Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 6 oktober 2022

OPEC verlaagt onder druk Saoedi-Arabië de oliewinning met 2 miljoen vaten: energie sancties van EU tegen Rusland komen terug als boemerang

Hoorde vanmorgen om 5.33 u. (CET) op CBC Radio 1 Charlottetown dat de OPEC, onder druk van Saoedi-Arabië (S-A), ofwel onder druk van de psychopathische massamoordenaar Mohammad bin Salman (MBS), heeft besloten de olieproductie terug te brengen met 2 miljoen vaten per dag...... 

Foto ANP uit het artikel van BN DeStem >> 'OPEC verlaagt productie' (waarin men spreekt over een verlaging van de olieproductie met 1,5 miljoen vaten per dag, terwijl dat toch echt 2 miljoen vaten zijn)

Om dat te voorkomen, ja zelfs om de oliewinning te verhogen, bezocht oorlogsmisdadiger en VS president Joe Biden MBS en dat geheel tegen zijn verkiezingsbelofte in dat hij Saoedi-Arabië en dan met name MBS tot paria van de wereld zou maken...... Nu blijkt dus dat het verraad van Biden aan zijn eigen belofte en onderdanig bezoek aan massamoordenaar MBS totaal zinloos is geweest!! ha! ha! ha! ha! ha!

Nog lulliger voor Biden: Saoedi-Arabië zou de productievermindering hebben doorgedrukt in samenspraak met Rusland..... Een 'deskundige journalist' uit de VS durfde te stellen dat Rusland een energieoorlog voert tegen de EU...... Uiteraard zei ook deze plork niets over het feit dat de EU onder druk van de VS energie als wapen heeft ingezet tegen Rusland, dit door sancties in te voeren op leveringen van gas en olie uit Rusland......

Kortom de sancties van de EU en de VS komen als een boemerang terug op de neus van onder andere de Duitse hufter-minister van buitenlandse zaken Baerbock, tevens voorzitter van die Grünen, de ondemocratisch aangestelde kwaadaardigheid en voorzitter van de Europese Commissie von der Leyen en natuurlijk niet te vergeten 'onze' VVD premier Rutte, de aartsleugenaar die volkomen onwettelijk uit ons aller naam Rusland de oorlog verklaarde..... (wat bezielt deze enorme disfunctionerende grijnzende keutelaar??!!!)

De Duitse bondskanselier (premier) Olaf Scholz bezocht ook MBS en daarna de Golfstaten om daar gunstige contracten af te sluiten voor de levering van olie en gas aan zijn land en ook die bezoeken waren tevergeefs!! 

Tja dat krijg je als je Rusland wilt straffen en daarom met staten in zee wilt gaan die een verleden en heden hebben waarin ze wat betreft geweld en mensenrechtenschendingen oneindig veel verder gaan dan Rusland..... Zo voeren S-A en een paar Golfstaten, met hulp van Egypte, Marokko, de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk een genocide uit in Jemen...... Om nog maar te zwijgen over de steun van Saoedi-Arabië voor terreurgroepen als ISIS en Al Qaida, die in Syrië overigens nog steeds door de VS worden gesteund en beschermd.... (de VS vermoordt zelfs op verzoek leiders en onderbaasjes als die niet lekker liggen binnen deze groepen, waarmee de VS vervolgens naar buiten toe 'goede sier maakt' en net doet of het deze terreurgroepen te vuur en te zwaard bestrijdt.....) 

De teller van het aantal vermoorden middels de genocide in Jemen stond begin vorig jaar al op 500.000 waaronder meer dan 100.000 kinderen..... Ofwel het aantal onder leiding van Saoedische soennitische terreurcoalitie vermoorde Jemenitische sjiieten moet nu al aanzienlijk hoger liggen, inclusief het aantal kinderen zoals je wel zal begrijpen...... Dit gaat al 8 jaar lang door en nooit is er ook maar één land geweest dat sancties eiste tegen de genoemde genocide plegende landen, vergelijk dat eens met hysterische ophef over de Russische inval in het fascistische Oekraïne..... (inclusief de leugens over 'het grote aantal Russische oorlogsmisdaden....')

De verontwaardiging over dat laatste, zelfs bij zogenaamde Nederlandse intellectuelen, gaat zover dat men de ramen wel wil dichtplakken met Oekraïense vlaggen, maar men eist geen sancties tegen de landen die een genocide uitvoeren in Jemen, laat staan dat ze ook maar één Houthi vlag op de ramen plakken of daarvoor hangen.... De Houthi's proberen de sjiitische moslims in Jemen nog enigszins te beschermen al heeft dat niet al te veel succes.... Echter voor de inval van de Saoedische terreurcoalitie hadden de Houthi's de soennitische terreurgroepen ISIS en Al Qaida al bijna het land uitgeschopt, de reden voor Saoedi-Arabië om in te grijpen...... 

Die terreurgroepen werden door de huidige president Abd Rabbuh Mansur Al-Hadi uitgenodigd in Jemen om de sjiitische inwoners om zeep te helpen..... Deze Al-Hadi heeft geen enkel mandaat, ofwel deze kwezel is een juntaleider die dient als marionet van Saoedi-Arabië (toch steunt het westen deze achterlijke rotschoft en dan tegelijkertijd Rusland demoniseren, wat een zooitje hypocrieten, gadver!!)......

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Zie ook: 'De Russisch - Saoedische olie-oorlog was niet tegen elkaar gericht, maar tegen de VS productie van schaliegas en -olie'

'De grootste diefstal uit de geschiedenis van de mens: inflatie'

'COP26: gelekte documenten tonen aan dat de fossiele industrie landen en die van de intensieve veehouderij deze klimaattop willen frustreren' (en zie de links in dat bericht!!)

'Venezuela >> regime change: 'de 12 stappen methode' die de VS gebruikt' (en zie de links in dat bericht!!)

'Libië na de VS terreur: seksslaven, ISIS & illegale wapenhandel'

'Chavez waarschijnlijk vermoord........' (en zie de links in dat bericht)

Voor meer berichten over de oliewinning, gaswinning, Jemen, genocide, Saoedi-Arabië, M. bin Salman, Joe Biden, ISIS, Al Qaida, Baerbock, Scholz, Rutte, of von der Leyen, klik op het desbetreffende label direct onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten