Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 21 oktober 2022

PAX (Christi) wil naast investeren in oorlog toch ook investeren in vrede......

Kwam op Facebook weer eens een fikse uitglijder tegen van PAX (Christi). Sinds oorlogshitser Mient Jan Faber daar de topgraaier was, is PAX Christi een organisatie die schaamteloos pleit voor oorlogsvoering..... Waar Faber zelfs heeft gepleit voor oorlogsvoering tegen Irak en later liet PAX weten ook te staan achter de oorlog tegen het Syrische Assad bewind...... Dit terwijl onder Assad de vele religies in vrede naast elkaar leefden, wat in door het Syrische leger bevrijde gebieden gelukkig weer het geval is...... Dit is van belang daar Faber zelfs algemeen secretaris was van het Interkerkelijk Vredesberaad (IKV), wat meteen heel veel over dat meer dan suffe beraad zegt..... 

Faber liet in 2017 nog weten dat hij nog steeds achter de oorlog tegen Irak stond, ook al waren er toen al meer dan 2 miljoen doden te betreuren, vermoord door de VS en andere NAVO-lidstaten, waaronder Nederland......Tevens heeft hij gezegd dat hij niet meer achter de demonstraties staat die in de 80er jaren van de vorige eeuw werden gevoerd tegen de VS-kruisraketten (met kernkoppen)...... De schoft, die niet alleen oorlogshitser was, was daarnaast ook grootlobbyist voor het militair-industrieel complex, hij overleed dit jaar in mei.

De nieuwste campagne van PAX is investeren in vrede, echter zonder ook maar een letter aan kritiek te leveren op de enorme investeringen in oorlogsvoering, wat PAX verwoordt als 'defensie....' ha! ha! ha! ha! ha! ha! Het is PAX blijkbaar nog niet opgevallen dat de NAVO eigenlijk al vanaf de Joegoslavië oorlog bijna continu oorlog heeft gevoerd..... Dezelfde NAVO waarvoor Nederland en andere EU-NAVO-lidstaten hun budget voor oorlogsvoering met onbeschoft veel belastinggeld hebben verhoogd....... 

Opvallend ook dat je PAX nooit hoort over de hoge ex-militairen en hoge nog dienstdoende officieren die de afgelopen jaren een aantal keren per jaar hun ongenoegen over de 'veel te lage uitgaven voor defensie' mochten uitspreken op de landelijke radiozender Radio1.... Ongenoegen over de 'veel te lage uitgaven aan defensie', zonder dat iemand ook maar opmerkte dat er jaarlijks door Defensie enorme bedragen aan uitgaven niet kunnen worden verantwoord (het gaat om vele miljoenen!!) en al helemaal niet over het inefficiënt werken van het Nederlandse leger (en tot het leger reken ik ook de luchtmacht en de marine) 

Officieren en ex-officieren hebben niet openlijk te klagen, we leven gvd niet in een militaire dictatuur!! Het meest smerige is wel dat er vooral in de aanloop naar verkiezingen veel militairen waren te horen op de radio, terwijl ze al helemaal weg moeten blijven van de politiek..... Bij de laatste verkiezingen waren er zelfs de 'Psst spotjes' te horen (Psst.nl) van holle bolle gijs kapitein krentenkoek Cobelens en opperhufter-psychopaat de Kruif*, die de mensen bang maakten om zo meer geld te genereren voor oorlogsvoering (wat men 'defensie' durft te noemen) 

PAX nieuwste actie, dus zogenaamd pleiten voor vrede verdient het om volkomen te worden genegeerd en dat geldt voor alle komende acties of petities, totdat PAX eindelijk stopt met het tamtam maken voor (illegale) oorlogsvoering en het veel te veel geld besteden aan oorlogsvoering, anders gezegd investeringen in massamoorden en andere vreselijke oorlogsmisdaden, terwijl Nederland als de meeste andere westerse neoliberaal geregeerde landen blijft bezuinigen op het redden en genezen van mensen........

 

(On the top right hand side of this page you can choose for a translation in the language of your choice: choose 'Engels' [english] so you can recognise your own language [the Google translation is first in dutch, a language most people don't understand, while on the other hand most people recognise there language translated in english])

 

Investeer in vrede

Het doel is vrede

De oorlog in Oekraïne heeft ontwikkelingen op het gebied van defensie in Europa in een stroomversnelling gebracht. Duitsland maakte een ongekende draai door 100 miljard te investeren in haar leger, de EU financierde voor het eerst wapenleveringen en Nederland verhoogde haar defensie-uitgaven om aan de NAVO-norm te voldoen. Hoewel deze vlugge reacties op een oorlog op het Europese continent niet onbegrijpelijk zijn, bestaat er een groot risico: het doel wordt uit het oog verloren. Het doel is vrede.
 

Investeer in vrede

PAX heeft daarom een Vredesboodschap in het leven geroepen: investeer in vrede. Steeds hogere bestedingen aan defensie mogen niet op zichzelf staan, maar moeten samengaan met serieuze investeringen in vrede. 

Een signaal aan de Tweede Kamer

Vind jij ook dat een hoger defensiebudget alleen geen duurzame oplossing is voor conflict, maar dat er geïnvesteerd moet worden in vrede? Teken dan de Vredesboodschap. De Vredesboodschap wordt in november aangeboden aan de Tweede Kamer, wanneer de Tweede Kamerleden de begroting voor Buitenlandse Zaken gaan bespreken. Door met zoveel mogelijk mensen de Vredesboodschap te ondertekenen, geven we een duidelijk signaal af.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze actie en over het werk van PAX? Kijk dan bij de Q&A die we hebben samengesteld.

======================================

* Zie onder andere: 'Psst.nl, oplichters uit het leger die het volk proberen op te jutten meer geld voor Defensie te eisen' (3 februari 2021) (en zie de links in dat bericht!!)

'Voltallige top van de Strijdkrachten dient per direct ontslagen te worden, ze hebben zich niet met angst- en haatzaaierij tot het volk te richten' (!!!!) (4 april 2021)

----------------------------------------------

Voorts zie: 'Anna Timmer (ex-HRW, nu opperhoofd PAX) voor meer oorlogsvoering........' (en zie de links in dat bericht!!)

'PAX blij met toekenning Nobelprijs voor de Vrede aan ICAN............'

'Pax (Christi) niet te beroerd voor anti-Russische praatjes, in feite een oproep tot oorlog........'

'Mirjam Sterk (CDA en PAX...) oorlog robots in handen van Assad zijn een grote bedreiging....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'Pax (Christie) niet te beroerd voor anti-Russische praatjes, in feite een oproep tot oorlog........'

'Jeremy Corbyn krijgt echt belangrijke vredesprijs >> aandacht van de reguliere media: nul komma nada...'

'Bernhard Hammelburg (BNR 'buitenland deskundige') veegt Nobelprijswinnaar Beatrice Fihn de mantel uit, zelfs voordat hij wist wat ze te berde bracht.......'  

'Saoedi-Arabische coalitie bombardeert bruiloft in Sanaa......'

'Stoltenberg (opperhoofd NAVO) zoekt oorlog met Rusland........'

'Han ten Broeke nu ook tegen bombarderen met F16's van doelwitten op Syrisch grondgebied........ ha! ha! ha! ha! ha!'

'Hans Jaap Melissen citeert uit de 'onafhankelijke westerse media' over de strijd in Syrië........ OEI!!!'

'Koenders: Rusland zorgt voor escalatie van oorlog in Syrië...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

'NAVO operatie Sea Breeze: oefening in aanval op Rusland' (!!!!) (1 juli 2021) Een militaire oefening met het Oekraïense nazi-leger dat niet eens lid is van de NAVO en dan blijft men volhouden dat het niet de bedoeling was dat Oekraïne NAVO-lid zou worden...... ha! ha! ha! ha! ha! 

'Coronavirus: militaire laboratoria werken aan biologische wapens als virussen >> waarom heeft niemand daar commentaar op?' Een volgende algehele holocaust kan zeker ook door biologische oorlogsvoering worden veroorzaakt, zoals mijn oude vriend 'Tack' al in de 70er jaren van de vorige eeuw voorspelde...

'LIMC (leger) nu pas door minister van Defensie Bijleveld op non actief gesteld, na ernstige inbreuk op privacy en schending mensenrechten' en zie:

'LIMC (landmacht) gaat haar boek wel heel ver te buiten, misdadig en mensenrechtenschendend ver!!'

'PvdA reageert op oproep tot medemenselijkheid met vluchtelingen, ofwel de zoveelste waardeloze verkiezingsbelofte' (16 maart 2021)

'Niet Rusland en China zijn een gevaar voor de wereld, maar de VS met haar ongebreidelde agressie en meer dan 800 militaire bases over de aarde'

Ploumen acht het mogelijk dat Nederlandse wapensystemen worden gebruikt door S.A. in Jemen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' Ploumen, de nieuwe 'frisse leider' van de PvdA en lijsttrekker voor de verkiezingen in 2021..... Ploumen was destijds minister in Rutte 2 en had geen probleem met de genocide in Jemen die toen al werd uitgevoerd door de Saoedische terreurcoalitie, met hulp van de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk......

'Srebrenica: "Als de vraag er ligt, moet je het doen...."'

-------------------------------------------------

En terzijde: ''Special Forces: een week in de hel', ofwel het ordinair ronselen van kinderen voor het leger.....'

'Ronselen voor het 'militaire vak' op de lagere school, je kan er niet vroeg genoeg bij zijn.......!!!'

'Defensie ronselt nu al op lagere scholen en Radio1 die daar propaganda voor maakte......'

'Rutte 2, ziet Nederlandse jongeren liever gemarteld worden in Marokkaanse gevangenissen......' Het kabinet Rutte 2 met de PvdA, waarvan psychopaat Arib als Kamerlid eerder ook de dictator-koning van Marokko van advies voorzag >> te schunnig voor woorden!!

'Samsom stond te 'shaken' van de aanslagen in en bij Brussel............. Uitlatingen van 'geschokte' politici' Met o.a. aandacht voor de oorlog in Syrië en de westerse leugen propaganda...... 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten