Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 28 mei 2023

Canada heeft de diplomatieke banden hersteld met Saoedi-Arabië.....

(als je het Engels niet machtig bent, zet dan de tekst in Google translate dat je rechts bovenaan deze pagina ziet staan, eerst om in het Engels door in het menu van Google translate op Engels te klikken, waarna je weer kan klikken op die vertaalapp en je dan bovenaan in het menu Nederlands ziet staan, klik daarop en de hele tekst staat in het Nederlands, de vertaling is van een redelijk goede kwaliteit. Let wel in dit geval >> de tekst in de afbeeldingen wordt niet omgezet in het Nederlands en de video is niet ondertiteld)

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

CBC Radio1 bracht afgelopen woensdag in het nieuws van 5.00 u. het bericht dat Canada de diplomatieke banden met Saoedi-Arabië (S-A) heeft hersteld, nadat deze in 2018 verbroken werden daar Chrystia Freeland, destijds de Canadese minister van buitenlandse zaken van Canada, een Twitterbericht deed uitgaan waarin zij zware kritiek had op de omgang met feministische activisten door die reli-fascistische 'koninklijke' dictatuur........* De oud-minister zegt nu dat zij destijds 'te harde woorden heeft gebruikt.....'

16:46

2 augustus 2018

(wel heel erg 'harde woorden' vind je 'ook niet?')

Gegarandeerd dat deze oud minister onder druk is gezet om deze uitlating te doen en dat door de regering Trudeau..... Dit daar de Canadese premier Trudeau afgelopen november (2022) contact had met de Saoedische kroonprins en psychopathische moordenaar Mohammad bin Salman (MBS), de psychopathische moordenaar die verantwoordelijk was voor de moord op en het in stukken zagen van het lijk van de Saoedische-VS journalist Khashoggi..... 

Oud-minister Chrystia Freeland, foto AFP.

De besprekingen tussen Trudeau en MBS hebben geleid tot het herstellen van de diplomatieke banden tussen de twee landen..... Moet je nagaan >> dezelfde Trudeau die keer op keer zo'n grote bek opzet over Rusland en Putin...... Canada is als lid van de NAVO mede verantwoordelijk voor de inval van Rusland in Oekraïne, terwijl de regering Trudeau met geen woord heeft gerept op de massamoorden op etnische Russen in Oekraïne na de staatsgreep in 2014 tegen de democratisch gekozen president Janoekovytsj...... 

Massamoorden gepleegd door het nazi-leger van Oekraïne die in de afgescheiden staatjes in Oost-Oekraïne tot de dood van meer dan 14.000 inwoners hebben geleid >> let wel dit is een cijfer van de VN dat medio vorig jaar werd bekendgemaakt, ofwel dat aantal moet intussen veel hoger liggen....... De bombardementen van dat nazi-leger hebben er tevens toe geleid dat meer dan één miljoen etnische Russen zijn gevlucht naar Rusland.... Canada heeft als bijna de gehele rest van het westen geen woord van kritiek geleverd op die massamoorden......

Daarover gesproken, over dat geen kritiek leveren op massamoorden >> Canada heeft als de rest van westerse landen tevens geen woord van kritiek geleverd op de genocide die Saoedi-Arabië heeft uitgevoerd in buurland Jemen, waarbij meer dan twee jaar geleden al meer dan 500.000 mensen werden vermoord door ofwel bombardementen dan wel honger of een tekort aan medicatie of het gebrek aan medische zorg, daar de Saoedische terreurcoalitie de ziekenhuizen en medische posten in door Houthi's beheerst gebied hebben vernietigd, let wel >> met militaire hulp van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk.....

Kortom Canada gaat weer diplomatieke banden aan met een land waar vrouwen derderangs mensen zijn, die amper of geen rechten hebben, tevens een land waar mensen in het openbaar worden geëxecuteerd (mannen door onthoofding en vrouwen door steniging), gemarteld en op grote schaal mensenrechtenactivisten opsluit, zoals de eerder genoemde feministische activisten...... Terwijl de Canadese premier Trudeau zoveel commentaar had op de Iraanse omgang met vrouwen.... Wat een hypocriet die Trudeau en dat geldt voor een heel groot deel van de Canadese bevolking!!

Tot slot moet ik helaas opmerken dat de gehele westerse wereld zo hypocriet is en dat om dezelfde redenen >> import van olie en gas uit de bloedige dictatuur S-A en dat om zoals eerder opgemerkt het westen onder aanvoering van de VS sancties heeft genomen tegen Rusland, NB vanwege de onontkoombare ingreep van Rusland in Oekraïne, gedreven door de door de VS georganiseerde opstand en staatsgreep van 2014 in dat land, die tot massamoorden op etnische Russen heeft geleid...... Het voorgaande terwijl de VS deze eeuw oneindig veel meer ellende heeft veroorzaakt met haar illegale oorlogen, waarbij in een onnoemelijk aantal oorlogsmisdaden meer dan vijf miljoen mensen zijn vermoord......

* Koninklijke dictatuur, waarmee 'ons koningshuis' hartelijke banden onderhoudt.......

---------------------------------------------

Zie ook: 'Van Sparrentak (GL in EU) is voor censuur op het net en 'groene minister Baerbock' vloog vandaag voor de 89ste keer sinds haar aantreden' (16 april 2023)

'Oeganda verbiedt homoseksualiteit........' (23 maart 2023.....) (en zie de links in dat bericht!!)

'Novak Djokovic vanwege niet gevaccineerd zijn geweigerd voor 2 tennistoernooien in VS' (7 maart 2023) (en zie de links in dat bericht naar meer artikelen over de Coronahysterie)

'VS buitenlandbeleid: je moet worden vertrouwd door het volk tegen wie je liegt' (17 februari 2023) (zie o.a. de berichten onder de links in dat schrijven over de zware terreur die de VS al zo lang uitoefent over de wereld)

'Ursula von der Leyen: een corrupte vijand van de democratie' (24 januari 2023)

'Top hypocrie't Michael McFaul (ex-ambassadeur VS in Rusland): "Er zijn geen onschuldige Russen"' (23 januari 2023) (zie in dat bericht o.a. de redenen waarom Rusland Oekraïne is binnengevallen)

''Wat een geluk' dat Joe Biden en niet Donald Trump de verkiezingen heeft gewonnen: bijna 2 jaar Biden' (27 december 2022)

'Qatar WK Voetbal opperhoofd van dat land met kritiek op journalisten die nog een dode slaaf hebben gemeld voor dit onzalige toernooi' (11 december 2022)

'VS roemt andermaal persvrijheid terwijl dat land deze zelf blijvend geweld aandoet' (en zie de links in dat bericht o.a. naar artikelen over Julian Assange!!)

'OPEC verlaagt onder druk Saoedi-Arabië de oliewinning met 2 miljoen vaten: energie sancties van EU tegen Rusland komen terug als boemerang' Vannacht (toen ik dit schrijven toevoegde aan de link was het 12 oktober 2022) hoorde ik op CBC Radio 1 Charlottetown, dat Biden sancties wil nemen tegen de Golfstaten vanwege de verlaging van de olieproductie..... ha! ha! ha! ha! Ja deze oorlogsmisdadiger heeft een blauwtje gelopen bij de Saoedische kroonprins en massamoordenaar Mohammad bin Salman (MBS), toen Biden volkomen tegen zijn verkiezingsbelofte in om van Saoedi-Arabië een MBS paria's te maken. Biden bezocht MBS ten einde een verlaging van de olieprijs te bewerkstelligen en gaf hem een een vriendschappelijke vuist alsof het zijn beste vriend was.....: 

Biden wil relatie met bondgenoot Saoedi-Arabië 'herevalueren' na  productieverlaging OPEC+Twee oplichters en massamoordenaars die allang levenslang in de Scheveningse gevangenis hadden moeten zitten en dat zonder enige vermindering van straf!! Lees ook:

'De VS moet zich niet schamen over bezoek Biden aan Saoedi-Arabië: hypocrisie van de hoogste plank'

'Kabinet Rutte 4 liegt over het energieprijsplafond dat het gedrukt staat met een 'mooie rol' van D66 minister Jetten'

'Zonne-energie record en toch stijgt de stroomprijs: hoe we dag in dag uit worden belazerd' (1 september 2022)

'D66 zet definitief valsgroene masker af en is als EU lidstaten blij met de oorlog in Oekraïne: de weg naar duurzame energie is verlaten' (5 juli 2022)

'Middendorp (opperhoofd der strijdkrachten) wil ook Syrië bombarderen, alleen op die manier is IS eronder te krijgen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (27 juli 2015)

'Koenders (PvdA minister) vindt het normaal dat Turkije onze bondgenoot in Irak, de Koerden bombardeert........'

'Stoltenberg ('opperhoofd' NAVO) voorafgaand aan NAVO raad: alle terreur moet bestreden worden....... AUW!!!'

'Han ten Broeke over de Koerden en de F16.... OEI!!!

-----------------------------------------------------

Voor nog veel meer berichten over met name Saoedi-Arabië, klik op dat label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten