Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 24 maart 2024

Aanslag op Crocus City Hall in Moskou gebruikt om Putin verder te demoniseren

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Werkelijk ongelofelijk: als je de nieuwsuitzendingen van gisternacht en ochtend in de westerse landen moet geloven heeft de VS dagen geleden al Moskou gewaarschuwd voor een terreuraanslag. Bliksemsnel na de aanslag liet de VS weten dat de claim klopt van ISIS-K, de Afghaanse tak van ISIS, dat leden van deze terreurorganisatie de aanslag zouden hebben gepleegd op de Crocus City Hall concertzaal ..... 

Foto van de Crocus City Hall door Brateevsky - Eigen werk, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=115908537 (dit gebouw is in eigendom van een Russische miljardairsfamilie die goede banden onderhoudt met Trump, wat Pepe Escobar de uitspraak ontlokte: "Over een Deep State doelwit gesproken" *)

Vanmorgen werd dit herhaald maar nu met de notie dat de verklaring van Russische autoriteiten, waaronder president Putin, als zouden de daders vanuit Oekraïne hun actie hebben voorbereid en daarna in Moskou hebben uitgevoerd, een grove leugen is en dat Oekraïne er niets mee te maken heeft, 'vreemd genoeg' werd er niet gemeld dat de daders op 400 kilometer van Moskou zijn aangehouden, terwijl zij in de richting van de Oekraïense grens reden..... 'Vreemd genoeg' tussen aanhalingstekens daar het overduidelijk is waarom de westerse media dit niet hebben gemeld, immers dat zou in tegenspraak zijn met hun verontwaardiging over wat de Russische autoriteiten hebben gemeld..... 

Wat heeft de VS er voor baat bij om alles zo snel te bevestigen en daarbij de hele wereld te laten weten dat zij Moskou dagen voor de aanslag hebben gewaarschuwd? Wel dat is heel simpel: Putin en zijn regering wegzetten als incapabel..... Nu blijkt dat de VS Moskou in het geheel niet heeft gewaarschuwd, ofwel de kans is levensgroot dat de CIA heeft meegewerkt aan de voorbereiding van de aanslag..... 

'Wel jammer' voor de VS en de rest van haar slaafse westerse bondgenoten dat een eerdere ISIS cel een aantal weken geleden werd uitgeschakeld door de Russische geheime dienst (FSB), immers dat zou de verkiezingen wellicht negatief voor Putin kunnen hebben beïnvloed..... Al moet ik daar onmiddellijk bij vermelden dat Putin met een overweldigende meerderheid is gekozen, ondanks alle haatzaaierij en verdachtmakingen over die verkiezingen kan men niet ontkennen dat Putin een grote aanhang heeft in heel Rusland. Niet zo gek als je bedenkt dat onder zijn beleid het uitgeklede en zo goed als failliete Rusland een enorm herstel heeft laten zien en het de mensen nu aan niets ontbreekt.

Het is overigens maar zeer de vraag of deze aanslag echt door ISIS-K leden werd uitgevoerd, daar dit zeer ongebruikelijk is voor echte moslims terwijl het Ramadan is.... Aan de andere kant zouden er eerder al ISIS leden zijn gespot in Oekraïne en vergeet daarbij niet dat Oekraïne een flink deel van de door het westen geleverde wapens doorverkoopt aan de hoogste bieder, waarbij men zelfs geen probleem heeft om aan terreurgroepen te leveren....**

De leden van de terreurgroep hebben zoals nu bekend 133 mensen vermoord***, waar er waarschijnlijk nog een aantal aan toegevoegd zullen worden daar er veel  zwaargewonden zijn te betreuren en een deel van de concertzaal zou zijn ingestort..... (naar aanleiding van berichtgeving van gistermiddag 17.00 u.)

Zoals al even opgemerkt >> een aantal leden van deze terreurgroep werd na een vuurgevecht opgepakt in de buurt van de Oekraïense-Wit-Russische grens.... Gistermiddag in het WDR 5 nieuws van 17.00 u. liet een lid van de Neoliberale Duitse Grünen weten dat het een leugen is dat de leden van de terreurgroep zich richting Oekraïne zouden hebben teruggetrokken, alsof de Russische overheid ermee weg zou zijn gekomen als ze hadden gelogen over het vuurgevecht en de arrestaties.....

Een jaar geleden werd er gemeld dat de VS bezig was leden van ISIS en Al Qaida te trainen om aanslagen te plegen in Rusland....**** 

US fostering Islamic terrorists for attack: Russian spy serviceRussia's Foreign Intelligence Service (SVR) said that it has received inputs that the US is grooming Islamic terrorists to attack targets in Russia and the former Soviet Union   Foto uit artikel: 'US fostering Islamic terrorists for attack: Russian spy service'* (By Prateek Talukdar Feb 13, 2023)

Zoals gewoonlijk moet je je bij een aanslag altijd afvragen wie er het meest gebaat is bij die aanslag en dat is niet moeilijk gezien de al jaren durende enorme golf aan westerse anti-Russische propaganda, geleid vanuit Washington en Langley...... Propaganda op een manier gebracht die de nazi-Duitse-propaganda-minister en inhumaan monster Goebbels jaloers zou hebben gemaakt, zo intens en veelvuldig herhaald dat je zelfs moet spreken van grootschalig hersenspoelen.... 

Terwijl ik dit schrijf is het 17.45 u. (zaterdag 23 maart 2024) en is er een 'deskundige' aan het woord op Deutschlandfunk radio die de schuld voor het lukken van de aanslag, zonder enige terughoudendheid, in de schoenen van Putin schuift en deze figuur was bepaald niet de eerste die dit op deze middag heeft laten weten..... 

------------------------------------


 Zie: 'Het is oorlog: De echte gehaktmolen begint nu' Ook weer vertaald overgenomen van Nieuwsfront, dat het artikel overnam van Strategic Culture Foundation, het werd geschreven door Pepe Escobar.

------------------------------------


------------------------------------

***  Al op 24 maart werd bekendgemaakt dat het om 137 vermoorden gaat. 

------------------------------------

**** Zie: 'VS leidt terroristen van ISIS op voor het plegen van aanslagen in Rusland en Belarus: westerse burgers wordt gevraagd Rusland en Wit-Rusland te verlaten' (19 februari 2023) En zie de berichten onder de links in dat artikel!!

'Here’s Why Ukraine’s GUR, And Not ISIS-K, Is The Prime Suspect In The Crocus Terrorist Attack' (!!!!) Een artikel van Andrew Korybko dd 24 maart 2024, toegevoegd op 25 maart 2024.

'US fostering Islamic terrorists for attack: Russian spy service' (13 februari 2023)

------------------------------------

Voorts zie het artikel onder de volgende link met meer informatie over de aanslag in Moskou: 'Terroristische aanslag in Moskou – Wie heeft het gedaan?' Een door Larry Johnson geschreven artikel, eerder geplaatst op A Son of the New American Revolution, dat vertaald werd overgenomen door het rechtse Nieuwsfront.   

------------------------------------

Wat betreft de NAVO-oorlog tegen Rusland die in Oekraïne wordt gevochten zie: 'Zelensky en Washington met totaal hypocriete reactie op winst Putin' (19 maart 2024) En zie de berichten onder de links in dat artikel!!  

------------------------------------


Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem. 

------------------------------------

Laatste update op 25 maart 2024 >> de link naar een bericht van Andrew Korybko dd. 24 maart 2024 en de notie (***) dat op 24 maart al bekend was dat het om 137 vermoorden gaat. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten