Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 5 maart 2024

Ruttes CV voor de NAVO en commentaar op zijn valse 'Nederland vaasje preek'

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)


Allereerst een paar LinkedIn berichten die ik afgelopen week tegenkwam, daarna mijn reactie boven en onder de brief die Rutte in december 2023 aan het Nederlandse volk meende te moeten sturen middels een advertentie: 


LinkedIn bericht overgenomen op 27 februari 2024: 

Monique Brandsma steunt dit 


Jeroen Corduwener

'Alleen ga je sneller; samen komen we verder'

De Nederlandse premier Mark Rutte is favoriet van veel landen om NAVO-baas te worden.
De Nederlandse premier Mark Rutte is favoriet van veel landen om NAVO-baas te worden. © Getty
Kijk Rutte heeft z'n achterlijke grijns ingeleverd voor een zogenaamd serieuze kop.... ha! ha! ha! ha!
Heer #Rutte

Bijna de benoeming van hoogste NATO baas op zak. Nog even tijd om terug te kijken op carrière vol falen? Daar gaan we:
? Werden tienduizenden ouders door de mangel gehaald door een hardvochtig toeslagensysteem dat oor noch oog had voor mensen, in plaats daarvan systemen, algoritmes als allesbepalend inzette. Uw antwoord: meer grip op migratie.
? Werd het ministerie van wonen opgeheven, de woningnood door uw partijgenoot Blok persoonlijk als niet bestaand verklaard. De markt mocht het overnemen, die niet de vraag maar de winst als allesbepalend inzette. Uw antwoord: meer grip op migratie.
? Werd deze week duidelijk hoe de overheid de burger als lastig product ziet, waar alleen het meest restrictieve fraudebeleid de allesbepalende oplossing is. Partijgenoot Henk Kamp vond zijn persoonlijke vooroordelen maatgevend in het voeren van fraudebeleid, de feiten op z’n Winterswijks ontkennende. Het hielp hem aan een erelidmaatschap, en natuurlijk het door hem bedachte mantra: meer grip op migratie.
? Het COA en de IND werden uitgekleed, de opvang van asielzoekers liep als gevolg daarvan vast, niet omdat er, zoals uw partij graag roept, tsunami’s van vluchtelingen komen. Nimmer geweest ook, maar het gaat om beeldvorming en een bewust overstroomd Ter Apel, ver, heel ver van Den Haag, blikt en bekt lekker. Dus, uw antwoord: grip op migratie.
? De economie moet draaien, dus daar kwamen ze, de arbeidsmigranten. Meer dan verdriedubbeld in de voorbije tien jaren. Op gezag van werkgevers, die niet zonder kunnen, maar werving, selectie en huisvesting van arbeidsmigranten uitbesteden aan een ondoorzichtige brei van tienduizenden uitzendbureaus. Zodat zij en hun partij, ook de uwe, de handen schoon houdt en kunt blijven oreren: grip op migratie.
? U sluit deal op deal op deal met mensenrechtenschenders in Tunesië, in Libië, in Sudan, in Eritrea. Ze falen allemaal, de deals, de miljarden euro’s die ze kosten te spijt. Wrang voorbeeld: Sudan koopt wapentuig waarmee nu miljoenen mensen op de vlucht worden gejaagd in een gruwelijke burgeroorlog, deels bekostigd met EU geld.. Maar u houdt vast aan de fata morgana dat uw financiële injectie in Sudan bedoeld is om grip op migratie te krijgen.
? Alle verantwoordelijke bewindslieden van de afgelopen tien jaar delen twee lasten: ze zijn lid van de VVD en slaagden er alles behalve in om grip op migratie te krijgen. Integendeel, de migratie steeg. Om het falen van dat VVD beleid te maskeren, te ontkennen, wordt leugen op leugen op leugen gestapeld.
? Al het geld, alle tijd, alle aan dacht die de laatste jaren ie besteed aan grip op migratie, is niet alleen hopeloos verloren. Het leidt de aandacht af van de problemen die werkelijk om aandacht vragen: woningbeleid, fraudebeleid, inkomstenbeleid.. Ze krijgen pas aandacht als een parlementaire enquêtecommissie zich erin vast bijt en laat zien hoe de politiek gefaald heeft. Tijd dus voor een enquêtecommissie “migratie, en hoe al jaren wordt misgegrepen”.

Hier nog een ander bericht van LinkedIn: 

Monique Brandsma vindt dit geweldig

Jeroen Zwaal Jeroen Zwaal

Beste Nederlanders,

De Amerikanen zijn blijkbaar nog steeds onze helden. Je zou bijna kunnen zeggen, dat die repen chocola in 1945 de Happy Meals van nu zijn. Investeer via kinderen in je volwassen doelgroep van later. Da’s ook* een slimme economische truc.

*Ook: gisteren behandelde ik mijn visie op het economische principe: met schaarste zet je druk.

Vandaag een nieuwe dus: Investeer via kinderen in je volwassen doelgroep van later.

Haha. Dus onze bevrijders in 1945 deelden destijds happy meals uit!?Dat betaalt zich nu uit. We zijn zo kinderlijk naief richting de VS!

Terzijde een opmerking over junkfood: tijdens corona bleven de junkfood plekken open en de sportscholen moesten dicht. Wie gaan het snelst dood aan C? Mensen met overgewicht. Oops.

Gasleiding gesaboteerd? Het waren in ieder geval niet de Amerikanen! Zegt onze media meteen.

Nederland leeft in een Hollywoodfilm. Prachtig decor ook. Super held Rutte heeft het in de Telegraaf over het kwetsbare vaasje dat Nederland heet. Achter de schermen pist hij zijn angst erin in en verkoopt zijn genomen bezit aan de EU. Verkoop in natura, want hij krijgt er een nog machtigere plek voor terug. Met een grote VS strik eromheen. Met de groeten van Biden.

Wisten jullie dat in tijden van het vaasje hij er een behoorlijk agressief EU buitenlandbeleid op nahield in zijn retoriek? Ik heb dat even niet helder, maar dat viel me wel op.

Ook toen was het vaasje een sluwe zet van Mark wat betreft de balans tussen binnen- en buitenland prietpraat. Een goeie metafoor ook. Het is zo doorzichtig als een vaasje.

Rutte heeft zijn vaasje dus in vier jaar tijd weten te verkopen. Het begint er sterk op te lijken dat hij in ruil daarvoor nu jaarlijks met 1,4 miljoen mortiergranaten mag en wil gaan spelen.

Hoor hem maar eens: (en niet ernaar luisteren?) 
https://lnkd.in/eKY7X5u7


‘Ook’ de internationale kliek heeft er net als hijzelf veel vertrouwen in. Daarom sprak hij ook op het WEF over dit thema. “Hoe herstel je het vertrouwen van burgers?” Uiteraard is 
Mark Rutte daar zelf de uitgelezen persoon voor. Hij heeft woordsalades genoeg om dat uit de doeken te doen! En kijk die 41.55 minuten desinformatie vooral terug, dan hoef ik dat niet te doen. Analyses welkom in de comments. https://lnkd.in/egdSTW_q

Scherven brengen geluk zullen we maar zeggen! Wie regelt een doekje voor het bloeden?

Ik sla ondertussen mezelf even een bloedneus. Dan weet ik zeker dat de nachtmerrie waar ik
nu inzit zeker weten geen droom is.

 

Hier begint mijn schrijven (Ap): de afbeelding met de brief van Rutte werd geweigerd door de server, ofwel hier is sprake van censuur zelfs voordat je iets hebt gepubliceerd!!!! Deze afbeelding heb ik daarna via een split screen toch in mijn concept opgenomen echter binnen vijf minuten verdween deze weer...... Vandaar de volledig tekst die hij in een advertentie aan het volk meende te moeten sturen (zag overigens dat deze brief van Rutte op meerdere sites is verwijderd, vooral sites die kritisch zijn op Rutte...) Hier de meer dan belachelijke tekst in cursief:

"Als ik u zeg “wat een geweldig land hebben we toch”, dan denkt u vast: “daar heb je die Rutte weer”.

Maar ik meen het… Wat hebben we samen een ontzettend mooi land gebouwd! We hebben zoveel om trots op te zijn, zoveel om te beschermen, zoveel om mooier te maken. 

Ik zie Nederland als een teer bezit dat van ons allemaal is. Een land dat niet perfect is maar waar we wel altijd stappen vooruit zetten. 

Dat bezit is broos, is breekbaar. Heus, het kan ook kapot gaan. Ik zie Nederland als een vaasje, dat we met 17 miljoen gewone en bijzondere mensen vasthouden. Die niet alleen voor zichzelf en de mensen om hen heen een mooi leven willen, maar die ook bijdragen aan het geluk van een ander – zomaar een ander. 

We mogen ons Nederland nooit als vanzelfsprekend zien. In de snel veranderende, onstabiele wereld waarin we leven is er maar een klein vonkje nodig. Ik wil daarom niet altijd roepen wat ik kan. Ik kan bijna nooit helemaal mijn zin krijgen. Meestal sluit ik compromissen, doe ik water bij de wijn. Want altijd voel ik die verantwoordelijkheid om het vaasje vast te houden. Omdat Nederland voor mij vele, vele malen groter en belangrijker is dan ikzelf. Altijd. Overal. 

We hebben voorbeelden gezien van samenlevingen waar ze het vaasje lieten vallen. Kijk naar Groot-Brittannië. Daar hebben de politici en de inwoners vergeten wat ze samen bereikt hadden. Nu zitten ze in de chaos. 

In Nederland zien we ook een groep die zich niet verantwoordelijk voelt om er met elkaar iets moois van te maken. Mensen die alleen met zichzelf bezig zijn en altijd eerst denken aan hun eigenbelang. Mensen die zo hard aan het vaasje trekken dat het daardoor stuk gaat. 

Ik heb ze vergeleken met de schreeuwende voetbalvaders langs de zijlijn. In de politiek zie ik ze ook voorbij komen. Mensen die bij de microfoon dingen kunnen roepen omdat ze weten dat er toch nooit een meerderheid voor zal zijn. En ze zich dus nooit voor de gevolgen hoeven te verantwoorden. 

Het is gemakkelijk om verschillen uit te vergroten tot harde tegenstellingen. Maar je kunt je ook realiseren dat dit land juist zo mooi is geworden omdat we altijd hebben geprobeerd om dat tere bezit, dat mooie Nederland, zo goed mogelijk te beschermen. Door met elkaar compromissen te sluiten waarbij we ook lastige problemen op een verstandige manier oplossen. Waar niemand echt helemaal zijn zin krijgt. Afgelopen maand zagen we het bijna fout gaan bij de Sinterklaasintochten. Mensen die zo hard aan het schreeuwen waren voor of tegen Zwarte Piet dat er geen oog meer was voor de kinderen. 

Daarom wil ik met deze brief de onuitgesproken afspraak die we met elkaar hebben – om samen dat broze bezit te beschermen – eens uitspreken. 

Ik ben ontzettend trots op al die mensen die er op hun eigen manier iets van maken met elkaar. Die omkijken naar een ander. Een arm om iemand heen slaan. Zij maken Nederland mooier. Sterker nog: zij zijn Nederland. 

Er zullen nu mensen zijn die hun schouders ophalen. Die niet weten waar ik het over heb. Vooral hen gun ik het om hier aan mee te doen. Kom naast ons staan in plaats van tegenover ons. En laten we met zijn allen al die gewone normale mensen, al die doeners, met wie we samen het vaasje vasthouden, wat vaker ronduit vertellen dat we ze enorm waarderen."


Hé Rutte, jij hebt je belachelijke 'beeldsprakelijke' vaasje Nederland al 1.000 keer in gruzelementen laten donderen, onder andere toen je het volk keer op keer voorloog over de vooruitzichten die je W.A. liet uitspreken op Prinsjesdag en daarna glashard durfde te liegen dat iedereen erop vooruit zou gaan, je hebt dat vaasje laten donderen toen je meer dan 100.000 sociale huurwoningen verkocht aan buitenlandse investeerders. 

Onder jouw 'bewind' zijn de huurprijzen de pan uit gerezen, wat velen in grote financiële problemen heeft gebracht...... Jij Rutte hebt welbewust de woningnood verder verdiept en bent mede verantwoordelijk voor de achterlijke hoge huren en koopprijzen van huizen.... Benieuwd of je daar op een later tijdstip voor wordt beloond, een tijdstip als je een paar jaar uit de politiek bent.....

Jij Rutte hebt het toegestaan dat er achterdocht werd gezaaid tegen minderheden in Nederland, zie bijvoorbeeld het toeslagenschandaal >> over het breken van vaasjes gesproken schoft!!

Jij liet het vaasje op de grond donderen toen je na het Oekraïne referendum doodleuk doorging tegen de zin van het volk!! Je hebt dat vaasje laten donderen toen je Rusland meermaals de oorlog verklaarde, idioot!! En ook daarbij heb je welbewust gelogen, jij wist dondersgoed waarom Rusland Oekraïne binnenviel en hebt in de jaren daaraan voorafgaand geen bliksem gedaan om dat te voorkomen door bijvoorbeeld de massamoorden op de etnische Russen te veroordelen, of om Porosjenko en Zelensky voor te houden dat een oproep tot genocide op de etnische Russen in Oekraïne totaal buiten de orde was..... Maar nee je weigerde zelfs om voor je eerste bezoek aan Oekraïne na de Russische inval uit te laten zoeken dat hij inderdaad een oproep had gedaan tot genocide op etnische Russen en hun kinderen. Rutte, jij had je ervoor in moeten zetten dat deze zogenaamde democratisch gekozen presidenten daarvoor zouden worden gestraft!! Maar zoals gewoonlijk was het ook hier nee, wel vond jij het nodig om een krans te leggen voor de omgekomen neonazi's die de afgescheiden staatjes in het oosten van Oekraïne vanaf 2014 bijna onophoudelijk hebben gebombardeerd.....

Ook wist jij Rutte dat Oekraïne niets, maar dan ook helemaal niets met democratie of vrijheid had en heeft te maken en toch bleef je dat ellende land steunen, onder andere met de enorme leugen dat we de democratie en vrijheid in Oekraïne moesten steunen, hetzelfde toen Oekraïne etnische Russen bleef vermoorden..... 

Als de oorlog in Oekraïne eindigt met een kernoorlog is dat mede aan jou te danken Rutte, daarna is er als van het overgrote deel van de mensheid, geen heel 'vaasje' meer te bekennen!! (zo meer over Oekraïne)

Jij Rutte bent de laatste jaren met niets anders bezig geweest dan met het solliciteren naar de functie van secretaris-generaal van de NAVO, ofwel een dik betaalde baan als zetbaas van de VS, waarvoor je een enorm kapitaal van door ons opgebracht belastinggeld aan dictatuur Oekraïne hebt gegeven .... Jij zeker moet weten dat de NAVO uiteindelijk niets anders is dan een extra leger van de VS, iets wat het Witte Huis afgelopen week nog eens duidelijk maakte toen jouw maatje in smerige zaken Macron liet weten dat mocht het erop lijken dat Rusland de oorlog wint er Franse soldaten in Oekraïne zullen vechten.... De Biden administratie wees dat af, stelde daarbij dat de VS dit niet zou doen en liet tegelijkertijd weten dat ook de NAVO hier niet aan mee zal doen.....*  Daarom Rutte zal jij als Stoltenberg en 'martel maar raak de Hoop Scheffer'** niets anders zijn dan een zetbaas van de VS, want ook tijdens illegale militaire oorlogsacties van de VS, met hulp van de NAVO, staan de troepen onder opperbevel van de VS!! 

Daarna heb je het volk 'in het vaasje' bang gemaakt voor oorlog met Rusland en heb je het voor elkaar gekregen dat de komende jaren honderden miljarden van ons belastinggeld naar de wapenindustrie gaan, waarvoor je te zijner tijd zal worden beloond, jij bent dan ook niets anders dan een ordinaire lobbyist voor de wapenindustrie en voor massamoord, terwijl onder jouw bewind de gezondheidszorg verder is uitgekleed dan ooit voor verantwoord zal worden gehouden en je hebt wat dat betreft zelfs al over je graf heen geregeerd door nog meer te bezuinigen op de zorg..... 

Met de pensioenhervorming ben jij Rutte verantwoordelijk voor de zoveelste diefstal uit de door de bevolking gespaarde gelden. Bovendien hebben jij en je kabinet ervoor gepleit dat de pensioenfondsen meer geld moeten steken in de wapenindustrie, aangeduid als 'defensie-industrie', terwijl het voorgaande al aangaf dat Nederland zich onder jouw beheer in de illegale oorlogen van de VS heeft gestort dan wel de inzet daarvoor heeft bestendigd. Hoorde een paar dagen geleden bij BNR een hoge bedrieger van het ABP, die stelde dat zijn pensioenfonds inderdaad investeert in de wapenindustrie, daar dit fonds immers ook 'pensioen opbouwt' (of vergokt) voor militairen en politieagenten en dat het daarom logisch is dat het ABP investeert in de middelen waarover zij moeten beschikken (wapens, wapensystemen en ander oorlogstuig). Daarmee gaf deze enorme sufferd toe dat het ABP indirect ook de NAVO-oorlog tegen Rusland in Oekraïne steunt en als 'het even meezit' verantwoordelijk is voor een eventuele kernoorlog, zeker nu de NAVO-lidstaten steeds verder gaan met hun steun aan de dictatuur Oekraïne***  en meermaals is bevestigd dat er NAVO-troepen vechten in dat land.... Over 'het breken van vaasjes' gesproken.....

Ook jouw bemoeienis Rutte met de genocide in de Gazastrook is beschamend, je kon wel onmiddellijk afreizen om na 7 oktober 2023 de Nederlandse steun te betuigen aan de reli-fascistische kliek die de Israëlische regering vormt, maar iets ondernemen tegen Israël vanwege de genocide is er niet bij...... Je kon echter wel uit ons aller naam Jemen bombarderen****, niet dat de Houthi's met hun beschietingen ook maar één dode hebben gemaakt, maar het aanvallen van schepen was genoeg om daar wel in te grijpen..... Hetzelfde geldt voor de neonazi-misdadiger Navalny, één dode en meteen nieuwe sancties tegen Rusland, terwijl meer dan 30.000 doden nog niet genoeg zijn voor jou om zelfs maar het woord sancties in de vuilbek te nemen, sancties tegen Israël wel te verstaan, smerige hypocriet!!

Rutte, je hebt het 'vaasje Nederland' (een te belachelijke beeldspraak voor woorden!!) meermaals op de grond gesodemieterd toen je de illegale oorlogen van de VS bleef steunen, die NB ook Nederlandse levens hebben gekost >> je moet je schamen!!! Rutte je bent door jouw wanbeleid een oorlogsmisdadiger en zou vervolgd moeten worden door het Internationaal Strafhof (International Criminal Court >> ICC). Toen je Nederland in oorlogen stortte, of toestond dat Nederlandse troepen bleven meedoen aan waanzinnige illegale oorlogen en dat in landen waar we niets te zoeken hadden en hebben.... Rutte jij hebt het toegestaan dat asielzoekerscentra werden gesloten, terwijl je had kunnen weten dat die illegale oorlogen die jij en jouw kabinetten steunden, naast de grote ellende en het enorme aantal doden, grote groepen mensen op de vlucht hebben gejaagd, vluchtelingen die in Nederland niet of slecht konden worden opgevangen door een zoveelste vorm van jouw wanbeleid..... 

Ondanks dat een groot deel van Nederland tegen kerncentrales is, heb jij Rutte de lobbyisten van deze doodstechniek beloond met de belofte dat er van die klotecentrales gebouwd zullen worden, centrales die jouw vaasje voor een fiks deel voor jaren onbewoonbaar kunnen maken..... Jij Rutte weet dondersgoed dat er geen verzekeringsmaatschappij is die deze ondingen wil verzekeren, dat komt dan ook voor rekening van de belastingbetaler, zoals de afbraak van die k#tcentrales ook voor rekening komen van dezelfde belastingbetalers, ofwel voor onze rekening..... Terwijl was afgesproken dat die centrales daar zelf voor zouden sparen is dat nergens in de westerse wereld gebeurt, 'ook niet' door de beheerders van die centrale in Borssele.... Hoe kan je in één van de dichtstbevolkte landen ter wereld in godsnaam een kerncentrale laten bouwen, je moet wel of totaal geschift zijn, dan wel een kwaadaardige politieke-lobbyist zijn voor de bouwfirma's die zo'n klus maar wat graag doen en voor de doodsindustrie die deze levensgevaarlijke kernenergie promoten.... Jij dus Rutte!! (en je waardeloze kabinet)

Rutte (beter: Rotte) Jij hebt keihard gelogen tegen de wereld toen jij het podium opliep van COP26 in Glasgow en dat NB popiejopie met een smartphone in de hand (nogmaals >> met een smartphone, i.p.v. een Nokia!!) om te liegen dat je de subsidie voor 'fossiele energie' zou afschaffen met een bedrag van 4,5 miljard euro, terwijl jij en je flutkabinetten bijna 40 miljard per jaar in die doodsindustrie staken!! Maar extra geld voor de gezondheidszorg, zowel voor de fysieke als de geestelijke zorg, 'was er niet', nee jij en je kabinetsmaten in misdaad vonden het beter om telkens weer te bezuinigen op de zorg..... Je moet je kapot schamen!!

Jij Rutte bent tevens verantwoordelijk voor het in armoede storten van een groot aantal Nederlanders, mensen die het al niet breed hadden, door de meer dan belachelijke sancties tegen Rusland, die niet Rusland, maar vooral de EU bevolking en daarmee ook die van Nederland treffen..... Ook hier weer: over 'het breken van vaasjes' gesproken...... Vooral de arme bevolkingen zijn hiervan de dupe.... 

Nog zo één Rutte: jij bent akkoord gegaan met het verhogen van de accijnzen op tabak, mensen extra belasten die ziek zijn (jij weet dondersgoed dat mensen die verslaafd zijn moeten worden gezien als zijnde ziek), hoe totaal onverantwoord en inhumaan moet je zijn?? Vooral het arme deel van Nederland rookt en door de armoede waarin ze verkeren is er al helemaal geen stimulans om te stoppen..... 

Voorts ben jij als de verantwoordelijke ministers schuldig aan het spekken van de georganiseerde misdaad, met de accijnsverhogingen op tabak.... Bovendien slokt dat een fiks deel op van de politie-inzet.... Politie die als de andere hulpdiensten ook zo fijn zijn geholpen door jou en je afbraakkabinetten door het niet invoeren van een vuurwerkverbod, elke gewonde hulpverlener door vuurwerk heeft dat aan jou en je waardeloze kabinetten te danken!! Alleen daarvoor zou je al strafrechtelijk vervolgd moeten worden!!

Nog zo'n vaasje dat je kapot flikkerde: met de meer dan schunnige Coronamaatregelen heb je de Nederlandse grondwet geweld aangedaan en de rechten van Nederlanders vertrapt, iets wat nu zelfs in een 'wet' is gegoten, ook al blijkt meer en meer dat die schunnige en belachelijke maatregelen totaal overbodig waren...... Ook toen heb je de Nederlanders gedemoniseerd die verder nadachten dan hun neus lang was, een zaak waarvoor je strafrechtelijk vervolgd zou moeten worden (wat overigens ook geldt voor CDA hufter de Jonge en nog een grote groep schoften die mee hebben gedaan aan het belazeren van het volk).... Je bent zelfs mede verantwoordelijk voor wat CDA rotzak Grapperhaus de politie gebood: ten allen tijde geweld gebruiken tegen anti-Coronamaatregelen/Coronaprikken demonstranten, ook al demonstreren ze vreedzaam en dat van een minister die NB zelf zijn en jouw belachelijke Coronamaatregelen overtrad... (en dat samen met een collega van jouw meer dan rotte VVD partij)

Ook jij bent verantwoordelijk voor de digitale EU pas (dig. ID EU) Rutte, iets waar een heel groot deel van Nederland tegen is en als men zou weten wat overheden als die van de EU kunnen met zo'n pas, zou het overgrote deel van Nederland tegen zijn, het laatste restje van ons recht op privacy is daarmee voorgoed de nek omgedraaid.....

Een aantal jaren gelden heb jij Rutte keihard gelogen (en een fikse vaas gebroken) dat je het neoliberalisme achter je had gelaten, terwijl je gewoon doorging met keihard inhumaan neoliberaal wanbeleid..... Vergeet daarbij niet dat een groot deel van Nederland zoals gezegd in de armoede is gestort door jouw oorlogszucht!! 

En dan durf jij te zeggen dat er een groep Nederlanders is die het vaasje kapot willen maken, je bent niet alleen een hypocriete leugenaar maar ook een schoft de luxe door haat te zaaien tegen een groep Nederlanders, waarvan zoals eerder aangehaald een flink aantal verder kan nadenken dan jouw neus lang is (en die is lang Pinokkio Rutte!!). 

Geloof me Rutte ik kan nog wel een half uur doorgaan over jouw omgang met een breekbaar vaasje, maar het lijkt me overduidelijk dat ook deze brief van jou aan het volk niets anders was dan het bedonderen van dat volk.... Het is dan ook een schande dat je het gore lef hebt te zeiken over het herstellen van het volksvertrouwen in de politiek >> als er één persoon moet worden aangewezen die de laatste 13 jaar hoofdverantwoordelijk was voor het gebrek aan dat vertrouwen ben jij dat wel!! (leugenachtige ploert!!)


*    Er vechten al lang NAVO manschappen zogenaamd vrijwillig in Oekraïne, vrijgemaakt van hun dienst door onder andere het Nederlandse leger waar ze in dienen..... Ook daarvoor hebben Rutte en z'n maten in oorlogsmisdaden toestemming gegeven, wat meteen 'mooi' op Ruttes CV staat bij zijn sollicitatie naar zetbaas van de VS voor de NAVO!!

-------------------------------------------------

**   De Hoop Scheffer, liet als CDA minister van BuZa onder CDA knuppel Balkenende weten dat 'waterboarden' geen marteling is, iets dat Balkenende ook openlijk durfde te verkondigen...... De smerige schoften!! Ze zouden deze ploerten eens moeten laten voelen wat dat betekent.... En dan te bedenken dat Balkenende het gore lef had te zeggen dat waarden en normen alleen mogelijk zijn geworden door religies..... ha! ha! ha! 

-------------------------------------------------

***  Oekraïne is geen democratie >> naast dat de corruptie enorm is, bestaat er een verbod op een flink aantal oppositionele politieke partijen, er geldt een verbod op vakbonden en de pers ligt aan de ketting van dictator Zelensky en zijn corrupte bende misdadigers.... Volgens CBS (een regulier mediaorgaan in de VS) komt 70% van de hulp aan dat land niet eens aan, zo worden wapens en wapensystemen aan de hoogste bieder verkocht, wat betekent dat ook terreurgroepen als ISIS wapens kunnen kopen in Oekraïne. En dan maar klagen over munitietekorten....

-------------------------------------------------

**** Dan te bedenken dat Ruttes kabinetten Saoedi-Arabië (S-A) is blijven voorzien van wapenonderdelen, dit daar hele wapensystemen waren verboden door een VN-wapenembargo tegen die reli-fascistische dictatuur..... Terwijl S-A met de geleverde wapens een genocide uitvoerde op de sjiitische bevolking van Jemen, waar de Houthi-rebellen met succes vochten tegen de barbaren van S-A, die werden geholpen door de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), andere Golfstaten, de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk (en een aantal andere westerse landen door wapenlevernaties, zoals de leveranties die werden goedgekeurd door de kabinetten Rutte....)

-------------------------------------------------

Zie ook: '12 jaar Mark Rutte: afbraak zorg en verarming bevolking: ga kiezen en stem Rutte eindelijk weg!!'

-------------------------------------------------

Voor meer berichten over Rutte, genocide, NAVO, Oekraïne, illegale oorlog, Balkenende, martelen, Coronavirus, Grapperhaus, kernenergie, tabaksaccijns, armoede, dig. ID EU en/of huurstijging >> klik op het desbetreffende label, direct onder dit bericht.

-------------------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

-------------------------------------------------

Laatste update op 26 maart 2024, de link toegevoegd die begint met 12 jaar Mark Rutte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten