Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 mei 2023

Femke Halsema (GroenLinks burgemeester A'dam) brengt Oekraïense nazi-groet bij vernietigde Russische tank

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice in Google Translate)

 

Alsof de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog (WOII) niet 26 miljoen Russen hebben vermoord en de Oekraïense nazi's onder leiding van Stepan Bandera niet een enorm aantal Joden, Roma, Russen en linkse politici hebben vermoord, bracht de Amsterdamse GroenLinks burgemeester Halsema de Oekraïense nazi groet: "Slava Ukraini...." Alsof ze de SS-divisie van Oekraïne eert, iets dat in Oekraïne jaarlijks openlijk met gestrekte rechterarm feestelijk wordt herdacht en dat gecombineerd met het vieren van het grote aantal slachtoffers dat deze divisie maakte tijdens de Tweede Wereldoorlog...... 

Foto bij Geen Stijl artikel: 'Gemeente @AmsterdamNL en @DeBalie: die tank op Leidseplein is een ordinaire Trophy Kill uit etnische Mongools/Russische grensstad' In dit artikel wordt de Russische inval in Oekraïne veroordeeld. Voort is de video te zien waarin nitwit Youri Albrecht, directeur van De Balie (ha! ha!) een journalist aanvalt door diens microfoon af te pakken, daar deze hem vroeg of de NAVO het project 'Russische tank' heeft gefinancierd..... Geen Stijl blijft Albrecht bij zijn voornaam Youri noemen want men is daar, als bij de Telegrof, groot fan van deze rechtse hufter.

Gelukkig had Halsema toen ze deze nazi-groet bracht wel de ambtsketen van de burgemeester om, zo laat ze ten overvloede zien dat ze de stad regeert als een burgemeester in oorlogstijd..... ONGELOFELIJK!!!

Hoe is het mogelijk dat figuren als Halsema uitspraken doen waarvan ze de betekenis niet kennen?? Ik kan me dan ook niet voorstellen dat Halsema voorafgaand aan het doen van die nazi-groet, niet is gewaarschuwd dit na te laten..... Eerder liet VVD aartsleugenaar en godbetert premier Rutte dezelfde uitspraak horen, terwijl deze ploert weigerde om bij zijn eerste bezoek aan Oekraïne (zijn eerste bezoek na de inval van Rusland) Zelensky aan te spreken op de oproep van overheidswege elke Rus en hun kinderen te vermoorden, ofwel een regelrechte oproep van de Oekraïense overheid tot het plegen van genocide...... Halsema en Rutte hebben er klaarblijkelijk geen probleem mee de Oekraïense nazi-groet te brengen ter aanmoediging van die oproep tot genocide...... (want daar komt het wat mij betreft op neer!!!)

Rutte ging tijdens zijn eerste bezoek aan Oekraïne na de Russische inval zover dat hij een krans legde bij het monument voor nazi-militairen die tijdens de bombardementen op burgers in het oosten van het land door het verzet van de afgescheiden staatjes om het leven zijn gebracht...... Ondanks zijn weigering Zelensky aan te spreken op de oproep tot genocide, heeft Rutte er geen moeite mee de Oekraïense nazi-groet te brengen..... En dan te bedenken dat Rutte vroom heeft lopen doen tijdens de Dodenherdenking op 4 mei, een herdenking van alle doden die met het Duitse nazi-geweld, en dat van andere nazi-gezinde Oost-Europese landen (als Oekraïne) om het leven zijn gebracht..... (vergeet daarbij niet dat Nederland in verhouding de meeste Joden, Roma en Sinti heeft afgevoerd met hulp van.... de Nederlandse politie!!)

Walgelijk trouwens om een vernielde Russische tank ten toon te spreiden, hoe gestoord in je kop moet je zijn, zeker als je nog niet half weet wat er in Oekraïne is gebeurd en gebeurt?? Ondanks dat hebben de totale onbenullen Halsema en Rutte er in het geheel geen moeite mee om de Oekraïense nazi-groet te brengen......

Waarom hebben Halsema, Rutte en andere neoliberale schoften nooit bij Oekraïne aan de bel getrokken toen na de door de VS georganiseerde, geregisseerde en met vijf miljard dollar gefinancierde opstand en staatsgreep tegen een democratisch gekozen president, etnische Russen op massale manier werden afgeslacht??!!! Acht jaar lang hadden Rutte en Halsema daarna de tijd om ook de smerige oorlogsmisdaden van het Oekraïense nazi-leger tegen de burgers van de afgescheiden staatjes te veroordelen, maar nee geen woord van kritiek daarop, terwijl datzelfde geteisem nu dus zelfs de Oekraïense nazi-groet brengt......

Waarom heeft Halsema de laatste acht jaar geen Oekraïense tank laten zien of een stuk geschut waarmee het Oekraïense nazi-leger meer dan 14.000 burgers van de afgescheiden staatjes in Oost-Oekraïne heeft vermoord?? Nee, Halsema brengt liever openlijk de Oekraïense nazi-groet......

Hoe moeilijk moet het zijn het om niet te willen zien hoe het nazisme in Oekraïne wordt gevierd?? Hoe moeilijk moet het zijn voor Rutte en Halsema om de vele beelden te ontwijken van Oekraïense nazi-militairen die met gestrekte rechterarm de Hitlergroet brengen, wat ook geldt voor de feestelijke optochten van burgers in Oekraïne die met gestrekte rechterarm Bandera en zijn SS divisie eren en feestelijk vieren dat deze divisie een enorm aantal mensen heeft vermoord?? Kan me niet voorstellen dat deze twee hufters deze beelden niet hebben gezien...... 

Halsema is er trots op dat haar opa's tijdens de Tweede Wereldoorlog ofwel in het verzet zaten dan wel onderduikers hebben opgenomen, zo liet ze bij de vernielde Russische tank weten en ze had zelfs het gore lef om bij die tank te herinneren aan de nazi-Duitse bezetting van ons land, alsof dat eigenlijk Russen waren van wie de nazi's zoals gezegd gvd 26 miljoen mensen hebben vermoord.....

Halsema vindt blijkbaar dat ze zelf ook in een soort van verzet zat, door voor de tank op te merken dat ze actief is geweest in Comité 4 en 5 mei en dat ze walgt van fascisten..... ha! ha! ha! Welnu Halsema dat heb je op de beste en juiste manier laten zien met jouw >> "Slava Ukraini!!"

Ach Halsema heeft als de rest van GroenLinks al veel eerder laten zien een enorme hypocriet te zijn, onder andere toen ze een paar jaar geleden de leden van Extinction Rebellion in elkaar liet slaan door de ME, daar de leden van die milieugroep de destijds smerigste straat van Nederland in Amsterdam blokkeerden..... Alsof deze GroenLinks dweil niet weet dat er in Nederland op jaarbasis 18.000 mensen (het echte cijfer!!!) niet maanden maar jaren eerder overlijden aan de gevolgen van langdurige auto-uitstoot inademing..... (en reken maar dat daar ook rokers tussen zitten, mensen die voor hun beroep dagelijks op de weg zijn te vinden.....) 

Blijkbaar heeft Halsema er geen probleem mee dat mensen worden vergast met uitstoot van auto's, industrie en vuilverbranding, dat laatste blijkt al helemaal uit het verbranden van afval uit Rome in een Amsterdamse vuilverbrandingsinstallatie...... Als Halsema het daar niet mee eens was had ze terug moeten treden, ze vervult immers een niet democratisch gekozen functie!! Ofwel Halsema staat vierkant achter die extra vuilverbranding en dat als lid van GroenLinks..... ha! ha! ha! ha! De vuile hypocriet!!

Trouwens datzelfde verwijt geldt ook voor oorlogsmisdadiger Pinokkio Rutte, deze zalvende en grijnzende kwast heeft niet één keer willen ingrijpen toen zijn kabinet weer verantwoordelijk was voor de uitbreiding van het Nederlandse wegennet, waar het jaren geleden al is bewezen dat meer asfalt leidt tot meer autoverkeer en derhalve tot meer slachtoffers in het verkeer en meer slachtoffers door de uitstoot van dat verkeer.....

Gezien het voorgaande is het niet eens gek dat Rutte en Halsema de Oekraïense nazi-groet brengen, blijkbaar is het nazisme een aan het neoliberalisme verwante ideologie....... 

Velen stellen dat Zelensky geen nazi of nazi-sympathisant kan zijn daar hij Joods is, echter deze kleine zwaar corrupte miljonair sluit zijn toespraken niet voor niets altijd af met het "Slava Ukraini......."

Het hieronder weergegeven bericht komt van Nine for News, ten onrechte wordt in dat artikel gesteld dat de nazi's in Oekraïne Zelensky hebben belet de Minsk akkoorden uit te voeren>> de VS was daartegen evenals de pleitbezorgers voor die wapenstilstanden: de Duitse bondskanselier (premier) Merkel en de Franse oud-president Hollande!! Bovendien was Zelensky nog geen president toen de eerste Minsk akkoorden valselijk werden gesloten, er was slechts één partij die deze akkoorden serieus nam en dat was Rusland!! Zelensky heeft intussen meermaals laten weten geen overleg te willen voeren over een wapenstilstand met Rusland, eerst moet Rusland de geannexeerde gebieden verlaten zodat Zelensky daar de etnische Russen en mensen die positief staan ten opzichte van Rusland kan laten vermoorden..... (volkomen terecht dan ook dat Rusland dit niet doet en niet zal doen!!)


Mens en Dier

Femke Halsema brengt nazigroet bij vernietigde Russische tank in Amsterdam: ‘Ongepast’

                        Foto: Burgemeester Halsema (De Balie CC BY 3.0)

Op het Leidseplein in Amsterdam is sinds donderdag een Russische tank te zien. De T-72B is vorig jaar vernietigd in Oekraïne.

Donderdag hield burgemeester van Amsterdam Femke Halsema een toespraak bij de tank. Ze wees erop dat vroeger bij het plein een gevangenis stond die werd gebruikt door de bezetter om verzetsmensen, politieke gevangenen en Joden te ondervragen. Opmerkelijk genoeg sloot ze haar speech af met ‘Slava Ukraini’.

Journalist Eric van de Beek heeft dat even naar het Duits vertaald voor haar: Sieg Heil of Heil Hitler. “Hebben die mensen dan geen enkel historisch besef?” vraagt hij.

Wie legt haar dit uit?

“Mijn opa aan vaders kant zat in het verzet. Mijn opa aan moeders kant verborg Joden. Ik ben in het Comité 4 en 5 mei actief geweest. Niets vervult mij met zoveel walging als fascisten. Halsema is geen fascist en weet dus niet wat ze zegt als ze Slava Ukraini roept. Wie legt haar dit uit?” vervolgt Van de Beek.

“De meeste Oekraïners zijn normale mensen die vechten voor hun land. Maar het land heeft een groot nazi-probleem. Nazi’s hebben het Zelenski onmogelijk gemaakt Minsk-akkoorden uit te voeren,” merkt de journalist op.

“Halsema hield een zalvend praatje over de Duitse bezetting van Nederland. Maar sluit dan af met ‘Slava Ukraini’. Echt, ik ben sprakeloos. De Hitlergroet is verboden in Nederland. Mag dan alstublieft ook de Oekraïense fascistengroet verboden worden?”

Nog idioter

Annelies Strikkers vindt het echt gênant om een tank als een soort van trofee tentoon te stellen in Amsterdam. “Dat Halsema er in haar speech ook nog eens de Jodenvervolging bij haalde en haar speech afsloot met ‘Slava Ukraini’ is nog idioter.”

Ook emeritus hoogleraar Jos Teunissen vindt dat ongepast. Hij wijst erop dat ‘Slava Ukraini’ de strijdkreet was van de Organisatie van Oekraïense Nationalisten onder leiding van Stepan Bandera, die Oekraïne niet alleen wilde zuiveren van Russen, maar ook van Joden.

Na de verovering van Oekraïne door de Wehrmacht in 1941 voerde de organisatie onder auspiciën van de nieuwe heersers massamoorden en etnische zuiveringen uit waarbij zeker 150.000 mensen omkwamen. De geboortedag van Bandera wordt elk jaar gevierd in Oekraïne, aldus Teunissen.

Eerder bracht ook premier Rutte deze nazigroet.

============================================

Voor meer berichten over Halsema, GroenLinks, Rutte, Zelensky, Oekraïne, genocide, fascisten, Extinction Rebellion, luchtvervuiling en/of Rusland, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten