Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 19 maart 2024

Zelensky en Washington met totaal hypocriete reactie op winst Putin

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)



Ongelofelijk zoals men gisteren en vandaag tekeergaat in de westerse (ook staats-) media tegen Putin en zijn winst in de verkiezingen die een ongekend aantal Russen op de been bracht en deed stemmen op deze president. 

Vooral de reacties van Zelensky en die uit Washington zijn bijzonder opvallend >> felle kritiek op verkiezingen die géén verkiezingen zouden zijn, waarin Putin geheel ten overvloede nog eens als dictator wordt aangemerkt en dat Rusland géén democratie is..... 

Deze reactie uit Washington is al behoorlijk hypocriet, zeker als je in ogenschouw neemt dat men in de VS steeds weer nieuwe maatregelen verzint die het de al zo geplaagde gekleurde minderheid onmogelijk maakt nog ooit te kunnen stemmen.....* Daarnaast is het de VS waar de kandidaat die het meeste geld krijgt van grote bedrijven die president wordt..... Hoe kan je dat in godsnaam nog een democratie noemen??!!! 

Zelensky moet al helemaal de vuilbek houden, in zijn land worden geen verkiezingen meer gehouden, een schande van jewelste..... Oekraïne is dan ook geen democratie maar een dictatuur, zo worden er niet alleen geen verkiezingen meer gehouden, maar zijn ook de meeste belangrijke oppositiepartijen verboden, van een vrije pers is daar geen sprake (veel journalisten zijn gevangengenomen, gemolesteerd op straat of eenvoudigweg vermoord), een kritische opmerking maken over Zelensky en zijn fascistenkliek leidt onherroepelijk tot vervolging, althans als degene die deze kritiek uitte het al overleeft..... Vakbonden zijn verboden in 'democratie Oekraïne....' Voorts is er in Oekraïne ook door de zittende en vorige junta meermaals opgeroepen alle etnische Russen en hun kinderen te vermoorden, mensen die al vele generaties in dat land wonen >> in welke 'democratie' wordt opgeroepen tot een genocide op een minderheid in het land?? In welke 'democratie' bestaat een groot deel van het leger of de leidinggevende officieren uit (neo-) nazi's?? Welk land kan je aanmerken als democratie als de democratisch gekozen president wordt afgezet (met grote hulp van de CIA) en wordt vervangen door een juntaleider??**  

De opkomst voor de verkiezingen in Rusland, was met 87% fenomenaal hoog en geeft al aan dat de Russen hun land wel degelijk serieus nemen als democratie, daarnaast geeft de uitslag aan dat men voor het overgrote deel achter Putin staat wat betreft de NAVO-oorlog tegen hun land, een oorlog die in Oekraïne wordt uitgevochten..... Niet vreemd overigens als je het voorgaande, het massaal vermoorden van etnische Russen na de door de VS georganiseerde en geregisseerde opstand en coup van 2014 in Oekraïne, in gedachten neemt.....***


Het volgende Facebook artikel werd geschreven door Bernard Claeys en gedeeld door Karin Groen.

Karin Groen 


Bernard Claeys 18 maart 2024

Vijandige krachten hebben lang geprobeerd de eeuwenoude Russische beschaving te verzwakken en te verdelen, maar de triomf van president Vladimir Poetin suggereert dat de Russische bevolking meer verenigd is dan ooit.

Dit is een geweldige dag voor Rusland”, verklaarde Scott Bennett, voormalig analist van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, toen de eerste resultaten een verpletterende overwinning voor Vladimir Poetin in de presidentsverkiezingen van 2024 lieten zien. Bennet maakte deze bewering tijdens een interview met Spoetnik, toen bleek dat een recordaantal Russen aan de verkiezingen deelnam.

De recordopkomst van het Russische volk en de recordaardverschuiving van Vladimir Poetin… wijzen op het volgende”, zei de voormalige legerofficier. “Ten eerste dat het Russische volk ziet dat president Poetin de beste hoop heeft om het volk, de cultuur en het land op een welvarende, gezonde, traditionele manier vooruit te helpen. Ten tweede ziet het Russische volk zichzelf verenigd in één stem en verzet het zich samen tegen de gewelddadige economische, diplomatieke en informatieoorlog die het Westen de afgelopen tien jaar tegen hen en president Poetin heeft gevoerd.”

En ten derde is het Russische volk bereid elke uitdaging aan te gaan en te beseffen dat hun kracht in eenheid hen in staat stelt de agressie tegen hen te weerstaan”, concludeerde hij.

Rusland kreeg in 2022 te maken met politieke veroordeling en economische sancties toen president Vladimir Poetin troepen stuurde om een ​​speciale militaire operatie uit te voeren in de Donbass-regio. Westerse landen schilderden deze stap af als een daad van niet-uitgelokte agressie en imperiale verovering. Poetin beweerde dat het besluit onvermijdelijk was en beweerde dat Oekraïne aan het veranderen was in een anti-Russische strijdmacht die de nationale veiligheid van Moskou bedreigde.

Recente onthullingen over langdurige betrokkenheid van de CIA bij het regime in Kiev hebben sindsdien de beweringen van de Russische president bewezen.

Er is de afgelopen jaren een felle informatieoorlog gevoerd tegen Moskou, waarbij waarnemers zeggen dat de pogingen van het Westen om de Russische presidentsverkiezingen in diskrediet te brengen de nieuwste intensivering van de campagne vertegenwoordigen.

Het Westen probeert de overwinning van president Poetin in gevaar te brengen, omdat ze altijd bang voor hem zijn geweest”, beweerde Bennett. “En nu zullen ze met deze overwinning vooral bang voor hem zijn, en steeds luider, irritanter en vijandiger worden, omdat ze begrijpen dat deze verpletterende overwinning het Russische volk zal inspireren tot grootsheid en durf om de Europees-Amerikaanse sancties uit te dagen – niet alleen te weerstaan ​​– en te overwinnen. tegen hun."

Dit zal de rest van de wereld ook enorm inspireren om schouder aan schouder met Poetin te staan”, aldus de analist.

Bennett beweerde dat de overtuigende overwinning van Poetin pogingen om de eeuwenoude beschaving van Rusland te verdelen en te verzwakken, zal frustreren. Twee jaar geleden hield de door de Amerikaanse regering gesponsorde Helsinki-commissie een hoorzitting over haar plannen om Rusland te balkaniseren onder het voorwendsel van ‘dekolonisatie’. Het land wordt lange tijd gezien als een bedreiging voor de westerse en Amerikaanse hegemonie vanwege zijn uitgestrekte grondgebied, rijkdom aan hulpbronnen en culturele veerkracht.

De voormalige Amerikaanse vice-president Dick Cheney heeft ooit voorgesteld Rusland op te delen in verschillende kleinere landen, terwijl de voormalige Amerikaanse nationale veiligheidsadviseur Zbigniew Brzezinski pleitte voor de transformatie van het land in een “losjes verbonden” unie van republieken. De Verenigde Staten hebben dergelijke tactieken toegepast in voormalig Joegoslavië en hebben openlijk toegegeven separatisten in China te financieren om de nationale eenheid uit te hollen.

Het Westen begrijpt dat zij met de overwinning van Poetin de kans hebben verloren om de Russische regering, cultuur en bevolking in stukken te hakken, te kannibaliseren en te verzwakken”, aldus Bennett. “Dit is belangrijk omdat de strategie van het Westen altijd het desintegreren en stelen van Russische hulpbronnen is geweest.”

Dit is een geweldige dag voor Rusland en het geeft nieuwe hoop en belofte dat de toekomst een grotere kans heeft op vrede en stabiliteit met president Poetin aan het roer van Rusland dan zonder hem het geval zou zijn”, concludeerde hij. “In de toekomst zullen we zien dat het Russische volk met één stem, één hart en één visie staat, en zij zullen naar voren komen als een dominant politiek land terwijl Europa afbrokkelt in de verwarring van hun eigen jaloezie, afgunst, hebzucht en waanzinnige strijdlust.”


============================================

*   Het is als de kritiek uit Washington en de rest van het westen op het gevangenissysteem in Rusland, terwijl er geen land ter wereld is dat zoveel gevangenissen en gevangenen heeft als de VS.... De niet federale gevangenissen in de VS zijn NB aan de beurs genoteerd, waar de gevangenen slavenarbeid moeten verrichten, daar ze anders van allerlei zaken worden uitgesloten...... Eén dollar per dag 'verdienen' de gevangenen, ofwel zoals gezegd: ze verrichten slavenarbeid!! En precies dat laatste verwijt de VS Rusland..... Voorts is er geen land ter wereld als de VS dat meer dan 120.000 mensen in eenzame opsluiting houdt, velen van hen meer dan tien jaar, isolatiefolter noemt men dat, een ernstige vorm van marteling die mensen zowel geestelijk als lichamelijk kapotmaakt en niet anders kan worden gezien dan als een misdaad tegen de menselijkheid.... Dit moet wel bekend zijn bij de politici en media in de VS en bij de andere westerse media (en politici), maar toch herhaalt men geheel hypocriet de uitlatingen over de gevangenissen in Rusland, zonder te spreken over de wel heel ernstige en smerige gang van zaken in de VS.... 

-------------------------------------

**  Het huidige Oekraïne heeft niets te maken met democratie dan wel enige vrijheid voor de bevolking, waarover men in het westen keihard liegt dat 'we' de vrijheid en democratie in Oekraïne moeten verdedigen, een ieder die een beetje moeite doet kan weten dat dit een wel heel smerige leugen is >> dit is zonder meer bekend bij de reguliere westerse media en politici.... In Oekraïne zijn de meeste politieke partijen verboden, terwijl er geen verkiezingen meer worden gehouden..... Vakbonden zijn verboden, vrije meningsuiting is niet bestaand >> als je je daar uitlaat tegen de Zelensky kliek, wordt je gevangengezet en met een beetje geluk ontloop je nog net een groot pak slaag op straat, verder ligt de pers aan de ketting van de Zelensky junta, waar sinds 2014 een aantal journalisten zijn vermoord, op straat in elkaar geslagen, gemarteld en/of gevangengezet....... Verder heeft de junta in Oekraïne, eerder onder de corrupte miljardair en neonazi  Porosjenko en later onder de corrupte miljonair en fascistische juntaleider Zelensky meermaals opgeroepen alle Russen en hun kinderen te vermoorden, etnische Russen (mensen!!) die daar al vele generaties wonen....  In welk land bestaat het grootste deel van het leger dan wel de leidinggevende officieren uit (neo-) nazi's??!!! Welk land kan je democratie noemen als men oproept een genocide uit te voeren op een minderheid?? Zie wat betreft deze 'verdediging van democratie en vrijheid' verder onder andere de berichten onder de volgende links: 

'Beestachtige Kristallnacht in Odessa (anno 2014) en Oekraïne benoemt oligarchen-gangsters tot gouverneurs en ministers..........' (!!!!) Massamoorden gepleegd op etnische Russen dit na de door de VS georganiseerde, geregisseerde en gefinancierde opstand die begon in 2013 en uitmondde in de door de VS gewilde staatsgreep van 2014 (een coup tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj!!)

'VS is mede hoofdverantwoordelijk voor de dood van een VS-Chileense journalist in een geheime Oekraïense gevangenis..... Leve de democratie en de vrijheid...' (!!!!) (14 januari 2024) Deze link vind je ook in het blok met links onder dit blok, met daaronder het bericht over zijn arrestatie: mei 2023//////.

'Hooggerechtshof Oekraïne heeft beslissing van Neurenberg Tribunaal aangaande SS symbolen naast zich neergelegd....' (!!!!

'Echte democratie kan niet zonder vrijheid van informatie: het westen en de puinhopen van de democratie'

'Oekraïne behandelt Roma op een gewelddadige en bijzonder schunnige manier aldus Sinti Europarlementariër Romeo Franz' (!!!!)

'Het is geen antisemitisme (het feit) vast te stellen dat de Oekraïense president Zelensky Holocaust uitvoerder Bandera vereert' (!!!!) Stepan Bandera was de hoogste Oekraïense nazi voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog......

'Ukraine’s Roma refugees recount discrimination en route to safety' (!!!!Nadat Roma tijdens de Tweede Wereldoorlog o.a. werden vermoord door een Oekraïense SS divisie >> een artikel van Al Jazeera. 

'Oekraïne ontvoert kritische studenten, verbiedt oppositie partijen, sluit onafhankelijke media, begaat oorlogsmisdaden en voert arbeidswetgeving in die een dictatuur waardig is (!!!!) Een 'mooie democratie' die het westen verdedigt in Oekraïne.......

'Oekraïne: grof geweld tegen vluchtende Roma, hoe bedoelt u dat dit land niet fascistisch is.....' (!!!!)

'Oekraïense democratie een schijnvertoning, plus het tegenhouden van gekleurde vluchtelingen door de politie en douane van Oekraïne' (!!!!)

'De Oekraïense president Zelensky is een dictator' (!!!!) Een corrupte, fascistische dictator die sinds de Russische inval vele miljoenen euro's rijker is geworden.....


-------------------------------------

*** De VS heeft 5 miljard dollar gestoken in de opstand met de opzet om de democratisch gekozen Oekraïense president Janoekovytsj tot opstappen te dwingen. De CIA heeft één en ander georganiseerd en geregisseerd, inclusief het 'op de troon zetten' van de miljardair fascist Porosjenko. Hier nog meer redenen waarom Rusland twee jaar geleden heeft ingegrepen: 

Wat betreft de massamoorden op de etnische Russen in Oekraïne hier nog eens de belangrijkste redenen waarom Rusland Oekraïne is binnengevallen (en het kan niet vaak genoeg worden gezegd gezien de enorme eenzijdige vloedgolf aan valse anti-Russische propaganda in het westen): Rusland heeft voor de inval in Oekraïne al een paar decennia met zich laten sollen door de VS en de meeste andere westerse NAVO-lidstaten (die de smerige bips van Washington met grote graagte likken)... Echter je kan een wereldkernwapenmacht lang tarten maar uiteindelijk zal zo'n macht ingrijpen...... De oorlog in Oekraïne is dan ook volledig te danken aan de machinaties van Washington en haar slaafse NAVO-partners en dat gaat nog heel wat verder dan de hiervoor al aangehaalde door de VS georganiseerde, geregisseerde en met 5 miljard dollar gefinancierde coup van 2014 tegen de democratisch gekozen Oekraïense regering Janoekovytsj...... Terwijl het agressieve terreurbondgenootschap NAVO bij oorlogshandelingen altijd onder opperbevel staat van de VS, ofwel de NAVO fungeert als een extra terreurleger van de VS...... Wat dat leger betreft nog eens de alinea die al in het bovenstaande schrijven van mijn hand voorkomt////////: Vannacht (27 februari 2024) werd bekend gemaakt dat Macron van zins is om troepen in te zetten in Oekraïne, mocht het er op lijken dat Rusland de oorlog zal winnen, het Witte Huis zou dit hebben afgewezen en verrassend genoeg liet het Witte Huis tegelijk weten dat dit ook voor de NAVO geldt (ofwel de Biden regering geeft in feite toe dat het de uiteindelijke leiding heeft over de NAVO, ofwel de NAVO troepen vormen inderdaad een extra leger voor de VS....).... De volgende opsomming bevat de redenen voor de Russische inval in Oekraïne, een opsomming die ik overnam uit een ander bericht (maar op 15 februari 2023 heb ik een extra punt [zie het vierde hieronder weergegeven punt] toegevoegd aan dat eerder geplaatste bericht) Deze intussen vaker aangepaste opsomming gebruikte ik voor het eerst in het volgende bericht: 'Ook GB wordt geregeerd door misdadigers en grote bedrijven die lak hebben aan vrede en de volksgezondheid' De belangrijkste redenen voor de Russische inval in Oekraïne:

  • Ten eerstedoor de geschonden (volop bewezen) overeenkomst tussen de voormalige Sovjet president Gorbatsjov en o.a. de destijds Duitse premier Kohl, zijn minister van buitenlandse zaken Genscher en vertegenwoordigers van de regering Bush (de oude Bush), de overeenkomst dat de NAVO zich niet zou uitbreiden richting Moskou......  (geschonden door de VS en de oorlogshitsers van de andere NAVO-lidstaten) Zie o.a: 'NAVO uitbreiding in Oost-Europa is bewezen tegen gesloten overeenkomst met Rusland.......' (!!!!)

  • Ten tweede: door de opstand en staatsgreep die de VS voor en tijdens 2014 bewezen in Oekraïne heeft georganiseerd, geregisseerd en gefinancierd (met 5 miljard dollar). Men hoopte dat Rusland daarop De Krim zou annexeren, maar daar stak de bevolking van dat schiereiland een dikke stok voor door een referendum te organiseren voor aansluiting bij Rusland, men was tegen de staatsgreep tegen de door hen democratisch gekozen president Janoekovytsj en wenste niet onder de corrupte neonazi-juntaleider Porosjenko te leven (die door de VS werd geparachuteerd als 'president' van Oekraïne)..... Het door internationale waarnemers als eerlijk en goed beoordeelde referendum werd door 80% van de bevolking gesteund, een bevolking bestaande uit de oorspronkelijke bevolking van De Krim, etnische Russen en Oekraïners!!! (hetzelfde geldt voor de zich van Oekraïne afgescheiden staatjes Luhansk en Donetsk, die daarna 8 jaar lang werden gebombardeerd door nazi-bataljons van het Oekraïense leger....)

  • Ten derde: wat volgt uit het vorige punt: de 8 jaar lang durende bombardementen op de burgers van de volks republieken Luhansk en Donetsk, waarbij meer dan 14.000 mensen omkwamen (volgens de VN, eerder hield ik 13.000 moorden aan) ofwel deze werden vermoord, waaronder vooral etnische Russen..... Voor de Russische inval in Oekraïne heeft de regering Zelensky haar nazi-troepen opdracht gegeven om de aanvallen op de staatjes Luhansk en Donetsk te verhevigen, ofwel een grote troepenopbouw met zware wapens >> daar lulde men niet over in het westen, nee dat Rusland daarop meer troepen naar haar grens met Oekraïne stuurde leidde tot felle (uiterst hypocriete) reacties in het westen...... Hier moet nog aan worden toegevoegd dat Oekraïne na de coup van 2014 een groot aantal etnische Russen heeft vermoord, het enige nog toegestane tv station, een staatszender, riep zelfs op tot een genocide op etnische Russen en hun kinderen: 'Rutte gaat Zelensky niet aanspreken op oproep tot genocide: ‘Dit is gewoon een misdrijf!’' (!!!!) (een artikel van Nine For News) Op de enige Oekraïense tv zender die nog is toegestaan heeft men opgeroepen elke Rus te vermoorden, zelfs de kinderen, ofwel een oproep om een genocide uit te voeren op de etnische Russen in Oekraïne, die daar een grote minderheid vormen..... Rutte stelt niet te weten of dit waar is, terwijl hij dat zo kan laten uitzoeken, maar laat dat dus achterwege en weigert dus om Zelensky daarop aan te spreken....... En zie wat dat betreft'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen toe tot moord op Russen' (!!!!) Genocide hoort niet thuis in een democratie om het maar zachtjes uit te drukken........ Zie wat dat betreft ook: Neonazi bevolking en 'regering van Oekraïne' roepen op tot vermoorden van etnische Russen (die al generaties in Oekraïne wonen....)'

  • Ten vierde: dom genoeg ben ik dit punt telkens weer vergeten bij deze opsomming, maar wat zoals je zal zien uitermate belangrijk is voor het ingrijpen van Rusland: de akkoorden van Minsk waarbij ook Rusland partij was en waaraan Oekraïne zich niet heeft gehouden >> de corrupte fascist Porosjenko, destijds door de VS geïnstalleerde juntaleider van Oekraïne, stelde vlak na ondertekening zich er niet aan te zullen houden..... De westerse media en politiek durfden ook toen keihard te liegen en die keer dat de afgescheiden staatjes zich niet aan die akkoorden hielden, terwijl juist die staatjes en Rusland de partijen waren die ten onrechte geloofden in die akkoorden...... Onlangs heeft oud-president van Frankrijk Hollande toegegeven dat hij en Merkel, die deelnamen aan de besprekingen die voorafgingen aan die akkoorden, deze akkoorden niet serieus namen, maar Oekraïne tijd wilden geven in de zwaar ongelijke strijd tegen de afgescheiden staatjes...... Moet je nagaan......

  • Ten vijfde: door de al jarenlang bijna het jaarrond durende militaire oefeningen van de VS en de rest van de NAVO langs de Russische westgrens (waar zelfs op het binnenvallen van Russisch grondgebied werd en wordt geoefend)...... 

  • Ten zesde: de militaire oefeningen die de NAVO laatste jaren heeft gehouden in Oekraïne uiteraard met het Oekraïense nazi-leger, terwijl men eerder de wereld wijs probeerde te maken dat Oekraïne niet zou toetreden tot de NAVO...... ha! ha! ha! ha! ha! 

  • Ten zevende: het VS 'raketschild' in Polen, Roemenië en Tsjechië, een schild zogenaamd tegen raketten uit Iran en Noord-Korea, terwijl de afzonderlijke raketten van dat schild in een zeer korte tijd kunnen worden voorzien van meerdere al aanwezige kernkoppen, waarmee men Russische miljoenensteden kan vernietigen.... (dat zou Rusland eens moeten proberen in Canada en Mexico voor de grens met de VS.......)  En zie ook de berichten onder de volgende links (sommige links zal je hierboven ook terugvinden, echter te belangrijk om niet ook hier te noemen//////)

'Putins uitleg over de oorlog in Oekraïne liegt er niet om....' (22 februari 2023)

'Beestachtige Kristallnacht in Odessa (anno 2014) en Oekraïne benoemt oligarchen-gangsters tot gouverneurs en ministers..........' (!!!!) (deze link is hierboven al meegenomen in de redenen die aangeven dat Oekraïne geen democratie is, maar hoort zeker ook in dit blok thuis) Massamoorden gepleegd op etnische Russen dit na de door de VS georganiseerde, geregisseerde en gefinancierde opstand die begon in 2013 en uitmondde in de door de VS gewilde staatsgreep van 2014 (een coup tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj!!)

'NAVO uitbreiding richting Moskou: een politieke fout van historische proporties; plus het arrestatiebevel voor Putin'

'Oekraïne: het westen dwingt Rusland tot het aanvallen van NAVO-doelen. Oud-generaal van Bundeswehr tegen westerse oorlog vs. Rusland' (!!!!)

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'VS en rest NAVO die oorlog in Oekraïne hebben uitgelokt, verklaren Rusland tot gevaar voor het westen.....' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Officieel document toont aan dat de VS de oorlog en energiecrisis in Europa heeft gepland en Rutte verklaart namens ons allen de oorlog aan Rusland' (!!!!) en zie wat dat betreft ook:

'Oekraïne en Taiwan: studie toont aan dat behalve het westen de rest van de wereld Rusland en China steunt' (en zie de links in dat bericht!!) Intussen heeft de VS het middels dreigementen voor elkaar gekregen dat meerdere niet westerse landen het westen 'steunen', gekochte steun, dan wel steun verkregen onder dreiging van sancties......

'Oekraïne: analyse van twee professoren: coup van 2014 oorzaak huidige ellende' (!!!!) (17 maart 2022)  

'Oekraïne: VS beambten geven toe dat ze letterlijk het publiek voorliegen over Rusland' (!!!!) Liegen is ook al zo'n 'mooie westerse waarde', terwijl de Nederlandse VVD premier Rutte wel de kroon spant als het gaat om leugens en bedrog...... (wat dat betreft kan hij zo toetreden tot de CIA) 

'Oekraïne: een door de VS gefabriceerde wereldcrisis' (!!!!)

'Oekraïne: biowapens en de westerse wil om Rusland lam te leggen' (!!!!)

-------------------------------------


'Nuland accidentally reveals the true aim of the West in Ukraine>> Het opgang houden van de oorlog in Oekraïne, daar dit goed is voor de wapenfabrieken in de VS en daarmee tevens het belang dienende van het daarachterliggende militair-industrieel complex en de spuugrijke miljonairs en miljardairs die grootaandeelhouders zijn van deze doodsindustrie......
'How the CIA Destabilizes the World' En dan te bedenken dat de VS, de grootste terreurentiteit ter wereld, ieder land dat het als vijand ziet, ervan beschuldigt destabiliserend bezig te zijn, terwijl deze vereniging van terreurstaten alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen vooral moslims heeft vermoord in de illegale oorlogen die het begon en dat gebaseerd op zware leugens (met hulp van haar andere slaafse NAVO-lidstaten)..... Dit nog naast het illegaal sancties uitoefenen op landen die niet braaf doen wat Washington eist, sancties waardoor ook nog eens extra mensen overlijden door tekorten aan voedsel, medicijnen en medische hulpmiddelen..... Te zot en schunnig voor woorden!!
'Ruttes CV voor de NAVO en commentaar op zijn valse 'Nederland vaasje preek''
'Mail on Sunday hekelt steun van het westen aan Euromaidan-coup in 2014 en stelt dat dit de oorzaak is van de huidige ellende... (eindelijk!!)' (!!!!)

'Hypocriet (en oorlogsmisdadiger) Stoltenberg liegt inzake Oekraïne dat het gedrukt staat' (1 december 2023)

'Wel sancties n.a.v. Navalny's dood, maar géén sancties tegen Israël vanwege de genocide die nu al aan meer dan 35.000 Palestijnen het leven heeft gekost.....' (25 februari 2024) Het is als met de bombardementen op de Houthi's en verdere bevolking van Jemen, terwijl de Houthi's in Jemen zich als één van de weinigen hebben gekeerd tegen de genocide die Israël uitvoert op de Palestijnen, het grootste deel van de tijd geen dode door hun acties tegen schepen met bestemming Israël, pas onlangs vielen de eerste doden (het zou me niet verbazen als de NAVO-schepen dit expres hebben laten gebeuren om hun acties tegen Jemen te legitimeren....).... Maar zoals gezegd wordt Jemen gebombardeerd door de VS, Groot-Brittannië, en nog een paar slaafse NAVO-lidstaten waaronder Nederland..... Ofwel oorlogsvoering tegen een land dat zich verzet tegen de Israëlische genocide op de Palestijnen en ook juist daarom, maar zelfs niet één sanctie tegen Israël, ondertussen hoeft Rusland bij wijze van spreken maar een scheet te laten en het westen neemt nog meer sancties......

'De meest schunnige processen van deze eeuw bijna ten einde: die over de uitlevering van Julian Assange aan de VS' (20 februari 2024)

'Navalny: de waarheid over deze fascistische-misdadiger, geëerd als vrijheidsstrijder en oppositieleider van Rusland: alweer desinformatie van westerse massamedia op topniveau' (18 februari 2024) 

'Westerse sancties onder leiding van de VS: niets anders dan een grove vorm van terreur(16 februari 2024)

'De oorlog tegen de echte journalist Julian Assange, plus die tegen de journalisten in de Gazastrook en Oekraïne' (31 januari 2024)

'VS is mede hoofdverantwoordelijk voor de dood van een VS-Chileense journalist in een geheime Oekraïense gevangenis..... Leve de democratie en de vrijheid...' (!!!!) (14 januari 2024) Zie wat dat betreft ook:

'VS-Chileense journalist Gonzalo Lira gearresteerd door Oekraïense geheime dienst, aandacht in westen: nul komma nada' (9 mei 2023) Later werd deze journalist vermoord in de Oekraïense gevangenis waar hij werd vastgezet..... (zie het bericht onder de voorafgaande link)

'Tony Blinken (VS minister BuZa) is een inhumane, koelbloedige psychopaat' (11 januari 2024)

Oekraïne en de ineenstorting van het Westen  (een artikel van het rechtse platform Frontnieuws)

Dr.Coleman: Dit is misschien moeilijk te geloven, maar het is allemaal waar (11 mei 2023, maar nog minstens zo actueel als destijds!!) (Frontnieuws)  Lezen mensen!!

Jens Stoltenberg brengt ons in oorlog met Rusland (Frontnieuws)

EU is medeplichtig aan VS-plan om Europa in chaos te storten (Frontnieuws)

''Duitsland op oorlogspad tegen Rusland: permanente Duitse basis in Baltisch gebied en pure oorlogshitserij van bondskanselier Scholz' (21 december 2023)

'Oekraïne heeft de van het westen gekregen wapens verkocht aan o.a. Hamas, plus: de CIA controle over dat land......' (27 oktober 2023)

'WaPo’s Report About The US-Ukrainian Spy Alliance Confirms Russia’s Security Concerns' (25 oktober 2023 >> een artikel van Andrew Korybko) 

'Oekraïne: weer twee false flag operaties om Rusland te demoniseren, tevens om wapens en geld los te peuteren van de NAVO-lidstaten en de EU' (15 oktober 2023)

'Gruwelijke choreografie van het bloedbad in het dorp terwijl Zelensky om meer wapens smeekt tijdens de EU-top' (11 oktober 2023; een artikel van het rechtse Frontnieuws, vertaald overgenomen van Finian Cunningham) De zoveelste Oekraïense false flag operatie, deze in het dorp Hroza met 52 vermoorde inwoners, tevens het zoveelste bewijs dat het Oekraïense leger en Zelensky schijt hebben aan de eigen burgers......

'Stoltenberg, NAVO opperhoofd, erkent dat Rusland Oekraïne is binnengevallen vanwege de NAVO uitbreidingen' (!!!!)

'WaPo’s Report About The US-Ukrainian Spy Alliance Confirms Russia’s Security Concerns' (25 oktober 2023) Een artikel van Andrew Korybko.

'Normalisering van oorlogspropaganda door lobby wapenindustrie en westerse media'

''Russische wreedheid' in Oekraïne' (4 oktober 2023)

'Ukraine: the 'unprovoked war' en de enorme oorlogswinsten van de wapenindustrie'

'Terwijl de westerse bevolking sterk verarmt door sancties, heeft de VS de import van uranium uit Rusland verdubbeld....' EU verarming van burgers door de sancties tegen Rusland >> een gotspe van hier tot Tokio...... 

'Ex-VS kolonel maant Oekraïne te stoppen met oorlogsvoering. Plus: Oekraïne toont zich ten overvloede nogmaals volkomen corrupt' (8 september 2023)

'Ukraine’s substandard medical supplies endangering soldiers as war intensifies, volunteers warn' Helaas achter een betaalmuur. Een artikel van het Canadese dagblad en internet platform The Globe and Mail.

'De massamedia hebben doelbewust eigen negatieve artikelen over Oekraïne van het net gehaald, maar helaas voor hen: Carine Knapen heeft er een aantal teruggevondenEn zie de berichten onder de links in dat artikel!! Na publicatie van dat bericht werden de links daarin onbruikbaar gemaakt >> hoeveel bewijs wil je nog hebben dat de westerse bevolkingen worden belazerd??!!!!

'Prigozjins dood: reden voor de westerse massamedia om Putin aan te duiden als dader alsof deze baat heeft bij diens doodEn zie de berichten onder de links in dat artikel!!

'Capitol Hill: één van de plekken in de VS gevuld met oorlogszuchtige psychopatenEn zie vooral ook de berichten onder de links in dat artikel over de enorme VS terreur van de laatste 22 jaar!! 

'NAVO onder leiding van VS verreweg de grootste bedreiging voor wereldvrede (voor zover er nog sprake is van vrede)'

'Oekraïense en VS rapporten stellen dat Kievs incompetentie verantwoordelijk is voor het vernielen van een kathedraal'

'Oekraïne: de reden waarom Rusland is gestopt met de graandeal'

'Oekraïne behandelt Roma op een gewelddadige en bijzonder schunnige manier aldus Sinti Europarlementariër Romeo Franz

'Het is geen antisemitisme (het feit) vast te stellen dat de Oekraïense president Zelensky Holocaust uitvoerder Bandera vereert'

'Kachovkadam na eerder dreigement van Oekraïense commandant daadwerkelijk opgeblazen'

'Femke Halsema (GroenLinks burgemeester A'dam) brengt Oekraïense nazi-groet bij vernietigde Russische tank'

'Canada heeft de diplomatieke banden hersteld met Saoedi-Arabië....' En dan Iran beschuldigen van vrouwenonderdrukking.....

'Bellingcat en CNN vallen alweer keihard door de 'propaganda-mand'Bellingcat wordt betaald door de CIA!!! Zie: 

'Bellingcat wordt betaald door de VS overheid ha! ha! ha! ha!' (!!!!)

'Oekraïne geeft toe: sinds begin oorlog flink aantal Russische propagandisten vermoord' Telegrof artikel, waarin onder andere het bedreigen met de dood van iedereen die negatief over Oekraïne durft te schrijven, waar ook ter wereld...... Je bent al een Russische propagandist als je berichten schrijft over het grote aantal nazi's in het Oekraïense leger en over de massamoorden op etnische Russen door dat leger, zoals de al 9 jaar durende bombardementen op de afgescheiden staatjes in het Oosten van Oekraïne, één van de redenen voor de Russische inval in dat fascistische land.....

'9 mei: de dag waarop Rusland de overwinning viert op nazi-Duitsland en de 'Dag van Europa' misbruikt door bondskanselier Scholz'

'SCOTT RITTER: Twitter Wars—My Personal Experience in Twitter’s Ongoing Assault on Free SpeechLezen mensen!! Scott Ritter is één van de deskundigen die het massamoord verhaal in Boetsja (Bucha) naar de prullenbak verwees, daar op de beelden uit die stad waarop lijken waren te zien op straat, deze na een fiks aantal dagen te hebben gelegen (de Russen waren al dagen eerder vertrokken) niet waren opgezwollen en opengebarsten, wat normaal wel zou zijn gebeurd...... Ofwel die massamoord is in scene gezet (een false flag operatie om Rusland verder te demoniseren)..... Intussen is bekend dat de neonazi's na het vertrek van het Russische legeronderdeel alle burgers hebben vermoord die voedselhulp van de Russen hebben aangenomen, of die hand-en-spandiensten verleenden aan de Russen, dan wel die van etnisch Russisch komaf waren....... Zoals iedereen zou kunnen weten dat het nazi-Azov-bataljon in de staalfabriek in Marioepol burgers als gijzelaars heeft vastgehouden >> getuigenissen te over.....

'Was de Bucha slachting in scene gezet?' (!!!!) De vraag stellen is haar beantwoorden!!

'YouTube online censuur van o.a. video's die aantonen dat de situatie in Oekraïne heel anders is dan voorgesteld in het westen' (!!!!)

'Oekraïne: als je voelt dat je wordt gemanipuleerd is het omdat dit een feit is, plus 'het gebruik van chemische wapens' door Rusland'

'Oekraïne: een rondgang in uiterst hypocriete westerse anti-Russische propaganda'

'Dodenherdenking Dam met Zelensky en het eren van zijn nazi-leger door het westen'

'Moord op Tatarsky wordt in het westen niet gezien als een terreuraanslag: 'logisch' immers hij was een Rus....'

'Anti-Russische hysterie bereikt nieuw hoogtepunt: London Gallery verwijdert een van Eyck schilderij uit 1434 vanwege gelijkenis met Putinha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'VS stelt dat Rusland met de plaatsing van kernraketten Belarus tot een nucleaire gijzelaar maakt....'

'Insanity leads us into tyrrany.' (een video van 3.13 min. die van toepassing is op: de oorlog in Oekraine, de Coronavaccins en de 15 minutensteden >> zien mensen!!)

'Zelensky bezoekt troepen in Isium, met SS embleem op z'n mouw' (!!!!)

'Russen die dienstplicht ontdoken en die werden gebruikt voor demonisering van Rusland door westerse media en politiek, worden gedeporteerd uit de VS' (!!!!Moet je nagaan...!!!

'NAVO uitbreiding richting Moskou: een politieke fout van historische proporties; plus het arrestatiebevel voor Putin'

'12 jaar Mark Rutte: afbraak zorg en verarming bevolking: ga kiezen en stem Rutte eindelijk weg!!'

'Georgië: de VS bezig met de herhaling van de Oekraïne truc'

'WDR 5 over Russische trollenfabrieken

'Ex-generaal Kellogg: we laten Oekraïne vechten met Rusland zodat de VS de handen vrij heeft voor oorlog tegen China.....' (en zie de links in dat bericht naar artikelen over de VS handelsoorlog tegen China, waarbij China het uiteindelijke doel is van de VS en die vereniging van terreurstaten het liefst een oorlog tegen dat land zou beginnen...... 

''Pro-Oekraïense groep' heeft Nord Stream 1 en 2 opgeblazen, inderdaad: de VS!!'

'Aanslagen op Nord Stream pijpleidingen vormen alleen een samenzweringstheorie als de VS wordt aangewezen als dader' (!!!!) (4 oktober 2022)

'Gaspijpleidingen Nord Stream 1 en 2 met explosies beschadigd: Rusland is de dader' (!!!!) (28 september 2022)

'NBC-verslaggever schokt de door propaganda geblindeerde kijkers met waarheid over De Krim' (3 maart 2023)

'Democratische partij VS omarmt Bush en wil dat ook kleine bedrijven profiteren van 'duurzame oorlogsvoering': oorlogswinstmakers' (2 maart 2023)

'VS geeft openlijk toe letterlijk te liegen in haar anti-Russische en Chinese propaganda' (!!!!) (27 februari 2023) En zie wat dit betreft ook de berichten onder de volgende 10 links///////:

'VS buitenlandbeleid: je moet worden vertrouwd door het volk tegen wie je liegt' (!!!!) (17 februari 2023)

'Oekraïne: VS beambten geven toe dat ze letterlijk het publiek voorliegen over Rusland' (!!!!) (22 juli 2022) Liegen is ook al zo'n 'mooie westerse waarde', terwijl de Nederlandse VVD premier Rutte wel de kroon spant als het gaat om leugens en bedrog...... (wat dat betreft kan hij zo toetreden tot de CIA)005247488?s=20

'Officieel document toont aan dat de VS de oorlog en energiecrisis in Europa heeft gepland en Rutte verklaart namens ons allen de oorlog aan Rusland' (!!!!)

'Oekraïne en Taiwan: studie toont aan dat behalve het westen de rest van de wereld Rusland en China steunt' (en zie de links in dat bericht!!) Intussen heeft de VS het middels dreigementen voor elkaar gekregen dat meerdere niet westerse landen het westen 'steunen...' 

'Het VS wereldrijk is gebouwd op ideologische propaganda die de ogen van de westerse bevolkingen gesloten moet houden' (!!!!Onder andere over het feest in de Oekraïense ambassade in Washington gesubsidieerd door wapenfabrikanten uit de VS met: Raytheon, Lockheed Martin, Northrop Grumman, and Pratt & Whitney...... Je behoeft je niet af te vragen of er vertegenwoordigers van deze doodsindustrie aanwezig waren op dat 'feest', uiteraard waren die aanwezig niet zo gek als je bedenkt dat de wapenfabrieken (inclusief die voor rollend, varend en vliegend oorlogstuig) nooit zoveel hebben verdiend dan aan de oorlog in Oekraïne....... Het is zelfs zo dat ze met de productie de tekorten aan wapens bij de VS en haar slaafse NAVO-partners niet bij kunnen werken door de grote giften van oorlogstuig aan Oekraïne, het land onder Zelensky dat zo'n derde van de wapens doorverkoopt aan iedereen die maar wil kopen, zelfs aan terreurgroepen en daarover is men ook ongerust in de VS.......

'De beste journalisten worden vervolgd en uitgekotst, of hoe de westerse volkeren worden gemanipuleerd'

'Zelfs het 'dappere' van Bidens bezoek aan Oekraïne is een leugen, plus het opzeggen door Putin van het New START-verdrag' (21 februari 2023)

'VS leidt terroristen van ISIS op voor het plegen van aanslagen in Rusland en Belarus: westerse burgers wordt gevraagd Rusland en Wit-Rusland te verlaten' (!!!!) (19 februari 2023) Van belang gezien de aanslagen die 22 mei jl. in Rusland werden gepleegd >> zogenaamd door Russen.

'Scott Ritter: Ik ben geen verrader… Liegende politici en de Amerikaanse regering zijn de echte verraders' (8 februari 2023) Een bericht overgenomen van het rechtse Frontnieuws.

'BREKEND NIEUWS: VS wordt door EU gesanctioneerd voor het grote aantal vluchtelingen die het deze eeuw heeft 'geproduceerd'' (16 februari 2023)

'BuZa VS en Yale University: "Rusland houdt duizenden Oekraïense kinderen gevangen in heropvoedingskampen"' (!!!!) (15 februari 2023) De zoveelste doorgeprikte leugen die men blijft herhalen in het westen.......

'Oekraïense leger gebruikt chemische wapens tegen Russische troepen: westerse media zwijgen.....' (!!!!)

'Angst voor en demonisering van Rusland door Rutte en Radio1: 'veiligheid' bestaat blijkbaar uit een kernoorlog tegen Rusland' (!!!!)

'WOIII is een feit..... Scott Ritter: De NAVO is een zelfmoordpil voor de wereld….. Afshin Ellian slaat de Oekraïne plank volledig mis' (!!!!)

'G7 belooft Zelensky langeafstandsraketten: hete (kern-) oorlog met Rusland weer een gigantische stap dichterbij' (!!!!)

'Klaas Knot (directeur DNB) is als admiraal Bauer grootlobbyist van de wapenindustrie en voor een kernoorlog tegen Rusland' (!!!!)

'Woorden van Lavrov verkeerd geïnterpreteerd: India zal zich niet laten misbruiken door de VS en een bericht over de vergadering in VS basis Ramstein'

''Raketaanval' op flatgebouw in Dnipro door adviseur Zelensky toegegeven als schuld van het Oekraïense leger'

'Massamoord in Peru's Ayacucho na de door de VS georganiseerde coup tegen de democratisch gekozen president Castillo'

'Oekraïne: Zelensky en het westen onder aanvoering van de VS, wijzen het door Rusland voorgestelde orthodoxe kerstbestand af.....' Het zoveelste teken dat de VS faliekant tegen een vredesverdrag met Rusland is, eerder al liet Zelensky op voorspraak van de VS weten dat er alleen over vrede kon worden gesproken als Rusland zich geheel uit Oekraïne terugtrok, ook uit De Krim terwijl daar de voor Rusland heel belangrijke marinehavens liggen voor de Zwarte Zeevloot, kortom een totaal belachelijke eis waar Rusland uiteraard niet op kon ingaan...... Eerder was het Rusland die als enige in de vredesakkoorden van Minsk geloofde, de Franse ex-president Hollande gaf een paar maanden geleden///// toe dat hij en bondskanselier Merkel destijds alleen de boel probeerden te rekken en de zwaar corrupte fascist en juntaleider Porosjenko liet als zijn opvolger Zelensky bij ondertekening al weten dat Oekraïne zich niet aan de akkoorden zou houden.....

'Tweede NAVO-lidstaat vecht in Oekraïne tegen het Russische leger.....' Er is in feite al sprake van een hete oorlog tussen de VS en Rusland in Oekraïne daar speciale troepen va de VS al langere tijd op Oekraïens grondgebied meevechten met het nazi-leger van dat land, voorts is er in dat land al maandenlang een heel leger van CIA agenten aanwezig.......

''Wat een geluk' dat Joe Biden en niet Donald Trump de verkiezingen heeft gewonnen: bijna 1 jaar Biden'

'Oekraïne: Zelensky in Washington: de steun van de VS is een investering in democratie en veiligheid..... ha! ha! ha! ha!'

'Hooggerechtshof Oekraïne heeft beslissing van Neurenberg Tribunaal aangaande SS symbolen naast zich neergelegd....' (!!!!)

'Oekraïne: NOS verslaggever Wessel de Jong met krom verslag op weg naar Cherson, CNN en Sky News uit de stad geweerdCNN en Sky News hadden het 'gore lef' om de stad in te trekken voordat het Oekraiense leger alles in scene had kunnen zetten, hun persaccreditatie (perskaart) werd afgenomen.......

'VS roemt andermaal persvrijheid terwijl dat land deze zelf blijvend geweld aandoet'

'Polen krijgt Duitse patriot raketten tegen Russische agressie die werd uitgevoerd door het Oekraïense leger.....'

'Zelensky wil mislukte false flag operatie tot 'een goed eind' brengen, zoals MH17 'tot een eind is gekomen......'' (!!!!) (zie ook de links in dat bericht naar artikelen over rampvlucht MH17 en het niet bestaande democratische gehalte van Oekraïne!!)

'Oekraïense raket neergekomen in Polen doet hitsende psychopaten pleiten voor oorlog tegen Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: Nederland levert T-72 tanks, terwijl Zelensky meer wapens eist en tegen COP27 zegt dat de planeet zich geen enkel geweerschot kan veroorloven: staand applaus..... ha! ha! ha! ha!'

'Rusland nu ook in oorlog met 'westerse waarden' aldus WDR 5'

'Oekraïne: Biden kan beter de rol van de VS in deze oorlog aankaarten dan zich af te vragen hoe Putin deze oorlog kan stoppen' Daarin is een fragment opgenomen van een artikel dat op Moon of Alabama werd geplaatst en wat aangeeft dat het westen keihard liegt over een dreiging door Putin met een kernwapen aanval, iets wat bijna dagelijks wordt herhaald in de zogenaamde westerse onafhankelijke media >> 'Biden's Fearmongers About A Russian Nuclear Threat That No One Has Made' (!!!!)

'Biden dwarsboomt telkens weer vredesbesprekingen tussen Rusland en Oekraïne: het met opzet rekken van de oorlog....' (!!!!)

'NAVO met vloot naar Oostzee om daar gaspijpleidingen te beschermen: de vraag is tegen wie'

'OPEC verlaagt onder druk Saoedi-Arabië de oliewinning met 2 miljoen vaten: energie sancties van EU tegen Rusland komen terug als boemerang' Ten tijde van het schrijven van dit bericht dreigde Biden met sancties aan het adres van Saoedi-Arabië, daar hij eerder tevergeefs die reli-fascistische dictatuur bezocht voor een verlaging van de olie- en gasprijs door juist meer te produceren..... ha! ha! ha! ha! ha! Saoedi-Arabië (S-A) dat qua geweld, ook tegen vrouwen in eigen land oneindig veel verder gaat dan Iran, verder zou dit land moeten worden gesanctioneerd onder andere voor het uitvoeren van een genocide op de sjiitische bevolking van Jemen (dat zou Rusland moeten proberen en let wel >> de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk helpen naast de andere Golfstaten S-A met het uitvoeren van die genocide....).... Echter er worden geen sancties ingesteld tegen de terreurstaat S-A, integendeel men doet maar al te graag zaken met die bloedige reli-fascistische dictatuur.... (een dictatuur die wordt geleid door het koningshuis van dat land, een koningshuis waarmee 'ons koningshuis' vriendschappelijke banden onderhoudt....)

'Evolving Big Brains Only To Go Extinct From Stupidity: Notes From The Edge Of The Narrative Matrix' Een artikel van Caitlin Johnstone.

'Ruslands annexatie van bezette Oekraïense gebieden: een donkere dag voor de wereld of......'

'Oekraïne: Rusland zou archieven over de Holocaust vernietigen en monumenten daarvoor vernielen'

'A Good And Righteous Proxy War Wouldn’t Need Such Cartoonish PR' Een artikel van Caitlin Johnstone.

'Lesbrief naar aanleiding van de Russische invasie in Oekraïne' Indoctrinatie van kinderen en studenten met anti-Russische propaganda.....

'Giorgia Meloni en de wereldwijde terugkeer van het fascisme'

'Olaf Scholz, de Duitse premier, naar het 'vredelievende' Saoedi-Arabië en andere Golfstaten voor leveringen van 'duurzaam LNG'' (!!!!) Onbegrijpelijk ook dat men wel LNG uit de VS koopt, maar Rusland uitsluit van levering (en dan Rusland beschuldigen van het gebruik van energie als wapen.....), terwijl de VS alleen deze eeuw al meer dan 5 miljoen mensen heeft vermoord, in 4 illegale oorlogen (en de militaire steun voor oorlogen in Afrika), oorlogen die daarnaast miljoenen mensen op de vlucht hebben doen slaan en die vreselijke verwoestingen tot gevolg hadden >> echter daarvoor niet één enkele sanctie..........

'Kabinet Rutte 4 liegt over het energieprijsplafond dat het gedrukt staat met een 'mooie rol' van D66 minister Jetten'

'Rijksbegroting 2023 en de 'reparaties van de koopkracht' vs. sancties tegen Rusland, plus de toespraak van Putin'

'Waar blijft de heftige verontwaardiging over de Azerbeidzjaanse aanval op Armenië, waar men de mond vol heeft over Oekraïne......'

'Oorlog in Oekraïne: grote Wall Street banken (en aandeelhouders) behalen enorme winsten door te speculeren met voedsel en energie.......' (!!!!)

'Michail Sergejevitsj Gorbatsjov 2 maart 1931 - 30 augustus 2022'

'Brief aan de Russische bevolking over 'Defender 2020', de zoveelste militaire NAVO oefening langs de grens van hun land'

'Kritiek leveren op Rusland en China terwijl het grootste deel van de wereld leeft onder de bloedige knoet van de VS is uitermate grof'

'Oekraïne: de VS politiek voor permanente oorlogsvoering en de NAVO-Duitse aankondiging van oorlog met Rusland.....' (!!!!)

'Gasbesparing en armoede door onverantwoorde sancties tegen een land dat qua geweld nog niet in de schaduw kan staan van de VS' (!!!!)

'Rusland zou kerncentrale Zaporizja die het bezet houdt zelf bombarderen: hoe geloofwaardig kan dat zijn' (!!!!) Ongelofelijk dat men in het westen deze overduidelijke leugen van de Zelensky propagandamachine gelooft dat zegt dan ook genoeg over de hersenspoeling van de westerse volkeren met de enorme golf aan anti-Russische propaganda.... En dat beste bezoeker zegt genoeg over de valse westerse media en politiek......

'Russische economie draait veel beter dan verwacht terwijl de westerse volkeren zuchten onder de sancties tegen dat land' (!!!!)

'Oekraïne: hopeloze en redeloze westerse propaganda tegen Rusland......'

'Andreas Audretsch (partij: Die Grünen) pleit hypocriet voor grote progressieve samenwerking tegen opkomend fascisme en Putins Rusland' (en zie de links in dat bericht!!)

'De mensheid blind en doof gedwongen op weg naar de apocalyps' (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: Rutte gaat Cherson herbouwen..... ha! ha! ha! ha! ha!

'Oekraïne: westerse 'stabilisatie van het conflict': levering van wapens, straaljagers en troepen' (!!!!) (25 januari 2022)

'Duitse verontwaardiging over behandeling krijgsgevangenen WOII door Sovjet-Unie: onderdeel van de anti-Russische propaganda aangaande Oekraïne'(!!!!)

'Oekraïne: onvervalste westerse propaganda waarin men zich afvraagt of Putin blufpoker speelt door het westen met 'oorlogsretoriek te bestoken.....''

'Anti-Russische propaganda, een kleine trieste rondgang in het hersenspoelen van de westerse bevolking' (24 maart 2021)

'4 mei 2022: dodenherdenking en verkregen vrijheid'

'Oekraïne is vergeven van speciale westerse troepen en spionnen' (!!!!)

'Oekraïne: westerse proxyoorlog tegen Rusland toont nog eens aan dat politici lak hebben aan luchtvervuiling, volksgezondheid en armoede'

'Stop toetreding Oekraïne tot EU' (en zie de links in da bericht o.a. die over associatieverdrag met Oekraïne)

'Rutte: ’Oorlog in Oekraïne is ook onze oorlog, daar moeten we het eens over worden’ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Turkse terreurdictatuur chanteert NAVO over toelating Zweden en Finland'

'Media en denktanks in de VS bereiden het volk voor op oorlog met China' (!!!!) (en zie de links in dat bericht!!)

'Oekraïne: de VS was in staat deze oorlog te voorkomen, alleen al door Kiev te beschermen tegen nazi's'

'Oekraïne: om Rusland te straffen haalt Joe Biden de banden aan met de reli-fascistische dictatuur Saoedi-Arabië..... ha! ha! ha! ha!' (!!!!) En zie wat dat bericht betreft ook:

'9 mei de herdenking in Rusland van de overwinning op nazi-Duitsland en de dood van 27 miljoen Russen, terwijl Duitsland Rusland de les leest' (!!!!)

'Truth on Ukraine. Glory to WHAT?' (!!!!)

'Oekraïne: 'Russische militairen verkrachten baby's' (!!!!) en zie wat dit betreft:

'Oekraïense regeringsambtenaar ontslagen na ongefundeerde beweringen over Russische oorlogsmisdaden' De claim van het verkrachten van baby's door Russische militairen.....

'Bob Rae (Canadese ambassadeur VN) vindt dat Rusland en de VS het vetorecht in VN Veiligheidsraad moet worden ontnomen'

'Oekraïne: het westen heeft zakelijk bewezen totaal onbetrouwbaar te zijn. Baerbock (min. BuZa Duitsland) doet overbodige beloften aan de Baltische staten' (!!!!)

'Vredesmarsen in Duitsland gedemoniseerd vanwege Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne crisis: Bill Clinton één van de aanstichters van de crisis' (!!!!)  Terwijl de vrouw van deze schoft, Killary Clinton als minister van BuZa onder Obama 5 miljard dollar vrijmaakte om een opstand en coup te organiseren in Oekraïne.....

'VS is plotseling 'bezorgd' over mensenrechtenschendingen in India, reden: India steunt Rusland'

'Rijk en regering wantrouwen burgers: massale controles op personen, plus druk op grote techbedrijven voor censuur op sociale media.......'

'Instagram censureert berichten die niet passen in het buitenlandbeleid van de VS' (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over censuur!!)

'Oekraïne: de oorlog wordt door grote bedrijven misbruikt om regels voor meer duurzame landbouw tegen te houden......'

'Rusland uit UNHRC gezet waarvan Saoedi-Arabië eerder voorzitter was.......'

'Canada heeft besloten 'verantwoorde olie' te winnen in oceaan op 1 kilometer diepte........' 'Verantwoorde olie', dus niet uit Rusland, olie uit de VS, Saoedi-Arabië of de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) is blijkbaar wel verantwoord...... ha! ha! ha! ha! ha!

'Marioepol in puin gelegd door Azov-bataljon van Oekraïense leger' (!!!!) False flag operatie......

'VS inlichtingen experts en luchtmachtofficieren: Russische aanpak Oekraïne duidt op voorzichtigheid ter voorkoming van zoveel mogelijk burgerslachtoffers' (!!!!)

'Oekraïne: de grote winnaars' (met een korte update van 26 maart 2022)

'Massa executie van 81 mensen in Saoedi-Arabië: aandacht in (hysterische) westerse media nul komma nada!!' (!!!!Die media waren de afgelopen maanden te druk met het maken van valse anti-Russische propaganda!! Vergelijk dat eens met de situatie in Oekraïne, terwijl de Saoedische terreurcoalitie al jaren een genocide uitvoert in Jemen die aan minstens 500.000 mensen het leven moet hebben gekost, begin vorig jaar (2021) werd al bekend gemaakt dat minstens 100.000 kinderen zijn omgekomen in Jemen door de blokkades van die terreurcoalitie, blokkades die op zee mede worden uitgevoerd door de VS.......

'Oekraïne: generaal haalt westerse propaganda door de mangel'

'Oekraïense leger bombardeert eigen burgers en presentators tv programma verbijsterd over getuigenis aangaande Oekraïne' (!!!!)

'Oekraïne: kinderziekenhuis Marioepol was vanaf eind februari dit jaar in gebruik als legeronderkomen' (!!!!)

'Oekraïne: de nazistrijders van de VS' (!!!!)

'Oekraïne: Facebook en Instagram staan oproepen tot moord op Russen toe' (!!!!)

'Putin wast het westen nog eens de oren' (!!!!)

'Oekraïne: de strijd tegen de waarheid over de bloedige VS terreur plus de enorme westerse hypocrisie'

'Oekraïne en 'het truckers protest' tegen COVID-maatregelen in Canada van fundamentalistisch religieus rechts, racisten en ander tuig? Eén grote leugen!!'

''Russische propaganda': het laatste excuus voor nog meer 'democratische censuur' op de sociale media' (!!!!)

'Oekraïne: belangrijke punten die niet mogen worden vergeten, ondanks de propagandawals die over ons heen wordt gereden'

'Oekraïne: wie jarenlang een wereldmacht tart moet niet opkijken als deze uiteindelijk optreedt' (!!!!)

'Oekraïne: Rusland erkent Luhansk en Donetsk, de westerse wereld alweer hypocriet op de kopEn zie de links in dat bericht!!

'Westerse Oekraïne leugens' (!!!!)

'Oekraïne: Russische 'propaganda' is informatie die VS propaganda weerlegt' (!!!!)

'Oekraïne: waarom niet de reguliere media direct laten leiden door de CIA en is de VS wellicht bezig met de voorbereiding van een aanval op Rusland'

'Propaganda niet alleen voor oorlogsvoering maar levensbepalend zoals die voor het Verdrag van Maastricht'

'Generaal Stoss: VS ziet een 'epische nucleaire dreiging' van China en Rusland' (!!!!)

'Oekraïne crisis: het feit dat het westen dit sprookje in de wereld hielp 'heeft voorkomen' dat een Russische inval plaatsvond.......'

'BREKEND NIEUWS: Oekraïne crisis: de CIA heeft Disney overgenomen: beweringen zonder enig bewijs dat Rusland een 'false flag video' gebruikt zijn 'waar....''

'Oekraïne: het conflict berust puur op aannames die werden en worden gelanceerd door de VS en haar NAVO-partners' (en zie de links in dat bericht!! Waarvan je de eerste hieronder vindt)

'VS begint 'troll farm', alsof Hollywood en de massamedia al niet genoeg VS propaganda maken..........'

'Strijd opgelaaid in Oost-Oekraïne tussen het leger en 'door Rusland gesteunde rebellen', aldus BBC World Service

'De VS zet zichzelf wat betreft Rusland, China en Iran geopolitiek schaakmat

'VS eist dat Rusland haar troepen terugtrekt van de Oekraïense grens en volgens inlichtingenbron: politiek het grootste gevaar voor burgers VS........'

Ook van belang is de volgende leugen van Blinken, de VS minister van BuZa, waar de politiek en de media in de VS het volk eerst angst aanjagen en dan aannemen dat oorlogsvoering is geoorloofd: 'Tony Blinken (VS minister van BuZa) liegt als hij zegt dat de VS alleen met toestemming van het volk geweld gebruikt in het buitenland

'Tony Blinken heeft de Oekraïense president Zelensky de wacht aangezegd: zijn land is officieel een VS kolonie' (!!!!Zelensky werd na zijn aantreden als president al door de VS en de neonazi's in zijn land onder druk gezet daar hij de banden met Rusland wilde aanhalen...... Zie wat dat betreft ook:

'Putin gaf het westen een memorabele les geopolitiek'

Rusland zou De Krim hebben geannexeerd, echter de bevolking besloot in een dik gesteund referendum (goedgekeurd door internationale waarnemers) zich aan te sluiten bij Rusland, al hoopte het westen dat Rusland inderdaad De Krim zou annexeren, niet voor niets ook dat het westen deze leugen levend probeert te houden.... Zie:  'De Krim het echte verhaal: geen annexatie maar de vrijwillige aansluiting bij Rusland, zelfs Oekraïners stemden voor' (!!!!)

'Zelensky (president Oekraïne) ingepakt door neonazi's en beloften aan EU gedaan door Porosjenko'(!!!!)

'Oekraïne: opnieuw neonazi protesten op Maidanplein, vanwege Rusland vriendelijk handelen door president Zelensky' (!!!!)

'
Snowden vindt het ongelofelijk dat de media VS politici niet aanspreken op totaal verschillende reacties n.a.v. 'klokkenluiden''

'
Joe Biden heeft al lang toegegeven dat hij Oekraïne onder druk zette een openbaar aanklager te ontslaan die zijn zoon vervolgde' (!!!!)

'
Oekraïne kondigt staat van beleg af vanwege 'Russische agressie' in de Zee van Azov'

'
VS torpedojager arriveert in Zwarte Zee terwijl de boel daar op scherp staat........'

''
Porosjenko (Oekraïne) roept de NAVO op tot oorlog tegen Rusland'

'
Election ploy? Poroshenko declares martial law in Ukraine after Kerch standoff'

'
VS senator Rand Paul stelt n.a.v. NAVO-top dat men de zaak moet bekijken vanuit het Russische perspectief' (!!!!)

'
Putin en Trump halen spanning uit de lucht >> de westerse wereld schreeuwt moord en brand......'

'
Afspraken met de VS maken? Voor je het weet heb je te maken met een 'verspreking' van de president..... ha! ha! ha! ha! ha!'

'
Oekraïne, Georgië en Moldavië hebben oud bondgenootschap doen herleven, in voorbereiding op NAVO lidmaatschap en verdere actie tegen Rusland........' (!!!!)

'
De Krim, Georgië en Syrië >> de anti-Russische propaganda.....' (!!!!)

'
Oekraïne en NAVO bezig met uitlokking WOIII.........

'
VS levert neonazi-leger Oekraïne voor 250 miljoen dollar aan wapens'

'Oekraïne het toneel van grootschalige luchtmachtoefeningen met VS en NAVO, naast een enorme militaire VS/NAVO oefening in Noorwegen' (!!!!)

'Okkupert een Noorse serie die de angst voor de Russen moet aanwakkeren en de grootste anti-Russische NAVO oefening in decennia.........' (!!!!)

'Duitsland doet mee in het koor van de wolven: Russische cyberterreur!' (!!!!Sinds de Russische inval in Oekraïne (het is bij deze toevoeging 21 juli 2022)  hoor je nog amper leugens over Russische cyberaanvallen, terwijl westerse 'deskundigen' van oorlogshitsende denktanks al kort na de invasie stelden dat Rusland dit middel nog veel vaker zou gebruiken tegen het westen..... Het is dan ook zo dat vooral vanuit Oekraïne werd gehackt en niet door etnische Russen!! (er wordt trouwens ook vanuit Nederland veelvuldig gehackt in het buitenland....)

'Oekraïne meldt 'flagrante schending' akkoord van Minsk........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!Eind 2022 gaven de destijds Franse president Hollande en Duitse bondskanselier Merkel toe dat ze deze besprekingen niet serieus namen en hun medewerking gaven om Zelensky en zijn kliek meer tijd te geven (om de afgescheiden staatjes in Oost-Oekraine te vernietigen!! Terwijl ook Oekraïne deze 'vredesbesprekingen' aan de laars lapte.....)

'Oekraïne: zwaar gekleurd nieuws van de NOS, u weet wel, een 'onafhankelijke' zendgemachtigde.........' (!!!!) En zie wat dat betreft ook de berichten onder de volgende 2 links:

'Oekraïne: gekleurde berichtgeving NOS en Radio1 deel 880

'Minsk vredesbesprekingen en een sterk staaltje anti-Russische propaganda..........' (!!!!)

'Geert Jan Hahn en zijn 'deskundige' gekleurde kijk op Oekraïne........ AAJAAAJAAAJ!!!'


-------------------------------------

Let op!! De ruimte om reacties weer te geven werkt niet altijd. Als je commentaar hebt en het lukt niet op de normale manier, doe dit dan via het mailadres trippleu@gmail.com, ik zal deze dan opnemen onderaan in het bewuste artikel, althans als je geen geweld predikt, voorts plaats ik jouw reactie ook al staat deze diametraal tegenover dat bericht. Alvast mijn dank voor jouw eventuele reactie, Willem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten