikker en zetbaas voor de NAVO (het extra terreurleger van de VS), hem als het even kan nog probeert te overtreffen........ Neem ook de leugens dat de 'Russian backed rebels' de neonazi-bataljons van het Oekraïense leger zouden belagen, terwijl die zoals iedereen kan weten juist de burgers van de twee afgescheiden staatjes bestoken met bombardementen, oorlogsmisdaden van groot formaat....... Niet voor niets ook dat men de burgers nu massaal evacueert uit die twee staatjes en overbrengt naar Rusland, daar men weet dat Oekraïne zal proberen de staatjes terug te pakken..... Het zijn dan ook de neonazi-bataljons die keer op keer de wapenstilstanden schenden en weigeren hun zware wapens terug te trekken zoals overeengekomen in die overeenkomsten......

                          Strijders van het Oekraïense, rechts-extremistische Azov-bataljon tijdens een demonstratie in juni in Kiev. De militanten eisen Oekraïense paspoorten voor de buitenlandse strijders die zich bij het bataljon hebben aangesloten. © Hollandse Hoogte / Laif. Een foto uit het AD bij het propaganda artikel: '‘Zeker acht Nederlanders vechten mee in burgeroorlog Oekraïne, aan beide kanten van het front’' Er vechten geen neonazi's aan de kant van de twee Oost-Oekraïense staatjes, neonazi's vechten niet tegen elkaar, ze willen immers hetzelfde doel bereiken!! En dat het Russische leger zich al sinds 2014 in Oost-Oekraïne zou bevinden zoals een aantal buitenlandse media hebben gemeld is eveneens een leugen van belachelijke proporties, als dat zo was had dat leger de neonazi's al lang het gebied uitgeschopt!! 

VVD premier en aartsleugenaar Rutte plus CDA kwezel minister Hoekstra hebben onlangs NB een krans gelegd bij het monument voor omgekomen neonazi's in Kiev......

Vanmorgen hoorde ik dat men pissig is in het westen omdat Rusland geen zin meer heeft in overleg, wat totaal logisch is, immers Rusland mag alleen inleveren en het westen wenst niets toe te geven, zoals het 'raketschild' in Polen en Roemenië, die men in een mum van tijd kan voorzien van meerdere aanwezige kernkoppen, waarmee de VS het door henzelf opgezegde INF-verdrag zwaar schendt, daar die raketten ook de verboden doelen (vooral steden) met een reikwijdte tussen de 500 en 5.500 kilometer kunnen vernietigen........ 

Ook deze foto uit hetzelfde AD artikel, wapentuig gevonden bij Italiaanse neonazi's die in Oekraïne hebben gevochten.... (daarbij werd zelfs een luchtdoelraket gevonden.......)

Vind je het gek dat Rusland het zat is en troepen langs de grens met Oekraïne heeft, dit nog naast het feit dat de NAVO bijna het jaarrond militaire oefeningen houdt langs de westgrens van Rusland en haar territoriale wateren, waarbij er zelfs wordt geoefend op het binnenvallen van Rusland, bedenk maar eens hoe de VS zou reageren als dit langs haar grenzen en territoriale wateren zou gebeuren.... (neem bijvoorbeeld de Cubacrisis van 1962)

Ukraine is ready for NATO membershipFoto  van figuren uit zo'n neonazi-bataljon in Oost-Oekraïne, zie ook de NAVO vlag naast een neonazi vlag....... 

De reguliere westerse media helpen dapper mee deze leugens te verspreiden, extra schandalig daar ze zich onafhankelijk durven te noemen en de leugenachtige vuilbek vol hebben over 'fake news' (nepnieuws) en schreeuwen om censuur op de sociale media.... Te zot voor woorden, immers als ze zo overtuigd zouden zijn dat ze de waarheid brengen hebben ze niets te vrezen van de wel onafhankelijke berichtgeving op de sociale media >> het is dan ook juist dat feit dat hen doet schreeuwen om censuur, immers men ziet dat steeds meer mensen afhaken en zelf hun nieuws zoeken op de sociale media, daar ze iets te vaak (en dan druk ik me nog zachtjes uit) zijn besodemieterd met valse berichtgeving, niet zelden uit de leugenachtige koker van terreurorganisatie CIA, zie alleen al de leugens die tot de illegale oorlogen van de VS tegen een aantal landen hebben geleid, nooit hebben deze wat men noemt massamedia hun verontschuldigingen aangeboden voor het herhalen van de CIA leugens...... Terwijl iedereen kan weten hoe hard men heeft gelogen om deze vreselijke oorlogen te legitimeren, oorlogen waarin de laatste 21 jaar meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord....

Men hoopt in het westen dat Rusland Oekraïne zal binnenvallen, voordelig voor een aantal partijen, zoals de VS, zo kan de VS het middels smerige technieken gewonnen (en gesubsidieerde) schaliegas verwerkt tot LNG, slijten aan de EU-lidstaten, waarvoor men zelfs de oceaan moet oversteken met smerige tankschepen..... En dan nogmaals durft men te liegen dat dat Rusland een false flag operatie uit zal voeren, terwijl de VS op dat gebied de grote deskundige is....

Overigens kwam ik er tijdens het schrijven van dit artikel achter dat er veel sites zijn geblokkeerd die het andere, echte verhaal brengen over Oekraïne..... (ook zijn veel foto's en video's geblokkeerd die de bewijzen van het tegenovergestelde van westerse propaganda bewijzen.....)

Kotsziek word je van de smerige leugens en censuur die thuishoort in een dictatuur......

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in Dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

 

Nog even over mij: ik ben vorige week vrijdag geopereerd waarbij men 3 omleidingen zou maken tijdens die openhartoperatie, echter tijdens de operatie bleek dat de pericarditis die ik lange tijd heb gehad (zo is gebleken) een harde schil tegen het hardzakje heeft gemaakt, de operatie duurde daarom meer dan vijf uur en daarna was het alsof er een volwassen olifant op mijn borstkas heeft gestaan. Lullig genoeg kon men door het e.e.a. maar één omleiding maken. daar de andere 2 aders te klein zijn voor een omleiding. Ik wacht nog op een bericht van het hartteam, men wil twee stents gaan zetten die de overgebleven aders moeten openen, wat gelukkig wel mogelijk is. Hierdoor kan ik moeilijk berichten schrijven, ik ben snel buiten adem en als ik te lang doorwerk krijg ik waanzinnige pijn. Bovendien maak ik me dan ook te druk, zoals het voorgaande al liet zien. 

Wel ben ik blij dat men niet wil wachten met die stents daar dit te gevaarlijk is en ik hoop dan ook dat dit deze week nog gebeurt, zodat ik volgende week naar huis kan. Ben hier in prima handen: geweldige verpleegkundigen, artsen en huishoudelijk personeel.

Ik hoop dat jullie mijn blog blijven volgen (een blog dat tevens een flink naslag archief is geworden) en hierbij mijn groet, ik zal proberen dagelijks een bericht te posten.

Zie ook: 'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt'

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor'

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland'

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......' (en zie de links in dat bericht!!)

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....'' (en zie de links in dat bericht!!)

'Nederlandse marine doet mee aan VS oorlogshitserij tegen China' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........' (en zie de links in dat bericht!!

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service' (en zie de oudere links in dat bericht!!)

---------------------------------

Hier nog wat links naar andere berichten over VS terreur: 'VS vermoordde meer dan 20 miljoen mensen sinds het einde van WOII........' Dit tot het jaar 2000, wat betreft deze eeuw zijn er intussen meer dan 5 miljoen moorden aan toegevoegd, moorden begaan door de VS en NAVO-lidstaten, inclusief Nederland (waar terreurorganisatie NAVO onder militair opperbevel stond en staat van de VS...)....

'VS buitenlandbeleid sinds WOII: een lange lijst van staatsgrepen en oorlogen..........'

'List of wars involving the United States'

'CIA 70 jaar: 70 jaar moorden, martelen, coups plegen, nazi's beschermen, media manipulatie enz. enz.........' (!!!!)

'9/11: de reden voor twintig jaar westerse terreur o.l.v. de VS waarbij meer dan vijf miljoen mensen werden vermoord' (en zie de links in dat bericht!!)

'CIA rekruteert folteraars met een beroep op vrouwenemancipatie: een fikse rel in de VS'

'Michael Hayden (ex-CIA en generaal b.d.): niets mis met martelingen door Gina Haspel.....'

'US Airstrikes Killing Hundreds of Civilians in Syria’s Raqqa'

'VN waarschuwt de VS voor het maken van een onacceptabel aantal Syrische burgerslachtoffers met haar bombardementen.......' Waar de VS zich niets van heeft aangetrokken......

'VS gaf sinds 2001 meer dan 5,9 biljoen dollar uit aan (illegale) oorlogen, ofwel: $ 5,933.000.000.000.......' (tot 2018.....)

'VS is grootste producent van vluchtelingen, aldus VN rapport..........' (en zie de links in dat bericht!!)

'VS subsidiëring van neonazi's in Oekraïne, neonazi's die ook fascisten uit de VS trainen......' (!!!!) Lees dat bericht mensen, weet je meteen dat de EU en de NAVO neonazi's steunen met hun geldelijke en wapenhulp aan dat land!! (voor de NAVO trouwens de normaalste zaak van de wereld: dat steunen van fascisten.....) En dan te bedenken dat premier Rutte en minister van Buitenlandse Zaken Hoekstra onlangs een krans hebben gelegd bij een monument voor met name omgekomen neonazi's...... (op 8 februari 2022 heb ik de opmerking over de kranslegging door Rutte en Hoekstra aan deze link toegevoegd)

'VS verwijt Iran nucleaire chantage, chantage waar de VS zichzelf schuldig aan maakt' (en zie de links in dat bericht!!)

En nogmaals: het is de allerhoogste tijd dat journalist Julian Assange wordt vrijgelaten uit de smerige isolatiefolter waarin hij nu al bijna 3 jaar volkomen onterecht vastzit voor het openbaren van zware oorlogsmisdaden begaan door de VS (toegegeven in officiële gelekte documenten van de VS!!!)....... Het is zelfs de taak van een ieder om zware misdaden aan te geven!!! Deze documenten plus beeldmateriaal zijn te vinden in WikiLeaks!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten